Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Banada yuzde 20 sans vermislerdi bekliyorum bakalim ne olacak. İnsallah olumlu sonuc alirsin senin icin dua edecegim arkadasim sonucu bizede bildir
Teselkur ederim canimmm🤗🤗dualarini ekaik etme olurmu..bugun cok dua esicem kendim icin hepimiz icin..insallah Allahim dualarimizi kabul eder..etmezsese vardir bi hayir..saglik olsunn...⚘⚘

Bende doktorum a demiştim kuzum a kalite 5. Gün embriyosu tutmadı bu gelişimi yavaş olan 6. Gün embriyosu mu tutacak kendimizi kandırmayalım demiştim. Doktorum da umut her zaman var güzel olacak demişti bana 😘
Kizlar ben anlamadim sanki 6. Gun daha iyi gibi..neden 6. Gun embriyoaunun sansimi dusuk normalde

Bana hic bole bisey dmeediler..hatta sormama ragemn sadece 2. Kalite dendi..canim..ben 6. Gun idrar testi yaptim negatif cikti..yatin test gunum..olumlu oldugunu dusunmuyorum..Allahtan umit kesilmez tabi..bugun transfer gununu saymazsak 9. Gunum..bol duayada ihtiyacim var sanirim..allahim insallah negatifi pozitife cevirmistir..ama sansim cok az benim doktorum yuzde 20 sansimin oldugunu solemisti zaten..dualarini eksik etme olurmu..insallah Guzel Allahim bizi hamile kilsin🤗🤗
Tabiki cnm bence embriyo oluşması önemli günü ve kalitesi değil .Sen kalbini ferah tut dualarım seninle

Dualarım hepimizle canım bu yol çok zor çok yıpratıcı hep dualarım isteyen bütün ümmeti Muhammet evladına içinde bende diye dua ediyorum😘
Duygulandım gözyaşı pıt 🥰 çok zor gerçekten belirti aramak oldu olmadı mı neyi eksik yaptım rabnim tamamına eedirsin bol dua et ben cesaret edemedim cuma yapacağım test

Kızlar kan sonucum çıktı 7. Gün 96 🙈
Yaaaa çok sevindim canım benim hayırlı olsun 🙏🏻🙏🏻
:))) Bende de gaz var ama akinti agri sanci hicbisey yok daha cok erken sanirim :) ama gaz baki
Ben vajinal jel de kullanıyorum ondan olabilir a
Aynen 8 haziran 😊 test gununde 20 haziranda tam babalar gununde ilk babalar gunu heyecani mutlulugu yasariz insallah😊 akinti ve gaz bende de oluyo evet🤭 progestan ignenin yaninda tabletini vajinal yolla kullaniyorum ben akintinin sebebini ona bagliyorum
Benim de 19 Haziran test günüm inşallah hayırlısıyla hepimiz pozitif sonuç alırız 🤗🤗

Duygulandım gözyaşı pıt 🥰 çok zor gerçekten belirti aramak oldu olmadı mı neyi eksik yaptım rabnim tamamına eedirsin bol dua et ben cesaret edemedim cuma yapacağım test
Kuzum bol dua inan birseyi yapıp yapmamakla alakası yok o kadar gezdim dolaştım ufak islerimi yaptım üzüldüm ilk gün eşimle sorun oldu ağladım ama rabbim nasip edecekse ediyor . Onun kudreti büyük dua et bol bol inşallah 🤲

X