- 18 Haziran 2021
- 1.696
- 2.110
- 38
4 toplandı sadece biri embriyo oldu bugün transferim oldu hayırlısıyla tutar inşallahHayirli olsun opun. Kaç yumurta toplandı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 toplandı sadece biri embriyo oldu bugün transferim oldu hayırlısıyla tutar inşallahHayirli olsun opun. Kaç yumurta toplandı canım
İnşallah tutar canım4 toplandı sadece biri embriyo oldu bugün transferim oldu hayırlısıyla tutar inşallah
Merhaba, değerler yüksek çıkınca, hamilelik oluşmayabilir diye rahmi dinlendiriyorlar ondandırSelam benimde ertelendi değer yüksek çıktı bu adette gel dedi rahim dinlerime olacakmış anlamadim ilaçları ayarliyacaz diyor
Bol bol kaliteli yumurtaların olsun inşKizlaarrrr ilk ignemi yaptım
İnşallahBol bol kaliteli yumurtaların olsun inş
Hayırlı olsun canım benimKizlaarrrr ilk ignemi yaptım
Ne oldu ?????C Capanin Gururu Teyom canım kötü haber diye düşünme. Bakalım o 5. Güne gidicek inşallah ve mutlu olucaz. Olmazsa da son değil. Yine denicez
Canim şimdi gördüm cok üzüldüm inşallah transfer zamanina kadar gelisirlerKızlar benden de kötü haber geldi maalesef. 4 embriyo dan 1 tanesi gelişme göstermiş sadece. Diğerlerini de takipe decekler yine de. Rabbim hayırlısını versin.
Diğerleri gelişmez de inşallah kalan yaşar canım. Transfer olamazsam çok üzüleceğimCanim şimdi gördüm cok üzüldüm inşallah transfer zamanina kadar gelisirler
Öyle canım. Ancak sıfırdan iğne ilaca başlamak çok zor. Tekrar aynı yerde mi denerim onu bile bilemiyorum. 2 gün sonunda netleşecek. Rabbim hayırlısını versin. Verdiğini kalbime de ferah kılsın inşallahC Capanin Gururu Teyom canım kötü haber diye düşünme. Bakalım o 5. Güne gidicek inşallah ve mutlu olucaz. Olmazsa da son değil. Yine denicez
Rabbim hayırla tutunduğu haberini almayı nasip etsinCovit ve antikor testi 250 tl zaten ikiside yapıldı
Oldum ben şimdi transfer rabbim yüzümüze baksın rıdvan erdemir çok iyi transferim olana kadar oda bende dua ettik sürekli 10 gün sonra belli olcak rabbim yardımcımız olsun
O Bi tanecik güzelce gelişir inşaallah Rabbim biliyor ya dualarımız birKızlar benden de kötü haber geldi maalesef. 4 embriyo dan 1 tanesi gelişme göstermiş sadece. Diğerlerini de takipe decekler yine de. Rabbim hayırlısını versin.
İnşallah yasar İnşallah ❤Diğerleri gelişmez de inşallah kalan yaşar canım. Transfer olamazsam çok üzüleceğim
Canım inşallah sağlıkla ilerler sana tutunur Rabbim emeğini karşılıksız bırakmasınKızlar benden de kötü haber geldi maalesef. 4 embriyo dan 1 tanesi gelişme göstermiş sadece. Diğerlerini de takipe decekler yine de. Rabbim hayırlısını versin.
İnşallah sağlıkla tutunsun sana sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah4 toplandı sadece biri embriyo oldu bugün transferim oldu hayırlısıyla tutar inşallah
Hadi bakalım güzel sonuçlara vesile olsun inşallahKizlaarrrr ilk ignemi yaptım
Canım seni bugünde mi aradılar. Beni cumartesi aradılar 4 yumurta döllendi diye.. Bugün çok bekledim aramadılar. Bugün 3. Gün olmuyor mu cumartesi döllendiyse?venim ilk bilmiyorum ne olur cevap yazarsan sevinirimKızlar benden de kötü haber geldi maalesef. 4 embriyo dan 1 tanesi gelişme göstermiş sadece. Diğerlerini de takipe decekler yine de. Rabbim hayırlısını versin.
Her merkezin aynı olmuyor canım. Benim gittiğim yer hergün arıyor canım. Yarın da arayacaklar. Bazı merkezler bozulma olmasın diye hergün bakmayabiliyor. İçini ferah tut kuzumCanım seni bugünde mi aradılar. Beni cumartesi aradılar 4 yumurta döllendi diye.. Bugün çok bekledim aramadılar. Bugün 3. Gün olmuyor mu cumartesi döllendiyse?venim ilk bilmiyorum ne olur cevap yazarsan sevinirim
Peki şöyle söyleyeyim cuma opü oldu. Cumartesi 4 yumurta döllendi. Bugün kaçıncı gün oluyor canım?Her merkezin aynı olmuyor canım. Benim gittiğim yer hergün arıyor canım. Yarın da arayacaklar. Bazı merkezler bozulma olmasın diye hergün bakmayabiliyor. İçini ferah tut kuzum
Ben hala korkuyorum Bi evet diyip heveslwniyorum Bi vazgeçmişim 26 si adet günüm bakalım Dr.la anlasabilecekmiyimİnşallah inşallah canım bende tüp bebek korkumu yendim burada v