Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benden de kötü haber geldi maalesef. 4 embriyo dan 1 tanesi gelişme göstermiş sadece. Diğerlerini de takipe decekler yine de. Rabbim hayırlısını versin.
Canim şimdi gördüm cok üzüldüm inşallah transfer zamanina kadar gelisirler :KK43:

C Capanin Gururu Teyom canım kötü haber diye düşünme. Bakalım o 5. Güne gidicek inşallah ve mutlu olucaz. Olmazsa da son değil. Yine denicez😘
Öyle canım. Ancak sıfırdan iğne ilaca başlamak çok zor. Tekrar aynı yerde mi denerim onu bile bilemiyorum. 2 gün sonunda netleşecek. Rabbim hayırlısını versin. Verdiğini kalbime de ferah kılsın inşallah

Covit ve antikor testi 250 tl zaten ikiside yapıldı

Oldum ben şimdi transfer rabbim yüzümüze baksın rıdvan erdemir çok iyi transferim olana kadar oda bende dua ettik sürekli 10 gün sonra belli olcak rabbim yardımcımız olsun
Rabbim hayırla tutunduğu haberini almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻

Kızlar benden de kötü haber geldi maalesef. 4 embriyo dan 1 tanesi gelişme göstermiş sadece. Diğerlerini de takipe decekler yine de. Rabbim hayırlısını versin.
O Bi tanecik güzelce gelişir inşaallah Rabbim biliyor ya dualarımız bir 🤲🏻

Canım inşallah sağlıkla ilerler sana tutunur Rabbim emeğini karşılıksız bırakmasın🤲🤲
4 toplandı sadece biri embriyo oldu bugün transferim oldu hayırlısıyla tutar inşallah
İnşallah sağlıkla tutunsun sana sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah 🥰🤲
Kizlaarrrr ilk ignemi yaptım :halay:
Hadi bakalım güzel sonuçlara vesile olsun inşallah 🥰🤲

Canım seni bugünde mi aradılar. Beni cumartesi aradılar 4 yumurta döllendi diye.. Bugün çok bekledim aramadılar. Bugün 3. Gün olmuyor mu cumartesi döllendiyse?venim ilk bilmiyorum ne olur cevap yazarsan sevinirim

Canım seni bugünde mi aradılar. Beni cumartesi aradılar 4 yumurta döllendi diye.. Bugün çok bekledim aramadılar. Bugün 3. Gün olmuyor mu cumartesi döllendiyse?venim ilk bilmiyorum ne olur cevap yazarsan sevinirim
Her merkezin aynı olmuyor canım. Benim gittiğim yer hergün arıyor canım. Yarın da arayacaklar. Bazı merkezler bozulma olmasın diye hergün bakmayabiliyor. İçini ferah tut kuzum

Her merkezin aynı olmuyor canım. Benim gittiğim yer hergün arıyor canım. Yarın da arayacaklar. Bazı merkezler bozulma olmasın diye hergün bakmayabiliyor. İçini ferah tut kuzum
Peki şöyle söyleyeyim cuma opü oldu. Cumartesi 4 yumurta döllendi. Bugün kaçıncı gün oluyor canım?

X