Laboratuarını arayıp embriyo hakkında Bilgi alabilirsin ayrıntılı. galiba çözülürken canlı kalmayanlar olur diye üç tane çözdürüyorlarBu kalita olayı nedir ya bana hicbir şey demediler üç tane cozdurduk iki tane koyacağız dediler bugün de aradılar embriyolarıniz canliligini koruyor bir sorun yok dediler neden 3 tane cozduruyorlar ki
Çok geçmiş olsun olabilir boyle şeyler. Inşallah istediğin gibi olurEvet canim stresin vereceği zarar haptan buyuk olabiliyor ama ben yine de deneyeceğim insan beyni tuhaf işte hiçbir sorunu yokken bile sorun yaratiyor iki senedir anksiyete ile uğraşıyorum bu iyi hallerim.evden dışarı cikamiyordum
Bende kullanıyorum yarın transferim var. Gebe kalırsam bıraktırıcak doktor ilacıYa haklısın doktor şimdilik devam dedi iki günde bir aliyorum aslında tam birakacaktim ki korona portleditransferden sonra bakicaz bakalım bırak derse bırakırım
İlk kez duydum bunuLaboratuarını arayıp embriyo hakkında Bilgi alabilirsin ayrıntılı. galiba çözülürken canlı kalmayanlar olur diye üç tane çözdürüyorlar
Benim de öyle yapacaklar iki tane çözüp iki koyacaklar sen dedin ya üç çözüyorlar diye ondan dedim canlı kalmayan olur öyle yapıyorlardırİlk kez duydum bunubenim. 2 koyulacaksa 2 Çözüyorlar. Hangi merkez sizin dediğiniz
Ben demedim 3 konusunu başkası yazdı :)Benim de öyle yapacaklar iki tane çözüp iki koyacaklar sen dedin ya üç çözüyorlar diye ondan dedim canlı kalmayan olur öyle yapıyorlardır
Canim transfer cok basit normal kontrol gibi dusun hemen hemen aynisi..hic panik yapma..Hadi inşallah tutar bu sefer transfer sırasında neler yapıyorlar çok merak.ediyorum benim tansiyon fobim var tansiyon olculuyorlar.mi panik ataktan dolayı kötü oluyorum
Cok tesekkur ederim tatlimm...Var tabi ki içini refah tut canım iyi haberlerini bekliyoruz galiba burada ilk transfer sensin ilk hamiş sen olacaksın inş
Aaa evet ben o arkadaş cevap yazdı sandım :))Ben demedim 3 konusunu başkası yazdı :)
Teşekkür ederim canım inşallah hepimize hayırlı olurCanim transfer cok basit normal kontrol gibi dusun hemen hemen aynisi..hic panik yapma..
Aminnn cumlemizinki insallah hayirli olucakkTeşekkür ederim canım inşallah hepimize hayırlı olur
Benim ya yarın ya salı olacak ilk kez olacak iki embriyo koyacaklar korkular icindeyim
Amin hepimiizn inşallahInsallah en guzel sekilde gecer, icini ferah tut canim...
Merhaba canım bende 2 yıllık evliyim ilk denemem olcak embriyolar donduruldu bekliyorum cikolata kisti var bende de ondan olmuyor senin transferin ne zaman olcak kisti baskılamak için ilaç verdi mi doktor bir şey kullandin miİlk canım 2 senelik evliyim, çikolata kistim sanıyorum sorun
Aradılar yarın 1:30 da orada olacağım ay beni ateşler basıyor çok heyecanlandım ya ne yapicam ya orada bayılır kalirsamAminnn cumlemizinki insallah hayirli olucakkguzel haberlerle evlerimiz senlenicek herbirimizin
Neden ben sakin bir insan olamıyorum herkes gibi elimde değil çok büyütüyorum her şeyi yaAminnn cumlemizinki insallah hayirli olucakkguzel haberlerle evlerimiz senlenicek herbirimizin
Panik yapma canimAradılar yarın 1:30 da orada olacağım ay beni ateşler basıyor çok heyecanlandım ya ne yapicam ya orada bayılır kalirsam
İyi geçti benim 2 tane 5. Gün embryosu verdiler. 11 gün sonra belli olacak artık iyi mi olmuş gerçekten.Bugun transfer olanlar olucakti, nasil gecti aceba?