HCR 35'in Başarı Öyküsü

walla sana helal olsun. tebrik ediyorum. bende vermiştim. ilaçlardan (hormon) yine aldım. ah bir başlayabilsem bir verebilsem.

fıstık gibi olmuşsun
nasıl motive oldum anlatamam
Senelerdir o kalori bombası şeyleri yedim, ne fayda gördüm ? Kısa süreli doyum, mutluluk ve büyük kitleli yağlardan başka...
işte bu çok dogru bi anlık her şey sadece damak tadı o anlık bişey gelip geçiyor
o kadar imrenerek okudum ki yazını resimlerine defalarca baktım manken gibi olmuşsun çok güzel
resmen yaşının daha altında duruyosun tebriklera.s.

fıstık gibi olmuşsun
nasıl motive oldum anlatamam
Senelerdir o kalori bombası şeyleri yedim, ne fayda gördüm ? Kısa süreli doyum, mutluluk ve büyük kitleli yağlardan başka...
işte bu çok dogru bi anlık her şey sadece damak tadı o anlık bişey gelip geçiyor
o kadar imrenerek okudum ki yazını resimlerine defalarca baktım manken gibi olmuşsun çok güzel
resmen yaşının daha altında duruyosun tebriklera.s.

oy oyy şımardım :eek:
teşekkürler hayatım a.s.

başarı hikayeni okuyunca daha bi azimlendim canım beniiimmm Şeniz tekrar tebrikler a.s.

hcr 35 bısey sormak ıstıyorum.ben spor yapmadan lahana yagı surup strecle sarıyorum.aynısını senınde yaptıgını okuyunca sormak ıstedım.spordan sonra catlaklarımın kaasındıgını ve yandıgını hıssedıyorum sanada oyle bısey oldumu acaba catlaklarada ıyı gelıyomuCADIARZU:uhm:

hcr 35 bısey sormak ıstıyorum.ben spor yapmadan lahana yagı surup strecle sarıyorum.aynısını senınde yaptıgını okuyunca sormak ıstedım.spordan sonra catlaklarımın kaasındıgını ve yandıgını hıssedıyorum sanada oyle bısey oldumu acaba catlaklarada ıyı gelıyomuCADIARZU:uhm:

ben bel bölgeme uyguladım ve belimde çatlak olmadığı için hiç öyle bir şey farketmedim canım
ayrıca ben sporla birlikte uyguladım, sadece lahana yağı sürüp beklemedim
o yüzden net doğru bir bilgi veremeyeceğim sana :1closedeyes:

Çok tatlısın yaa Ne kadar güzel anlatmışsın
Sanırm "bugün ne giydin" topiğinde görmüştüm seni
Şok şekersin İnşlh istediğin formda sabit kalırsın
Bende yürüyüş bandına çıkmaya üşendiğim her an sni hatırlayıp motive olayım bari
Sirkeli suyada başliicam inşlh
3-5 kilo versem ve sabitlensem orda ii olur

öncelikle tebrikler.biz de sizin öykünüzü okuduktan sonra zayıflamaya karar verdik.hemen lahana yagı aldık.ama size bir sorumuz olacaktı.yagı sürdüktan sonra 1 saat sonra yıkayın diyorlar doğru mu?siz nasıl yaptınız?gece mi sürülmesi gerekiyor illaki.sabah sürüp yürüyüşe gitmeyi düşünüyorduk.yanlış mı yapıyoruz.ayrıca strech h film ne kadar kalıyordu üzerinizde.bilgilendiriseniz çok seviniriz.
şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
öncelikle tebrikler.biz de sizin öykünüzü okuduktan sonra zayıflamaya karar verdik.hemen lahana yagı aldık.ama size bir sorumuz olacaktı.yagı sürdüktan sonra 1 saat sonra yıkayın diyorlar doğru mu?siz nasıl yaptınız?gece mi sürülmesi gerekiyor illaki.sabah sürüp yürüyüşe gitmeyi düşünüyorduk.yanlış mı yapıyoruz.ayrıca strech h film ne kadar kalıyordu üzerinizde.bilgilendiriseniz çok seviniriz.
şimdiden teşekkürler.

kızlar ne kadar güzel yorumlar yazıyorsunuz inanın çok mutlu oluyorum
bir nebze de olsa kilo vermenize katkım olduğu için ne kadar seviniyorum anlatamam size

netertua canım akşam yatmadan 2 saat önce süreceksin lahana yağını, sonra streç filmle sarıp üzerine normal kıyafetlerini giyeceksin. günlük hayatına devam edebilirsin yani rahatsız olma yağ sürdüm diye. 2 saat sonunda ben kolonyalı mendille temizliyordum.
sabahları da kullanılabilir tabiki, ben şişesinde gece kullanın dediği için öyle yaptım.
yürüyüşe giderseniz etkisi çok olur tabiki, çok terlediğini göreceksiniz.
umarım güzel sonuçlar alırsınız a.s.

X