Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aranizda hic bir sey hissetmeyen var mi? Ben 24 Haziranda transfer oldum ama sadece dun azicik kasik agrim oldu baska da hic bir sey hissetmiyorum ;(
Hissedeceksin diye bisey yok. Doktorlar da söylüyor herkes ayni belirtileri gormez bazi kadinlar hic gormez bunun durumla alakasi yok içini ferah tut

Omega 3 ginseng falan aldim esime kendimde kullaniyorum. Bide takviye olarak Clavella diye bi ilac var prowomen diyeyim bilirsin belki. Esimde erkek icin olanindan iciyor.

Canm herkes ayni hissetmez kimisinde belirti olur kimisinde olmaz bunu takma asla. Hayirlisi ile buraya hamileyim yazarsin inşallah 😍

25 yaş alti yapilmiyor genelde yasal olarak ama senin 4 yil olmus doktor yapilabilir diyorsa dene sansini
En iyisi hastaneyi ariyim

Kızlar liste yapacağım bana ttransfer tarihinizi yazin, transfer olmamissaniz henuz igneleri kullanıyorsanız kacinci gündesiniz, adet bekliyorsanız beklenen adeti yazin. Hepsini liste yapalim Allah izin verirse hamile olan arkadasladi hamile diye de ekleriz 💕 boylelikle takip daha rahat olur buraya gelen kimin ne durumda olduginu ilk mesajda anlar. Ben simdi kendimden başlayacağım. Etiketelyin beni bunu yaparken.
Canim bu karışık olur. Test günü ve kaçıncı gün transferi olduğunu yazsan sadece daha iyi. Sonuçlar geldikçe,yanına pozitif veya negatif olarak eklersin

Kızlar liste yapacağım bana ttransfer tarihinizi yazin, transfer olmamissaniz henuz igneleri kullanıyorsanız kacinci gündesiniz, adet bekliyorsanız beklenen adeti yazin. Hepsini liste yapalim Allah izin verirse hamile olan arkadasladi hamile diye de ekleriz 💕 boylelikle takip daha rahat olur buraya gelen kimin ne durumda olduginu ilk mesajda anlar. Ben simdi kendimden başlayacağım. Etiketelyin beni bunu yaparken.
05./07/2021 test tarihim. 3. Gün 2 embriyo taze transfer.

X