Ay masallah, hadi insallah guel haberler gelir senden. Embriyolarin resmini verdiler mi? bana resim cekmenin embriyo uzerindeki etkisi bilinmedigi icin resmini transfere kadar cekmicez, transfer gunu gelince transfer edilmeden resminin cekilecegini ve verilecegi soylendiler..İyi geçti benim 2 tane 5. Gün embryosu verdiler. 11 gün sonra belli olacak artık iyi mi olmuş gerçekten.
Evet, verdiler. İlk defa gördük bizde daha önce vermemişlerdi.Ay masallah, hadi insallah guel haberler gelir senden. Embriyolarin resmini verdiler mi? bana resim cekmenin embriyo uzerindeki etkisi bilinmedigi icin resmini transfere kadar cekmicez, transfer gunu gelince transfer edilmeden resminin cekilecegini ve verilecegi soylendiler..
Sorun o demediler bize hiçbir doktorum canım, neydi sebep bilmiyorum hiç belki de bu, baskılamak için ila vermedi doktor önemsemedi kistimi, transferim 6 haziran, 1 zannediyodum bende bugün gittim kontrolmüş iğne falan verdi mahvoldum fena bi iğne popo üstüne oturtamıyorumMerhaba canım bende 2 yıllık evliyim ilk denemem olcak embriyolar donduruldu bekliyorum cikolata kisti var bende de ondan olmuyor senin transferin ne zaman olcak kisti baskılamak için ilaç verdi mi doktor bir şey kullandin mi
Cok sukur canim.. benim 1 embriyoydu zatenn..transferim gerceklestii bugunBugun transfer olanlar olucakti, nasil gecti aceba?
Ben 2 saat önce oldum, hiç hissetmedim. Yağlı iğne olduğu için ağır ağır verilmeli özellikle belirtin.Progestan iğne kullanan varmı ya nasık bi felaket popomun üstüne oturamıyorum
Olduğum gün benim de çok acıyor ama sonra geçiyorProgestan iğne kullanan varmı ya nasık bi felaket popomun üstüne oturamıyorum
Rahmi hazırlamak için mi veriyor kuzum iğneyi senin de kahverengi lekelenmelerin çok oluyo mu kistten dolayiSorun o demediler bize hiçbir doktorum canım, neydi sebep bilmiyorum hiç belki de bu, baskılamak için ila vermedi doktor önemsemedi kistimi, transferim 6 haziran, 1 zannediyodum bende bugün gittim kontrolmüş iğne falan verdi mahvoldum fena bi iğne popo üstüne oturtamıyorum
Ama nasıl uaocazki hergün yer kalmicak popoda of çok kötü keşke karından olanı alsaydımOlduğum gün benim de çok acıyor ama sonra geçiyor
Yok canım bende olmadı hiç öyle lekelenmeRahmi hazırlamak için mi veriyor kuzum iğneyi senin de kahverengi lekelenmelerin çok oluyo mu kistten dolayi
Cok sukur canim.. benim 1 embriyoydu zatenn..transferim gerceklestii bugundaha henuz olmadiysanizz darisi basiniza insallahhh..
Progestan iğne kullanan varmı ya nasık bi felaket popomun üstüne oturamıyorum
Oturdugun yere değil de biraz yukarı yapsınlar o kadar da ağrı olmuyor benim her gün degil üç gunde bir falan su anAma nasıl uaocazki hergün yer kalmicak popoda of çok kötü keşke karından olanı alsaydım
Sen kendin mi yapıyorsun bana kendiniz yapmayın dediler bu arada sağol hepimiz için hayırlı olsunAma nasıl uaocazki hergün yer kalmicak popoda of çok kötü keşke karından olanı alsaydım
Siz Diyarbakır bahçecideydiniz değil mi? Öyle hatırlıyorum da.Sorun o demediler bize hiçbir doktorum canım, neydi sebep bilmiyorum hiç belki de bu, baskılamak için ila vermedi doktor önemsemedi kistimi, transferim 6 haziran, 1 zannediyodum bende bugün gittim kontrolmüş iğne falan verdi mahvoldum fena bi iğne popo üstüne oturtamıyorum
Ayy şimdi gördüm. Dualarım sizinle hayırlısıyla bebeğinizi alın gelinAradılar yarın 1:30 da orada olacağım ay beni ateşler basıyor çok heyecanlandım ya ne yapicam ya orada bayılır kalirsam
Çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlı olsunAyy şimdi gördüm. Dualarım sizinle hayırlısıyla bebeğinizi alın gelinbana göre de sakin olmak zor ama bol bol dua edin sakin olmaya çalışın ❤
Yok canım bahçecide yaptırdım dünkünü bugünde bizim sağlık ocağında vuruldum, vururken sorun yok ama etkisini akşam gösteriyo çok fenagecmis olsun, kendiniz me yaptiniz yoksa esinize falan mi yaptirdiniz?