Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6. Gün ve çift çizgiii Cesaretli arkadaşlar arasındasın ama bu sonuç haa rii kaaa Allah devamını nasip etsin cok sevindiiimmKizlar benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi?? Şükürler olsun Ilk defa çift çizgi görüyorum. 10 haziranda transferim oldu.
Sabah sabah ne kadar güzel oldu bu topik❤ maşallah maşallah tabiki gebelik var rabbim devamini nasip etsiinKızlar ikinci çizgi çok silik çıktı sizce gebelik var mı ne yapmalıyım ??
Teşekkür ederim cnm.6. Gün ve çift çizgiii Cesaretli arkadaşlar arasındasın ama bu sonuç haa rii kaaa Allah devamını nasip etsin cok sevindiiimm
Aminn ağzın bal yesiin Yaa gerçekten büyük birşey Allah korusun aksi bir durum olsa test gününe kadar için içini yerdi çok şükür öyle birşey olmadı böyle sizi görünce benimde 6. Gün yapasım geliyor ama bir arkadaşımında 6. Gün çıkmıştıTeşekkür ederim cnm.
Deli cesareti, dünkü testlerden etkilendim. Sabahı zor ettim, koşa koşa test yaptım. Inşallah darısı sana arkadaşım.
ayy bugün çok güzel bir gün oluyor hep güzel haberler alalım inşallah hayırlı olsun canım hayırlısı ile kanda görürsün rahatlarsın inşallahKizlar benim gördüğümü sizde görüyorsunuz değil mi?? Şükürler olsun Ilk defa çift çizgi görüyorum. 10 haziranda transferim oldu.
Amin cnm normalde yarın sabah yapacaktım testi, hatta çok korkuyordum ya olumsuz olursa diye. Ama dün gece test yaptım eczacı vermişti adı sani duyulmayan bi marka. Dedim zaten teste güvenmiyorum. Çıkmazsa üzülmem. Yaptım hafif silik çok silik oldu çizgi. Umutlandım ve sabahı zor ettim. Bu erken gebelik testi cnm.Aminn ağzın bal yesiin Yaa gerçekten büyük birşey Allah korusun aksi bir durum olsa test gününe kadar için içini yerdi çok şükür öyle birşey olmadı böyle sizi görünce benimde 6. Gün yapasım geliyor ama bir arkadaşımında 6. Gün çıkmıştı
Amin cnm. Hep güzel haberler alalim inşallah. Cuma günü kan vereyim diyorum. Çok erken diye.ayy bugün çok güzel bir gün oluyor hep güzel haberler alalım inşallah hayırlı olsun canım hayırlısı ile kanda görürsün rahatlarsın inşallah
Sana da hayırlı olsun canım benim bugün kan vermeye gidecem dua edinVar cnm var çizgi pozitif tebrik ederim. Istersen kan ver. Kanda görünce rahatlarsın.
Sağol canım her yerimiz delik deşik oldu zaten biraz daha olsunVar hayırlı olsun doktorun dediği gün kan tahlili verin bence kollar delik deşik oluyor yoksa test için verdiği günden 2 gün sonra tekrar kan vereceksiniz çünkü
Sağol canım bi kan tahlilinde de görsem içim rahatlayacakGünaydın canım gözün aydın güne böyle güzel haberlerle uyanmak çok güzel çok sevindim hayırlı olsun bebişin seninle bende ilktest yaptığımda böyle silik çıkmıştı
Bide dedim sabahın körün de kızlar uyuyordur kimse cevap vermez ne yapacam allahtan buradasınızSabah sabah ne kadar güzel oldu bu topik❤ maşallah maşallah tabiki gebelik var rabbim devamini nasip etsiin
Darisi başına inşallah canım sizinde haberlerinizi alalım hemencikGunaydin kizlar hayirli olsunnn masallah ikinizede
Teşekkür ederim hadi inşallah hayırlısıyla ver cnm.Sana da hayırlı olsun canım benim bugün kan vermeye gidecem dua edin
Günaydın cnm, çok teşekkürler. Darısı başına cnm. Galiba kan vereceksin sende??Gunaydin kizlar hayirli olsunnn masallah ikinizede
Amin cnm ne güzel dua ettin öyle Darısı bebek isteyen herkeseKizlar sabah sabah gune guzel haberlerinizle uyandim.Yaaaa cok mutlu oldummmm hayirli olsun ikinize dee.Degerleriniz kat kat artsin,kucaklariniz dolsun tassinnnntopicigimiz bebek haberleriyle dolsun insallahhhh
Kızlar ikinci çizgi çok silik çıktı sizce gebelik var mı ne yapmalıyım ??