- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Benim farklı bir iğneydi canım. 3 gün kullandımKizardi yaniyo halen pazar ve pazartesi de kullancam kac gun kullandin sen bu baskilayiciyi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim farklı bir iğneydi canım. 3 gün kullandımKizardi yaniyo halen pazar ve pazartesi de kullancam kac gun kullandin sen bu baskilayiciyi?
Belirti ya da belirtisizlik var mı canım. Benim Adet öncesi ağrısı gibi ağrım var maalesef.Benide kansulandırıcı iğne göbeğim morardı kaldı ha bide 2 güne bir olan iğnem var proluton odaha berbat
Kotu düşünme belkide tutunuyordur canm benimBelirti ya da belirtisizlik var mı canım. Benim Adet öncesi ağrısı gibi ağrım var maalesef.
Evet canm turkiyedekilerle ayni isimlerde degillerBenim farklı bir iğneydi canım. 3 gün kullandım
İnşallah canım.Kotu düşünme belkide tutunuyordur canm benim
Evet canm turkiyedekilerle ayni isimlerde degiller
Aminn inşallah kucaklarımız dolsunŞifa olsun inşallah... halen gobegim yaniyo ve kıpkırmızı. İnşallah mükafatını aliriz bu acıların
Göğüslerim şiş bide belimde hafif ağrım oluyo canım kasıktaki geçti benim adetim ayın 8 i idi adet belirtisi gibi değil canım karnım hala şiş inşallah adet olmayız hamiş oluruzBelirti ya da belirtisizlik var mı canım. Benim Adet öncesi ağrısı gibi ağrım var maalesef.
Benim de 8inde göğüslerde hiçbirşey yok benim. Kasıklarımda devam ediyor. Bu bekleme işi hiç güzel değilGöğüslerim şiş bide belimde hafif ağrım oluyo canım kasıktaki geçti benim adetim ayın 8 i idi adet belirtisi gibi değil canım karnım hala şiş inşallah adet olmayız hamiş oluruz
1rinde yapsak olmazmıkiBenim de 8inde göğüslerde hiçbirşey yok benim. Kasıklarımda devam ediyor. Bu bekleme işi hiç güzel değil
Kasıklarım dünekadar ağrıyor du bugün batma şeklinde kaldı sadece1rinde yapsak olmazmıki
Adana bulent haydardedeoğlu canmTedavin nerde canım
Monopur beni de çok yakıyor yaa gonal f o kadar değil ama onun da girişi cok zor oluyorIlk igne gunun mu ?
Olabilir1rinde yapsak olmazmıki
Benim de doktorum oydu canımAdana bulent haydardedeoğlu canm
Kasıklarım dünekadar ağrıyor du bugün batma şeklinde kaldı
Deliler az durun hele bize de heyecan yaptırıyorsunuzOlabilir
Gonalf ignesi cok ince hissetmiyorm bile. Ganirelix benim igne yarin bide pazartesi de yapcam aşırı yakiyor kızartiyo gobegiMonopur beni de çok yakıyor yaa gonal f o kadar değil ama onun da girişi cok zor oluyor
Transferi saymasam 2.gündü, bana 1 ay gibi geldiDeliler az durun hele bize de heyecan yaptırıyorsunuz
Kızlar liste yapacağım bana ttransfer tarihinizi yazin, transfer olmamissaniz henuz igneleri kullanıyorsanız kacinci gündesiniz, adet bekliyorsanız beklenen adeti yazin. Hepsini liste yapalim Allah izin verirse hamile olan arkadasladi hamile diye de ekleriz boylelikle takip daha rahat olur buraya gelen kimin ne durumda olduginu ilk mesajda anlar. Ben simdi kendimden başlayacağım. Etiketelyin beni bunu yaparken.
Rahim dinlendirmedeyim.. Tahmini ağustosun 2. Haftası transfer olurTransfer tarihi 1 temmuz inş başka bilgi gerekli mi
Yaa peki nasıl geçti sonucunu nedirBenim de doktorum oydu canım