Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Elim ayağıma dolandı şuan evin içinde dönüp duruyorum heyecandan :))

6. Gün ve çift çizgiii😍😍 Cesaretli arkadaşlar arasındasın ama bu sonuç haa rii kaaa😄💕 Allah devamını nasip etsin cok sevindiiimm😍💕
Teşekkür ederim cnm. 🙏🙏
Deli cesareti, dünkü testlerden etkilendim. Sabahı zor ettim, koşa koşa test yaptım. Inşallah darısı sana arkadaşım. 😍😍

Teşekkür ederim cnm. 🙏🙏
Deli cesareti, dünkü testlerden etkilendim. Sabahı zor ettim, koşa koşa test yaptım. Inşallah darısı sana arkadaşım. 😍😍
Aminn ağzın bal yesiin😄🍯 Yaa gerçekten büyük birşey Allah korusun aksi bir durum olsa test gününe kadar için içini yerdi çok şükür öyle birşey olmadı böyle sizi görünce benimde 6. Gün yapasım geliyor ama 😂 bir arkadaşımında 6. Gün çıkmıştı 🤗

Aminn ağzın bal yesiin😄🍯 Yaa gerçekten büyük birşey Allah korusun aksi bir durum olsa test gününe kadar için içini yerdi çok şükür öyle birşey olmadı böyle sizi görünce benimde 6. Gün yapasım geliyor ama 😂 bir arkadaşımında 6. Gün çıkmıştı 🤗
Amin cnm😂😂 normalde yarın sabah yapacaktım testi, hatta çok korkuyordum ya olumsuz olursa diye. Ama dün gece test yaptım eczacı vermişti adı sani duyulmayan bi marka. Dedim zaten teste güvenmiyorum. Çıkmazsa üzülmem. Yaptım hafif silik çok silik oldu çizgi. Umutlandım ve sabahı zor ettim. Bu erken gebelik testi cnm.
Inanıyorum senin de olacak beraber başladık inşallah beraber buyutucez göbeklerimizi🙏

ayy bugün çok güzel bir gün oluyor hep güzel haberler alalım inşallah hayırlı olsun canım hayırlısı ile kanda görürsün rahatlarsın inşallah 🤲
Amin cnm. Hep güzel haberler alalim inşallah. 🙏🙏Cuma günü kan vereyim diyorum. Çok erken diye.

Var hayırlı olsun doktorun dediği gün kan tahlili verin bence kollar delik deşik oluyor yoksa 😁 test için verdiği günden 2 gün sonra tekrar kan vereceksiniz çünkü 🌸
Sağol canım her yerimiz delik deşik oldu zaten biraz daha olsun 😂

Günaydın canım gözün aydın güne böyle güzel haberlerle uyanmak çok güzel çok sevindim hayırlı olsun bebişin seninle 😍 bende ilktest yaptığımda böyle silik çıkmıştı
Sağol canım 😍😍 bi kan tahlilinde de görsem içim rahatlayacak

Kizlar sabah sabah gune guzel haberlerinizle uyandim.Yaaaa cok mutlu oldummmm hayirli olsun ikinize dee.Degerleriniz kat kat artsin,kucaklariniz dolsun tassinnnn🤩🤩🤩🤩🤩topicigimiz bebek haberleriyle dolsun insallahhhh

Kizlar sabah sabah gune guzel haberlerinizle uyandim.Yaaaa cok mutlu oldummmm hayirli olsun ikinize dee.Degerleriniz kat kat artsin,kucaklariniz dolsun tassinnnn🤩🤩🤩🤩🤩topicigimiz bebek haberleriyle dolsun insallahhhh
Amin cnm ne güzel dua ettin öyle 😍😍 Darısı bebek isteyen herkese🙏🙏

Bende tahminen haziran 5 yada 6 gibi transfer olur diye düşünüyorum, bi aksilik olmazsa
Aranıza yeni katıldım benimde bel haziranda transferim gerçekleşti 4. Gün embriyosu çift konuldu üçüncü denememdi çok şükür 9. Gün idrar testinde ikinci dakkada silik çizgi gördüm 10. Gün aynı şekilde silik çizgi yani dün kan da verdim ve sonucum 80 🤗 Allahım isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi alalım kan sonuçlarıyla

X