Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Sağol canım. Ailede genetik bozukluk yok aslında ama belki bizde vardır. Yaptırsam ne değişcek onuda bilmiyorum kararsızım doktor gerek yok diyor.
Yaa acikcasi biz en basta yaptirdik, oyle basladik.. inan ne degisecek ben de bilmiyorum ama iste herseyi yaptiriyoruz, ben mart ayinda histereskopi oldum, acaba rahim de bir sikinti mi var neden tutunmuyo diye bakmak istedi doktorum sukur bisi cikmadi ama rahim girisi dardi orayi biraz genislettik demisti.. belki boyle bisi yapilabilir eger yapilmadiysa..

Yaa acikcasi biz en basta yaptirdik, oyle basladik.. inan ne degisecek ben de bilmiyorum ama iste herseyi yaptiriyoruz, ben mart ayinda histereskopi oldum, acaba rahim de bir sikinti mi var neden tutunmuyo diye bakmak istedi doktorum sukur bisi cikmadi ama rahim girisi dardi orayi biraz genislettik demisti.. belki boyle bisi yapilabilir eger yapilmadiysa..
Bana tüp bebek başlamadan önce rahim filmi çekilmişti ikisi aynı şey mi acaba

Hmm bende sadece boyle şırıngayla sıvı gönderdiler tüpler acıkmı rahim şekli nedir me degildir diye bakıldı adini hic sormadim ama ne olduğunun
Bu da yapilmisti bana bu farkli bisi adini ben de bilmiyorum ama rahim filmi ve histereskopi de farkli uygulamalar..

Hemşiresi bakıyor telefonlara iyi dedi. Doktora bildirip dönecem dedi dönmediler daha
Tekrar ara hatirlat benim daha onceki hamileligimde degerim iki kati artmamisti bende korkup takibimi yapan doktora demistim oda suphelenmisti tup bebek merkezini aradigimda sorun yok artis olmus sonucta demislerdi ve gercekten sorun yoktu

Tekrar ara hatirlat benim daha onceki hamileligimde degerim iki kati artmamisti bende korkup takibimi yapan doktora demistim oda suphelenmisti tup bebek merkezini aradigimda sorun yok artis olmus sonucta demislerdi ve gercekten sorun yoktu
Teşekkürederim canım içim rahatlattın. Mesaj attım dönmezse arayacm

Merhaba, ngs önermiyorlar yaşlar genç ve kromozom testlerimiz normal olunca. O yüzden biz de hiç yaptıralım demedik
Anladım canım bzim de kromozom testlerimiz normal geldi yaşımız 32, 3 embriyomuzu göndermiştik 2 si iyi biri konmamalı diye sonuç geldi. Şimdi onu boşuna dondurmuştuk belki de. Emin olmak için iyi bi yöntem... ama dr gerek görmüyosa doğrudur tabi.

Anladım canım bzim de kromozom testlerimiz normal geldi yaşımız 32, 3 embriyomuzu göndermiştik 2 si iyi biri konmamalı diye sonuç geldi. Şimdi onu boşuna dondurmuştuk belki de. Emin olmak için iyi bi yöntem... ama dr gerek görmüyosa doğrudur tabi.
Ne kadara yaptırdınız ngs testini

Kızlar burda yazıyordum, yarın embriyolarin 4.gunü bazılarının gelısımı iyi bazılarının geriden diye, hastane aradu yarın transfer olabilir duruma göre bakıcaz ıkı tane koyabiliriz dedıler, besıncı güne gitmelerini istiyordum hatta doktora da soyledım oda geriden gelen vardı bugun düzelmiş böyle şeyler olabiliyor yarın netleşecekmiş, ınsallah gercı nasipte yoksa hersey boş dıe teselli oluyorum 3-5.güne beklerken 4.gün kısmet olacak gibi. Yarında mübarek bir gün ❣

canim insallah hayirli haberlerle gelirsin :dua: beklemek cok zor boyle durumlarda bilirim.

Ben de mikro chip yaptıracam canım bizim merkez mikro chip için ayrıca 1800 istiyor adana acıbadem
Hayırlısı olsun kuzum muhtemelen yaptırsak bizim merkezde isterdi biz başta istedik ama onlar yapmayalım dediler zamanında. İnşallah faydasını görürsünüz ❤

X