- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
Vardır bunda da bir hayır belki diğer ay daha kaliteli olacak. Gönlünü ferah tut inşallah diğer ay daha iyi daha güzel sonuçlar olsunKızlar benim opu bu ay iptal oldu. Yumurtalardan biri diğerlerine açık ara fark atmış. Diğerlerinin büyümesine pek izin vermeyecek gibi. Büyüseler bile kalite düşermiş. Önümüzzdeki aya kaldıher şeyde bi hayır var diyoruz ama ağlayacak gibiyim, sinirim bozuldu. Umarım sizler güzel güzel haberler alırsınız. Dikkat edin kendinize
Canım düşmesin suratın. Sağlıkla ilerlesinler hepsi 5.güne sağlıkla tutunsunlar sanaAz önce aradılar canım. 6 yumurtadan 4 u olgun çıkmış. 3 tanesi döllenmiş bugün. İki gün sonra tekrar ararız dediler
Biliyorum canım o topigiolacak inşallah canım, lütfen olumlama yapalım. Başka topikte sadece 2 yumurtası olup, 1i döllenen arkadaş şimdi hamiş. İnşallah hepsi gider ileri günlere canım
kuzum benim ne desem bilemedim. İnşallah gelecek aya güzel gelişmeler alırsın.Kızlar benim opu bu ay iptal oldu. Yumurtalardan biri diğerlerine açık ara fark atmış. Diğerlerinin büyümesine pek izin vermeyecek gibi. Büyüseler bile kalite düşermiş. Önümüzzdeki aya kaldıher şeyde bi hayır var diyoruz ama ağlayacak gibiyim, sinirim bozuldu. Umarım sizler güzel güzel haberler alırsınız. Dikkat edin kendinize
Benim kaderim 3. Gün biliyorumCanım düşmesin suratın. Sağlıkla ilerlesinler hepsi 5.güne sağlıkla tutunsunlar sana
yok başka biri canım. Nm88326 nickli arkadaş. Bak şimdiden iki kişi oldu.Biliyorum canım o topigibeklededi demi,inşallah onun kadar sansliyizdir
Sagol canım. İnşallahVardır bunda da bir hayır belki diğer ay daha kaliteli olacak. Gönlünü ferah tut inşallah diğer ay daha iyi daha güzel sonuçlar olsun
Söyleyecek pek bir şey yok sankikuzum benim ne desem bilemedim. İnşallah gelecek aya güzel gelişmeler alırsın.
1 olsun bizim olsun kuzum. O bi taneden bi bebiş gelir benceKızlar benden de kötü haber geldi maalesef. 4 embriyo dan 1 tanesi gelişme göstermiş sadece. Diğerlerini de takipe decekler yine de. Rabbim hayırlısını versin.
yok başka biri canım. Nm88326 nickli arkadaş. Bak şimdiden iki kişi oldu.
Amin inşaallahSağlıkla tutunsun da
Arkadan yetisebilirler canım. Öyle çok oluyor. Ben dollenmeyle birlikte gelişim de basliyor sanıyordum. 3. Güne 5. Güne falan gidiyor diye. Yani 1. Gün döllenme 2. Gün de döllenme devam ediyor mu etmiyior mu öyle bir şey mi oluyorKızlar benden de kötü haber geldi maalesef. 4 embriyo dan 1 tanesi gelişme göstermiş sadece. Diğerlerini de takipe decekler yine de. Rabbim hayırlısını versin.
Hayirli olsun opun. Kaç yumurta toplandı canımCovit ve antikor testi 250 tl zaten ikiside yapıldı canım
Moralinizi bozmayın 1 taneden olanları çok duyduk inş sonucu güzel olurKızlar benden de kötü haber geldi maalesef. 4 embriyo dan 1 tanesi gelişme göstermiş sadece. Diğerlerini de takipe decekler yine de. Rabbim hayırlısını versin.
5.güne gider inşallah canlar. Gitmezse de elden gelen birşey yok.Moralinizi bozmayın 1 taneden olanları çok duyduk inş sonucu güzel olur
Kaç yumurta donduruldu benim 2 taneEvet dünyanın sonu değil ki. Bu ay sabırsızlanıp transfer olup kötü haber alacağımıza, bir ay keyif yapalım. Verdik yumurtaları gittiiii gitti gittiişimdi keyif zamanı
Benim bi tane 3.gün bitane 5.gün 2 tane de 6.gün var doktor transferde önce 3ü çözüp 5.güne gitmesini beklicem gitmezse 5i çözücem dedi yani bi tanesinin çöp olma ihtimali var5.güne gider inşallah canlar. Gitmezse de elden gelen birşey yok.