Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Bu kalita olayı nedir ya bana hicbir şey demediler üç tane cozdurduk iki tane koyacağız dediler bugün de aradılar embriyolarıniz canliligini koruyor bir sorun yok dediler neden 3 tane cozduruyorlar ki
Laboratuarını arayıp embriyo hakkında Bilgi alabilirsin ayrıntılı. galiba çözülürken canlı kalmayanlar olur diye üç tane çözdürüyorlar

Çok geçmiş olsun olabilir boyle şeyler. Inşallah istediğin gibi olur

Ya haklısın doktor şimdilik devam dedi iki günde bir aliyorum aslında tam birakacaktim ki korona portledi transferden sonra bakicaz bakalım bırak derse bırakırım
Bende kullanıyorum yarın transferim var. Gebe kalırsam bıraktırıcak doktor ilacı

Laboratuarını arayıp embriyo hakkında Bilgi alabilirsin ayrıntılı. galiba çözülürken canlı kalmayanlar olur diye üç tane çözdürüyorlar
İlk kez duydum bunu benim. 2 koyulacaksa 2 Çözüyorlar. Hangi merkez sizin dediğiniz

İlk kez duydum bunu benim. 2 koyulacaksa 2 Çözüyorlar. Hangi merkez sizin dediğiniz
Benim de öyle yapacaklar iki tane çözüp iki koyacaklar sen dedin ya üç çözüyorlar diye ondan dedim canlı kalmayan olur öyle yapıyorlardır

Hadi inşallah tutar bu sefer transfer sırasında neler yapıyorlar çok merak.ediyorum benim tansiyon fobim var tansiyon olculuyorlar.mi panik ataktan dolayı kötü oluyorum
Canim transfer cok basit normal kontrol gibi dusun hemen hemen aynisi..hic panik yapma..

Var tabi ki içini refah tut canım iyi haberlerini bekliyoruz galiba burada ilk transfer sensin ilk hamiş sen olacaksın inş
Cok tesekkur ederim tatlimm...insallahh oluruzz..hep birliktee..tumm isteyenlere guzell Allahim versin insallahhep mutlu olalimm

İlk canım 2 senelik evliyim, çikolata kistim sanıyorum sorun
Merhaba canım bende 2 yıllık evliyim ilk denemem olcak embriyolar donduruldu bekliyorum cikolata kisti var bende de ondan olmuyor senin transferin ne zaman olcak kisti baskılamak için ilaç verdi mi doktor bir şey kullandin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…