Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Genelde estrofem hep veriyorlar sana başka iğne vs verdi mi? Ben de 3 haziranda kontrole gideceğim gebelik aşısı yapacaklarını söylediler başka da ilaçlar vercez dediler hayırlısı :anneadayı:

Merhaba ben 17 mayısta adet oldum adetin 4.günü estrofeme başkadım 23.cü gün olacak kısmetse
hayırlısıyla sağlıcakla kavuşursun evladına inşallah canım.. bol bol müjdeler gelir inşallah bizlere amin

Kızlar sizde bu süreçte estrofem kullanıyomusunuz tablet, bana doktorum verdi 10 gündür falan kullanıyorum
Bende on gündür kullanıyorum rahimi hazırlamak için veriyorlar sanırım kontrollere çağırıyor mu seni

Merhaba kızlar bende haziran adetimle hazırlıklara başlayacağız inşallah
Şimdilik sadece vitamin kullanıyorum.sizin kullandığınız ilaçlar adet sonrasi doktorun verdiği ilaçlar mi

Merhaba kızlar bende haziran adetimle hazırlıklara başlayacağız inşallah
Şimdilik sadece vitamin kullanıyorum.sizin kullandığınız ilaçlar adet sonrasi doktorun verdiği ilaçlar mi
Evet canım transfere hazırlık için

Bende on gündür kullanıyorum rahimi hazırlamak için veriyorlar sanırım kontrollere çağırıyor mu seni
Pazartesi gitcem canım kontrol dediler ama ben transfer sandım sanırım, transfere gün vercek yada dimi hemen olmaz

ben de haziran adetimle başlayacak tedavi ay sonuna transferim olur heralde şuan doğum kontrol hapı ile vitamin kullanıyorum çift dondurulmuş konacak inşallah hepimiz seviniriz hayırlarla sağlıcakla inşallah amin
Aynıyız Allahım nasip etsin inşallah hepimize

Arkadaşlar beniöde 3 Haziran transfer günüm.
Estofem profesöron jel ve vitamin kullanıyorum bu bağışıklık baskılayıcı ilaç nedir ?? Burda okudum ilk kez duydum işe yarıyor mu ismi ne?

Arkadaşlar beniöde 3 Haziran transfer günüm.
Estofem profesöron jel ve vitamin kullanıyorum bu bağışıklık baskılayıcı ilaç nedir ?? Burda okudum ilk kez duydum işe yarıyor mu ismi ne?
Prednol denilen ilaç bağışıklık baskılayıcı ilacmis. Vücudun embriyoyu yabancı zannetmesini engelleyerek tutunmayı arttiriyormus

Pazartesi gitcem canım kontrol dediler ama ben transfer sandım sanırım, transfere gün vercek yada dimi hemen olmaz
Kontrole çağırmışlardır seni rahim kalınlığını ölçecekler ona göre transfer için gün verirler

kist oluşmasın diye bir de bir ay yumurtaları dinlendirmek için sanırım sebebini tam sormadım ama muhakkak kullanacaksın dedi
Evet hormon üreten kist varsa onları engelliyormuş transferde sıkıntı çıkarmasın diye

Evet hormon üreten kist varsa onları engelliyormuş transferde sıkıntı çıkarmasın diye
evet ilkinde yarım bırakmıştım bu sefer tam içiyorum 5 günüm kaldı adette gecikme yapacak mı bilmiyorum ama

X