- 31 Ağustos 2008
- 5.746
- 10
-
- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
yanii senlee gaza geldim resmenn yaa
ben cok kilolu degilimm aslında ama incecik olmak istiyorumm göbeğim var gitsin istiyorumm
azmettimm inş bende yazarım burayaa
ayrıca cok güzel olmussun canım :)Şeniz
hacerim banada yolla adersi özelden....:1rolleyes:
banada gönderirmisin rica etsem şimdiden teşekkürler azmine hayranım bitanemmmmmmmmmmhihoyyyt:1hug:
fıstık gibi olmuşsun
nasıl motive oldum anlatamam
Senelerdir o kalori bombası şeyleri yedim, ne fayda gördüm ? Kısa süreli doyum, mutluluk ve büyük kitleli yağlardan başka...
işte bu çok dogru bi anlık her şey sadece damak tadı o anlık bişey gelip geçiyor
o kadar imrenerek okudum ki yazını resimlerine defalarca baktım manken gibi olmuşsun çok güzel
resmen yaşının daha altında duruyosun tebriklera.s.
hcr 35 bısey sormak ıstıyorum.ben spor yapmadan lahana yagı surup strecle sarıyorum.aynısını senınde yaptıgını okuyunca sormak ıstedım.spordan sonra catlaklarımın kaasındıgını ve yandıgını hıssedıyorum sanada oyle bısey oldumu acaba catlaklarada ıyı gelıyomuCADIARZU:uhm:
hacer öncelikle tebrik ederim ama şu 5 i bir yerde çayını çoook merak ettim bahsedersen çok sevinirim ve cevabını bnüyük bir heyecanla bekliyorum
öncelikle tebrikler.biz de sizin öykünüzü okuduktan sonra zayıflamaya karar verdik.hemen lahana yagı aldık.ama size bir sorumuz olacaktı.yagı sürdüktan sonra 1 saat sonra yıkayın diyorlar doğru mu?siz nasıl yaptınız?gece mi sürülmesi gerekiyor illaki.sabah sürüp yürüyüşe gitmeyi düşünüyorduk.yanlış mı yapıyoruz.ayrıca strech h film ne kadar kalıyordu üzerinizde.bilgilendiriseniz çok seviniriz.
şimdiden teşekkürler.