Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün 375 yarın 300 ertesi gün yine 300 olucakmış. Bugünün sebebi bir yumurtam hemen büyümeye başlamış onu kontrol altına almak istiyormuş:) sağol🥰 ederim. Hepimiz güzel haberler verelim birbirimize inşallah🧡🧡
İnşallah canm benim 💕

Benim de ilk o yğzden çok bilmiyorum ama. Anestezi için seni rahatlatabilirim sanırım. Ben laparoskopi için oldum. Benim de ilkti ve çok korktum. Ama sadece 10 saniyelik bir süreci ve uyandığımı hatırlıyorum hiç bir şey hissetmedim hiç bir sorun yaşamadım. Korkucak bir şey yokmuş. Rahat olabilirsin. Ve inşallah güzel haberlerle dönersin🧡
Cevabı yanlış yere yazmışım, acemiyim daha sitede kusura bakmayın🤓

Selamlar, ben de bu ay hayırlısıyla tüp bebek tedavisine başlıyorum. Daha önce 1 defa aşılama yaptım ama kimyasalla sonuçlandı. Ben de pko var eşimde problem yok. Doktorum tüp bebek önerdi fakat adetim bir türlü gelmiyor 🤦🏻‍♀️ 10 gün gecikti. Bir an önce olsa da tedaviye başlayabilsem ☺️ Her gün 2 kupa ada çayı içiyorum ama nafile. Var mıdır bunu yaparsan hemen gelir diyebileceğiniz bir yönteminiz? Bu arada Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin bu ay inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Benim de ilk o yüzden çok bilmiyorum ama. Anestezi için seni rahatlatabilirim sanırım. Ben laparoskopi için oldum. Benim de ilkti ve çok korktum. Ama sadece 10 saniyelik bir süreci ve uyandığımı hatırlıyorum hiç bir şey hissetmedim hiç bir sorun yaşamadım. Korkucak bir şey yokmuş. Rahat olabilirsin. Ve inşallah güzel haberlerle dönersin🧡

net bi tarihim yok çünkü bende pcos var ilaçsız adet olmuyorum şuanda adet söktürücüye daha başlamadım çünkü bitkisel bir macun kullanıyorum 1 hafta daha kullanacam eğer yine adet olmazsam ilaca başlayacam
Yerinde olsam su tup bebek surecinde macun kür vs. Bisey kullanmazdim. Degerleri bozuyor maalesef. Vucudunu kendi haline birak

amin inşallah kızlar benim gibi pcos olan var mı ?
Benimde dosyamda pco yazıyor ama hiç bir belirtim yok asla adet düzensizliğim olmadı kilo sorunum yok tüylenme yok o belirtilerin hiçbirisi yok. Tedavimi devlet hastanesinde yürütüyorum özelde de gittim doktora o pco değilsin falan dedi. Anlayacağınız bı muammanin içerisindeyim🤷

X