Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yorma kendinii dinlen yeni atlattın hastalığı
Evet iş yapma dedi doktor kuzum bende evi kadın çağırdım o temizlesin diye ben cok eğilip kalkıyorum iş yaparken yoruluyorum bir de hastalıktan yeni çıktım

Cok teşekkür iler Remziye hanım cok guzel acıklama yapmıssınız

Bugün bebeğimizde cidi sağlık sorunları olduğunu öğrendik çok kötüyüm
Çarşamba yeniden randevu verildi
Allah kimsenin başına vermesin hiç iyi değilim hiç
canım çok üzüldüm. perinatolog aracılığıyla mı öğrendin sağlık sorunları olduğunu? hatırladığım kadarıyla nifty testin sonuçları iyi gelmişti. Tek bir doktora gidiyorsan muhakkak başka bir uzman ile de görüş bence ve zor biliyorum ama kendini fazla yıpratmamaya çalış lütfen. dualarım seninle

Bugün detaylıda öğrendim maalesef evet nifty iyiydi.
canim_ca cok üzüldüm. Organ gelisimiyle ilgili sorunlar mi olusmus? Eger aciklamak paylaşmak isterseniz buradayiz.
Ayaklarda deformasyonlar var
Genetik tanı yapılmıştı embriyoya çünkü kızlarım kas hastası
Büyük ihtimalle bebekte aynı hastalık var dediler
Buda genetiğin kızların hastalığı üzerinde tanı hatası yaptığı anlamına geliyor
Çarşamba tekrar detaylıya gireceğim genetik doktorlarıda olacak
Çok üzgünüm çok

Canım inşallah yanlış değerlendirme yapmışlardır Kalbini ferah tutmaya çalış. Rabbim inşallah sağlıklı bir evlat olmasını nasip etsin

Insallah insallah bir mucize vardir. Kizlarinizin rahatsizligini bilmiyordum. Onlar icin de hayatlarini guzel ve dolu dolu yasayacaklari careleri vardir insallah.
Kimsenin endişelenmesini istemedim yeni hamilesiniz
Kızlarım çok acı çektiler çok çaba sarf ettik
Halada öyle terapiler doktorlar kesin tanı konulamamıştı 9 yıl boyunca en son %90 eminiz bu hastalık dediler yoksa kalkışmazdık kim ister ki
Çok canım yanıyor içim acıyor
Haftaya kadar bir mucize olsa

Elbette dogmus ve dogmamis evladiniz icin elinizden gelenin en iyisini yapmis simdiki hamileliginiz icin de elinizdeki verilerle hareket etmissinizdir. Size kim ne diyebilir boyle bir durum icin. Kendinizi suclamayin.

insallah haftaya guzel haberler alirsiniz.

Canım lütfen kendini şimdiden yıpratma. Rabbimin hikmetinden mucizesinden Ümit kesmeyelim Rahatsızlığı pek bilmiyorum ama yaşamla bağdaşmayan bir rahatsızlık değilse belki dünyaya getirmek istersiniz. Rabbim hayırlı sonuçlar göstersin canım dualarım seninle

Kızlarım tekerlekli sandalyedeler
Çok akıllılar ama yaşamlarının 3 yılını hastanelerde geçirdiler doğumdan sonra 3ay boyunca kucağıma bile alamadım
Ve hala hastalıkları net değil kas hastalığı ama ne olduğunu bilmiyoruz nasıl devam edecek bilmiyoruz
Belki yargılanacağım lakin kızlarımın yaşadıklarını gördükten sonra yapamam bir evladıma daha aynısını
Allah’ın affetsin
Bir daha nasıl toparlarım bilmiyorum
Çok zor inanın çok Allah kimsenin başına vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…