Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet beraber bekleyip beraber sonuç alcaz inşallah bol pozitifli olsuunevet yurt dışında :) kız çok istiyorduk, bu da son kız embriyomuz. kısmetse olur bakalım :)) testi de aynı zamanlarda yapıcaz galiba :)
Beraber bekliycez inşallah güzel haber alalım canımMerhaba kızlar benim de haziran sonu ve ya temmuzun ilk haftası bi aksilik çıkmazsa
ben de antibiyotik ve fitil kullanıyorum canım. Antibiyotik 3 taneydi zaten bugün bitti. Ne zaman ararlar seniTransfer sonrası ilaçlarımı yazmadı daha doktor. Toplamadan sonra antibiyotik,Protestan hap fitil olarak,bir de prolutex iğne verdi canım
Az önce aradılar canım. 6 yumurtadan 4 u olgun çıkmış. 3 tanesi döllenmiş bugün. İki gün sonra tekrar ararız dedilerben de antibiyotik ve fitil kullanıyorum canım. Antibiyotik 3 taneydi zaten bugün bitti. Ne zaman ararlar seni
üzülme kuzum. İnşallah hepsi 5.güne ulaşır.Az önce aradılar canım. 6 yumurtadan 4 u olgun çıkmış. 3 tanesi döllenmiş bugün. İki gün sonra tekrar ararız dediler
hiç bilgim yok maalesef canımKızlar benim LH cuma günü 8.64 ve bügün 4.44 düştü.Neden böyle oldu??
Surat asmak yok ama, 3 tane döllenmiş embiriyoların varAz önce aradılar canım. 6 yumurtadan 4 u olgun çıkmış. 3 tanesi döllenmiş bugün. İki gün sonra tekrar ararız dediler
Canım aklıma takıldı covit testi yapıldı mı yoksa antikor testi mi yapıldı, daha önce orda yaptıran birisi antikor yapıldı demişti deSlm bende bugün opu oldum benim ilk denemem pazartesi bilgi verecekler çok korkuyorum ya boş çıkarsa yaşım 35
Valla hiç sanmıyorum 5. Güne gitmez. Zaten 3. Gün embriyosu diye sartlamistim kendimi. En azından 4 u dollenseydi 2 tane dondururdumüzülme kuzum. İnşallah hepsi 5.güne ulaşır.
Kısmet artık canım ne yapalım. Onlar iyi olsa bariSurat asmak yok ama, 3 tane döllenmiş embiriyoların var
Covit ve antikor testi 250 tl zaten ikiside yapıldı canımCanım aklıma takıldı covit testi yapıldı mı yoksa antikor testi mi yapıldı, daha önce orda yaptıran birisi antikor yapıldı demişti de
olacak inşallah canım, lütfen olumlama yapalım. Başka topikte sadece 2 yumurtası olup, 1i döllenen arkadaş şimdi hamiş. İnşallah hepsi gider ileri günlere canımKısmet artık canım ne yapalım. Onlar iyi olsa bari
bana kovid yapıldı sadece canımCanım aklıma takıldı covit testi yapıldı mı yoksa antikor testi mi yapıldı, daha önce orda yaptıran birisi antikor yapıldı demişti de
Aaa iyiymiş daha pahalı falan dediler diCovit ve antikor testi 250 tl zaten ikiside yapıldı canım
Meral ile aynı hastanede olacak benim de direk ona o sebeple sordum tatlımolacak inşallah canım, lütfen olumlama yapalım. Başka topikte sadece 2 yumurtası olup, 1i döllenen arkadaş şimdi hamiş. İnşallah hepsi gider ileri günlere canım
tamam canımMeral ile aynı hastanede olacak benim de direk ona o sebeple sordum tatlım
Covit ve antikor testi 250 tl zaten ikiside yapıldıCanım aklıma takıldı covit testi yapıldı mı yoksa antikor testi mi yapıldı, daha önce orda yaptıran birisi antikor yapıldı demişti de
Oldum ben şimdi transfer rabbim yüzümüze baksın rıdvan erdemir çok iyi transferim olana kadar oda bende dua ettik sürekli 10 gün sonra belli olcak rabbim yardımcımız olsunMeral ile aynı hastanede olacak benim de direk ona o sebeple sordum tatlım