Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Benim olmadı iki tane 5. Gün a kalite embryoydu. Artık çöktük bunu yaşamaktan 4.cüydü. Eşim üzüntüden fırlattı herşeyi ağladı bu sefer ona üzülmekten ben ağlamayadım. Manevi olarak maddiyata değinmiyorum bile gücümüz inancımız kalmadı testlerden de ilaçlardan da yorulduk. Foruma da girmek istemiyorum artık sinirlerim bu konuyu kaldırmıyor. Sizlere başarılar.

Rabbim sabrını versin arkadaşım. Vakti zamanı var demek ki dua et tez vakitte rabbim nasip etsin inşallah bu çektiğin acılari unuttursun

Cok uzuldum canim, insallah rabbim tez zamanda yavruna kavusturur...saglicakla kal...

Kelimeler yetersiz kalıyor ne denir bilemiyorum ama sabırlı olmaya çalışın rabbim mutlaka çektiğiniz acıların mükâfatını size verecektir. Rabbim tez zamanda sizi hayırlı evlatlar mujdelesin. Arkadaşımda defalarca tüp bebek yaptırdı tutmadı tam umudunu yitirmişti ki imkansızı gerçek oldu doğal yolla hiç farketmeden ansızın geldi meleği rabbimde sana öyle bir mutluluk tatdirsin. meryem ana elini duydun mu denedin mi arkadaşım tavsiye ederim denemediysen

Cok uzgunum...hem beynen hem manen hem madden hem fizikennn...inanilmaz yara acan bir durum insanin hayatinda..Allah sabrini versin..umutsuzluga kapilmamak elde degil..ama insallah cabuk toparlanirsiniz..ben kendimi hep saglikla huzurla telkin etmeye calsiiyorum..isim geregii cocuklarin icindeyimm..bazi ozel cocuklarimiz var bizim ..melek cocuklarimiz..belki hayirlisi boledir..isyan etmeyin neolur..

Kızlar ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra regl olunuyor bilen var mı?

Nasibin önüne geçilmiyor canım çok üzüldüm allah tez vakitte yüzünü güldürsün ,yüzümüzü güldürsün yaşanılan çok zor ne desek boş gerçekten

Aahh ahhh canim benim yasamayanin anlayacagi seyler degil bunlar cok zor bi iktihan rabbim sabrınızı arttirsin kader boyleymis uzulmeyin guclu olun nolur

Şimdi kan tahlili verdim ama sonuç ertesi gün çıkarmış sağlık ocaklarında ertesi gün çıkıyor dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…