Evet canm embriyo gününe göre degisiyor ama ayni gun sizinO benden 2 gün önce olmalı. Onunki 5. Gün benimki 3. Gün embriyosu canım.
Aa aynı mı. O benim 3. Gün onun 5. Gün embriyosu. Demekki test tarihi 10 gün sonra. Benimki de 12
Transfermi olucaksin canimKacıncı gündesin canm4 gun kaldı benım de
Allah yardımcınız sağlıklı bebenin olsun cnmTransfer olan kuzular çok mu dikkat ediyorsunuz hareketlerinize, ben ne yapsam acaba tutunmaya engel mi diye evham yapıyorum
Yok canım adet olucamTransfermi olucaksin canim
Öyle dediler klinikten canım. Dayanamayıp erken yapar mıyım bilmiyorum. Yarın gonapeptyl iğnem de varO benden 2 gün önce olmalı. Onunki 5. Gün benimki 3. Gün embriyosu canım.
Aa aynı mı. O benim 3. Gün onun 5. Gün embriyosu. Demekki test tarihi 10 gün sonra. Benimki de 12
Çok az kalmış canım. Temmuz ortası bir sürü hamiş olabilirYok canım adet olucamtedavıye baslıcaız
Tedavin nerde canımKizlar bende bu ay başladım iğneler yumurta büyütmek için kullanıyorum gonal f ve merional diye göbekten sizler nasılsınız
Benım dondurulmuş Olcak bu sefer kuzu agustos sonu olur buyuk ıhtımalle transfer belkı de eylulÇok az kalmış canım. Temmuz ortası bir sürü hamiş olabilir
Transferden sonra igne devam mi edyoÖyle dediler klinikten canım. Dayanamayıp erken yapar mıyım bilmiyorum. Yarın gonapeptyl iğnem de var
Bizim doktor farklı birazTransferden sonra igne devam mi edyo
Hadi canım inşallah sağlıkla hayırla olsun bende ekime anca baslarimYok canım adet olucamtedavıye baslıcaız
InsallahHadi canım inşallah sağlıkla hayırla olsun bende ekime anca baslarim
Geç olsun güç olmasın olsun canimInsallahhep bişey cıkıyor erteleniyor, ben de aşı olmak ıstıyorum o yuzden toplamadan sonra 2 ay beklıcez
Aynen canım, artık ben de oyle dusunuyorum zaten beklıyorum yıllardır bı kac ay daha beklerimGeç olsun güç olmasın olsun canim
Vay nemussuzzzGanirelix iğne mahvetti cok yakiyo
Kizardi yaniyo halenVay nemussuzzz
Ganirelix iğne mahvetti cok yakiyo
Şifa olsun inşallah... halen gobegim yaniyo ve kıpkırmızı. İnşallah mükafatını aliriz bu acılarınBenide kansulandırıcı iğne göbeğim morardı kaldı ha bide 2 güne bir olan iğnem var proluton odaha berbat