Bana vermediler öyle bir iğne canım bilemiyorum o yüzdenKızlar merhaba bir konuda fikrinizi almak istiyorum 8 haziranda transfer olanlar icin bugün malum 5. Gün. Bana bugün uygulamam icin diger igne ve ilaclara ek gonapeptly igne verdiler oncelikle sizede bu sekilde bi ek igne verildi mi onu öğrenmek istiyorum bir de eşim beni bekle bu igneyi yapmak icin diyo ama aksam 8 gibi gelebilecek eve biraz gec bi vakit mi olur beklemesem mi diye dusunuyorum fikrinizi almak istedim
Estrofem, crinone jel, proluton iğne, kan sulandırıcı iğne, coraspin, prenatal life vitamin kullanıyorum canım kan sulandırıcı çok yakıyorArkadaşlar transferden sonra hangi ilaçları kullanamaya devam ediyorsunuz??
Bana vermediler öyle bir iğne canım bilemiyorum o yüzden
Estrofem, crinone jel, proluton iğne, kan sulandırıcı iğne, coraspin, prenatal life vitamin kullanıyorum canım kan sulandırıcı çok yakıyor
Tesekkur ediyorum canim cevapladigin icin. Kan sulandirici olarak hibor kullaniyorum bende ve dedigin gibi cok yakiyoBana vermediler öyle bir iğne canım bilemiyorum o yüzden
Estrofem, crinone jel, proluton iğne, kan sulandırıcı iğne, coraspin, prenatal life vitamin kullanıyorum canım kan sulandırıcı çok yakıyor
Cnm bana 22 Haziran’da dedi cnm senin ne zamanKızlar bnde estrofem, crinone jel, oksapar, folik asit kullanıyorum. Ara ara kasıklarimda batmalar,kramplar oluyor ama normalde de olurdu o yüzden belirti diyemem. Dün jel hafif pembe kahve gibi katı halde aktı, onu da bir önce ki jel kalıntısına bağladım. Beklemek çok heyecanlı.. Y Yasampinarim45 size kacinci gun test yapın dedi doktorunuz?
Estrofem progestan yumuşak kapsül , aspirin ve progestan iğne kullanıyorum canımArkadaşlar transferden sonra hangi ilaçları kullanamaya devam ediyorsunuz??
Ben dolaba koydum cnm sıcak olduğu için kapağında tutuyorumArkadaşlar bu oksapar ve jellerin üzerinde 25 derecenin altında saklayın diyor artık sıcaklıklar 25 dereceyi aştı dolaba mı koysak ne dersiniz?
Bana vermedi canım bilmiyorum o yüzden ne ilacıymış baktın mı önemliyse hemen vurul benceKızlar merhaba bir konuda fikrinizi almak istiyorum 8 haziranda transfer olanlar icin bugün malum 5. Gün. Bana bugün uygulamam icin diger igne ve ilaclara ek gonapeptly igne verdiler oncelikle sizede bu sekilde bi ek igne verildi mi onu öğrenmek istiyorum bir de eşim beni bekle bu igneyi yapmak icin diyo ama aksam 8 gibi gelebilecek eve biraz gec bi vakit mi olur beklemesem mi diye dusunuyorum fikrinizi almak istedim
Dolaba koymalisiniz..disarda muhafaza etmeyinn...Arkadaşlar bu oksapar ve jellerin üzerinde 25 derecenin altında saklayın diyor artık sıcaklıklar 25 dereceyi aştı dolaba mı koysak ne dersiniz?
Ben dolaba koydum cnm sıcak olduğu için kapağında tutuyorum
Ne bileyim arkadaşlar jel katılaşır diye düşünmüştüm koyayım bari bende teşekkürlerDolaba koymalisiniz..disarda muhafaza etmeyinn...
Benimde üçüncü gün kasık ağrım olmuştu şimdi beşinci gündeyim hiçbir belirti yok:)Ben estrofem,coasprin,kan sulandırıcı iğne,progestan iğne,haftabir serum,jel,vitamin benim bu kadar.Kızlar belirti yaşıyormuşsunuz ?Benim 3. günüm arada kasık ağrım ve üşüme hissediyorum.
bencede sen söylediği ilaçları al doktorunun, herkesin hikayesi farklı bence, inşallah güzel dileklerim sizinleEn az hap ilaç ben kullanmışımbugün iğne eklendi banada iyi bari hiç şikayet etmeyeyim belirti aramayın arkadaşlar bende hiç olmadı ayaklarım üşüdü ama o hep yıllardır üşür ilk denenem kimyasal olmuştu onda tüm belirtileri yaşamıştım batmalar terlemeler ❤❤❤ Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin tüm isteyenlerin zor bir yolculuk...
Kapağa koyunca donmuyor cnmNe bileyim arkadaşlar jel katılaşır diye düşünmüştüm koyayım bari bende teşekkürler
Bana da 24 haziran dedi. Beklemek zor olacakCnm bana 22 Haziran’da dedi cnm senin ne zaman
Oksapari dolabin kapagina koymustum. Gecen eczaneye sordum. Dolaba koymayın, dışarda çok sıcak olmayan odada saklayın dedi.Arkadaşlar bu oksapar ve jellerin üzerinde 25 derecenin altında saklayın diyor artık sıcaklıklar 25 dereceyi aştı dolaba mı koysak ne dersiniz?
Benim de öyle hiç belirti yok bugün 5.günümüz mü oluyor transfer gününü sayıyor muyuz :)Benimde üçüncü gün kasık ağrım olmuştu şimdi beşinci gündeyim hiçbir belirti yok:)
Antalyada odalar hep sıcak peki jel için ne dedi?Oksapari dolabin kapagina koymustum. Gecen eczaneye sordum. Dolaba koymayın, dışarda çok sıcak olmayan odada saklayın dedi.
Onu da dolaba koyma dedi sadece soğuk zincir olan ilaçlar var ya cetrodite gibi onları mutlaka dolapta sakla diğerlerini koyma dedi. Bn ankaradayım. Antalya çok daha sıcak oluyor isterseniz Eczaciniza bi danışın.Antalyada odalar hep sıcak peki jel için ne dedi?