HCR 35'in Başarı Öyküsü

ayy canım benim..... az kaldı az.... nisan sonu kısmetse kollarımda olacak bebeğim....
sonra başına ekşicem ... umarım eski kiloma dönebilirm...CADIARZU

dönersin canım neden dönmeyesin, bütün kadınlar doğumdan sonra kilolu mu kalıyor ?
bebişinle yürüyüşe çıkarsınız en kötü ihtimalle
paytak paytak yürüyecek daha o annesiiiii

Şenizçoq gösel olmuşsun ablam azimli ablam bende yapaacam

her ne kadar yürüyüş yapamayacak olsamda:Saruboceq:,,

bende 75 oldum abur cuuburla:çok üzgünüm:ama vercem:lepi:

canım tek kelimeyle süpersin yaaa bu ne azim böyle maşallah sana ...
ben de abur cuburu çok ama çok seviyorum ama bir süredir yemiyorum çok fazla şu an 64 kiloyum şöyle bir 60 olsam çok iyi olacak yaa ...benim en büyük sorunum belimin kalın olması ve malum doğumdan sonraki göbişim maalesef ne güzel 27 günde belin 10 cm incelmiş hangi hareketleri yaptın canım yaa özellikle belin için lütfen beni de motive eder misin.....spor salonuna da yazıldım ama bir türlü düzenli olarak gidemiyorum ...

arkadaşa katılıyorum kesinlikle 50 li kilolarda görünüyorsun canım...

teşekkürler canımcım sositososito
ben nivea body cd.sini indirerek her akşam 40 dk uyguladım üşenmeden. bir yandan dizimi izledim, bir yandan cd.yi uyguladım. benim de bel kısmımda sorunum vardı, resimlerden de görmüşsündür. sana da öneririm salona gitmek yerine evde uygulayabilirsin. indirmek istersen özelden adresini yollayabilirim sana kaydirigubbakcemile5

canım ya çok sevinirim adresi gönderirsen hihoyyyt
bu arada spor salonuna yazıldığıma pişman oldum bir de yıllık yazıldım evde insan herşeyi yapabilir aslında...

merhaba rica etsem banada yollayabilirmisin adresi. spor bölümünden indirmeye çalışmıştım ama hata vermişti. çok sevinirim özelden gönderirsen.

aslında ben de salona gitmek istiyordum ama öğrenci olduğum için hem maddi olarak zorlanırdım hem de vakit olarak beni çok zorlardı.
o yüzden evde uyguladım ve o kadar alışmıştım ki yapmadığım zaman kendimi kötü hissediyordum.
ama ne zamandır yapmıyorum başlamam lazım yine

canım ya çok sevinirim adresi gönderirsen hihoyyyt
bu arada spor salonuna yazıldığıma pişman oldum bir de yıllık yazıldım evde insan herşeyi yapabilir aslında...

merhaba rica etsem banada yollayabilirmisin adresi. spor bölümünden indirmeye çalışmıştım ama hata vermişti. çok sevinirim özelden gönderirsen.

canlarım ikinize de özel mesajla yolladım adreslerini a.s.

hacerim banada yolla adersi özelden....:1rolleyes:

kuzucumm hikayenin hepsini okuyamadım ama çok tatlısın sevecen sempatik bi halin var senii pekk sevdimm...

yanii senlee gaza geldim resmenn yaa
ben cok kilolu degilimm aslında ama incecik olmak istiyorumm göbeğim var gitsin istiyorumm
azmettimm inş bende yazarım burayaa
ayrıca cok güzel olmussun canım :)Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…