Rabbim sabrını versin arkadaşım. Vakti zamanı var demek ki dua et tez vakitte rabbim nasip etsin inşallah bu çektiğin acılari unuttursunBenim olmadı iki tane 5. Gün a kalite embryoydu. Artık çöktük bunu yaşamaktan 4.cüydü. Eşim üzüntüden fırlattı herşeyi ağladı bu sefer ona üzülmekten ben ağlamayadım. Manevi olarak maddiyata değinmiyorum bile gücümüz inancımız kalmadı testlerden de ilaçlardan da yorulduk. Foruma da girmek istemiyorum artık sinirlerim bu konuyu kaldırmıyor. Sizlere başarılar.
Benim olmadı iki tane 5. Gün a kalite embryoydu. Artık çöktük bunu yaşamaktan 4.cüydü. Eşim üzüntüden fırlattı herşeyi ağladı bu sefer ona üzülmekten ben ağlamayadım. Manevi olarak maddiyata değinmiyorum bile gücümüz inancımız kalmadı testlerden de ilaçlardan da yorulduk. Foruma da girmek istemiyorum artık sinirlerim bu konuyu kaldırmıyor. Sizlere başarılar.
Kelimeler yetersiz kalıyor ne denir bilemiyorum ama sabırlı olmaya çalışın rabbim mutlaka çektiğiniz acıların mükâfatını size verecektir. Rabbim tez zamanda sizi hayırlı evlatlar mujdelesin. Arkadaşımda defalarca tüp bebek yaptırdı tutmadı tam umudunu yitirmişti ki imkansızı gerçek oldu doğal yolla hiç farketmeden ansızın geldi meleği rabbimde sana öyle bir mutluluk tatdirsin. meryem ana elini duydun mu denedin mi arkadaşım tavsiye ederim denemediysenBenim olmadı iki tane 5. Gün a kalite embryoydu. Artık çöktük bunu yaşamaktan 4.cüydü. Eşim üzüntüden fırlattı herşeyi ağladı bu sefer ona üzülmekten ben ağlamayadım. Manevi olarak maddiyata değinmiyorum bile gücümüz inancımız kalmadı testlerden de ilaçlardan da yorulduk. Foruma da girmek istemiyorum artık sinirlerim bu konuyu kaldırmıyor. Sizlere başarılar.
Cok uzgunum...hem beynen hem manen hem madden hem fizikennn...inanilmaz yara acan bir durum insanin hayatinda..Allah sabrini versin..umutsuzluga kapilmamak elde degil..ama insallah cabuk toparlanirsiniz..ben kendimi hep saglikla huzurla telkin etmeye calsiiyorum..isim geregii cocuklarin icindeyimm..bazi ozel cocuklarimiz var bizim ..melek cocuklarimiz..belki hayirlisi boledir..isyan etmeyin neolur..Benim olmadı iki tane 5. Gün a kalite embryoydu. Artık çöktük bunu yaşamaktan 4.cüydü. Eşim üzüntüden fırlattı herşeyi ağladı bu sefer ona üzülmekten ben ağlamayadım. Manevi olarak maddiyata değinmiyorum bile gücümüz inancımız kalmadı testlerden de ilaçlardan da yorulduk. Foruma da girmek istemiyorum artık sinirlerim bu konuyu kaldırmıyor. Sizlere başarılar.
Nasibin önüne geçilmiyor canım çok üzüldüm allah tez vakitte yüzünü güldürsün ,yüzümüzü güldürsün yaşanılan çok zor ne desek boş gerçektenBenim olmadı iki tane 5. Gün a kalite embryoydu. Artık çöktük bunu yaşamaktan 4.cüydü. Eşim üzüntüden fırlattı herşeyi ağladı bu sefer ona üzülmekten ben ağlamayadım. Manevi olarak maddiyata değinmiyorum bile gücümüz inancımız kalmadı testlerden de ilaçlardan da yorulduk. Foruma da girmek istemiyorum artık sinirlerim bu konuyu kaldırmıyor. Sizlere başarılar.
Canim ilkinde ben 3 gun sonra olmustum..tesg gunum ama tam adet baslangic gunumdu normalde..en gec 1 hafta icinde oluyosun diye biliyorum..Kızlar ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra regl olunuyor bilen var mı?
Aahh ahhh canim benim yasamayanin anlayacagi seyler degil bunlar cok zor bi iktihan rabbim sabrınızı arttirsin kader boyleymis uzulmeyin guclu olun nolurBenim olmadı iki tane 5. Gün a kalite embryoydu. Artık çöktük bunu yaşamaktan 4.cüydü. Eşim üzüntüden fırlattı herşeyi ağladı bu sefer ona üzülmekten ben ağlamayadım. Manevi olarak maddiyata değinmiyorum bile gücümüz inancımız kalmadı testlerden de ilaçlardan da yorulduk. Foruma da girmek istemiyorum artık sinirlerim bu konuyu kaldırmıyor. Sizlere başarılar.
Hayirli haberinle gel insallahGünaydın kizlar ben kan tahlili vermeye gidiyorum bana dua edin lütfenkendimi çok kötü hissediyorum niye bilmiyorum
Hayırlı mutlu sonuçlarla dön inşallahhhGünaydın kizlar ben kan tahlili vermeye gidiyorum bana dua edin lütfenkendimi çok kötü hissediyorum niye bilmiyorum
Bol şans cnm hayırlısıyla inşallahGünaydın kizlar ben kan tahlili vermeye gidiyorum bana dua edin lütfenkendimi çok kötü hissediyorum niye bilmiyorum
Günaydın canım hadi hayırlı haberlerle gelGünaydın kizlar ben kan tahlili vermeye gidiyorum bana dua edin lütfenkendimi çok kötü hissediyorum niye bilmiyorum
Yarina kadar sabredebilecek misinŞimdi kan tahlili verdim ama sonuç ertesi gün çıkarmış sağlık ocaklarında ertesi gün çıkıyor dediler
Ayy nasıl bekleyecem bilmiyorum sanki zaman durduYarina kadar sabredebilecek misin
Canim bende sağlık ocağında verdim öğleye çıkmıştıŞimdi kan tahlili verdim ama sonuç ertesi gün çıkarmış sağlık ocaklarında ertesi gün çıkıyor dediler
Benim ki de çıktı. çok şükür pozitif değer 99Canim bende sağlık ocağında verdim öğleye çıkmıştı
Canım hiç idralde baktinmiBenim ki de çıktı. çok şükür pozitif değer 99rabbim grubumuzdaki bütün arkadaşlara nasip eder inşallah