Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Bana vermediler öyle bir iğne canım bilemiyorum o yüzden
Arkadaşlar transferden sonra hangi ilaçları kullanamaya devam ediyorsunuz??
Estrofem, crinone jel, proluton iğne, kan sulandırıcı iğne, coraspin, prenatal life vitamin kullanıyorum canım kan sulandırıcı çok yakıyor

Bana vermediler öyle bir iğne canım bilemiyorum o yüzden

Estrofem, crinone jel, proluton iğne, kan sulandırıcı iğne, coraspin, prenatal life vitamin kullanıyorum canım kan sulandırıcı çok yakıyor
Tesekkur ediyorum canim cevapladigin icin. Kan sulandirici olarak hibor kullaniyorum bende ve dedigin gibi cok yakiyo

Kızlar bnde estrofem, crinone jel, oksapar, folik asit kullanıyorum. Ara ara kasıklarimda batmalar,kramplar oluyor ama normalde de olurdu o yüzden belirti diyemem. Dün jel hafif pembe kahve gibi katı halde aktı, onu da bir önce ki jel kalıntısına bağladım. Beklemek çok heyecanlı.. Y Yasampinarim45 size kacinci gun test yapın dedi doktorunuz?

Arkadaşlar bu oksapar ve jellerin üzerinde 25 derecenin altında saklayın diyor artık sıcaklıklar 25 dereceyi aştı dolaba mı koysak ne dersiniz?

Cnm bana 22 Haziran’da dedi cnm senin ne zaman

Bana vermedi canım bilmiyorum o yüzden ne ilacıymış baktın mı önemliyse hemen vurul bence

Ben estrofem,coasprin,kan sulandırıcı iğne,progestan iğne,haftabir serum,jel,vitamin benim bu kadar.Kızlar belirti yaşıyormuşsunuz ?Benim 3. günüm arada kasık ağrım ve üşüme hissediyorum.
Benimde üçüncü gün kasık ağrım olmuştu şimdi beşinci gündeyim hiçbir belirti yok:)

bencede sen söylediği ilaçları al doktorunun, herkesin hikayesi farklı bence, inşallah güzel dileklerim sizinle

Kızlar selamm aranızda 6. gün embriyosu transfer yapılan var mı ? varsa hamile kalan var mı :)

Arkadaşlar bu oksapar ve jellerin üzerinde 25 derecenin altında saklayın diyor artık sıcaklıklar 25 dereceyi aştı dolaba mı koysak ne dersiniz?
Oksapari dolabin kapagina koymustum. Gecen eczaneye sordum. Dolaba koymayın, dışarda çok sıcak olmayan odada saklayın dedi.

Benimde üçüncü gün kasık ağrım olmuştu şimdi beşinci gündeyim hiçbir belirti yok:)
Benim de öyle hiç belirti yok bugün 5.günümüz mü oluyor transfer gününü sayıyor muyuz :)

Antalyada odalar hep sıcak peki jel için ne dedi?
Onu da dolaba koyma dedi sadece soğuk zincir olan ilaçlar var ya cetrodite gibi onları mutlaka dolapta sakla diğerlerini koyma dedi. Bn ankaradayım. Antalya çok daha sıcak oluyor isterseniz Eczaciniza bi danışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…