- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
He ya ayrıntı önemlidirAhahhahahaha ayrıntılı etmek önemli tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He ya ayrıntı önemlidirAhahhahahaha ayrıntılı etmek önemli tabi
gayet güzel canımmm, sağlıkla ilerlesinler inşallahKızlar embrıyo haberi geldı 12 yumurtadan 9 u işlem görmüş 7 si döllenmiş dua edin lutfen 5. Gune ulaşsınlar
Ben bugün dayanamayıp yaptım testiAynı çılgınlık benim de aklımdan geçiyoreee
ne çıktıııııııBen bugün dayanamayıp yaptım testi
Aşırı belirgin bi Negatif ama erkendi zaten ya daha 4.günne çıktııııııı
Aaa benimle aynı gün test tarihim heyecanla bekliyorumBen transfer oldum 6 temmuz test tarihim benimde :) bakalım Allah inşallah nasip eder hepimizee
aynen çok erken. erken gebelik testi değilse hiç göstermezAşırı belirgin bi Negatif ama erkendi zaten ya daha 4.gün
Sağlıkla ilerlesinler inşallahKızlar embrıyo haberi geldı 12 yumurtadan 9 u işlem görmüş 7 si döllenmiş dua edin lutfen 5. Gune ulaşsınlar
ben de yarın iğne etkisini görmek için yapacağım canım. Çizgi çıksa dahi iğne etkisi olması yüksek ihtimalAşırı belirgin bi Negatif ama erkendi zaten ya daha 4.gün
daha çok çok erken sonuca hiç takılma gününü bekle en erken 9. günde çıkıyorAşırı belirgin bi Negatif ama erkendi zaten ya daha 4.gün
Bol bol nar ye nar suyu ic rahim duvari kalinlaşsinSelamlar kızlar
Bugün transfer günüm belli olcaktı. Yeni geldim hastaneden. Geçen ay progesteron hormonum yükselmediği için iptal oldu. Şimdi de rahim duvarı kalınlaşmamış. Çarşamba tekrar gitcem. Yükseldiyse olcak transfer değilse yine iptal.
Ve sanırım bu seferde iptal olursa ben 3-5 ay ara vermek istiyorum çok yoruldum bu süreçten.
Neden suratin asik. Onemli olan yumurtanin saglikli olması cok olması degil. Benimde carsamba opuçarşamba 10.30'da opu olacak, sağda 2 tane 13 mm, solda 3 tane 23 mm folikül görülüyor.
ayyy inşallah canımmmmG Gldmergn Bskrnb C Capanin Gururu Teyom sanırım biz testi beraber bekleyecek olanlarız :) okuduğum kadarıyla hepımızın arasında 1-2 gün var, hadi 4’de 4 olsun inşallah
Ayy inşaallah inşaallah, habersiz bırakmayalım birbirimiziG Gldmergn Bskrnb C Capanin Gururu Teyom sanırım biz testi beraber bekleyecek olanlarız :) okuduğum kadarıyla hepımızın arasında 1-2 gün var, hadi 4’de 4 olsun inşallah