- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
Cok gecmis olsun. Bebeginiz ve sizin saglikli haberlerini bekliyoruz.Karantinam bitti bugün ama test yaptırmadım yaptırmayacağım yani kuzum insallah dönmüştür kendim iyiyim cok şükür yarın dpktor randevum var bebeğimde iyidir insallah
Çok şükür canım iyi olmana sevindim eminim bebeğin de iyidir geçmiş olsun tekrar bizi haberdar et.Karantinam bitti bugün ama test yaptırmadım yaptırmayacağım yani kuzum insallah dönmüştür kendim iyiyim cok şükür yarın dpktor randevum var bebeğimde iyidir insallah
Bebegim iyiymiş kız olacakmış cok sevindim iyi olmasına her şeyine baktı doktor iyi görünüyor dedi kendini Fazla yorma dediÇok şükür canım iyi olmana sevindim eminim bebeğin de iyidir geçmiş olsun tekrar bizi haberdar et.
çok şükür canım inşallah bebeğin de çok iyidir içini ferah tut bizlere de güzel haberler ver :)Karantinam bitti bugün ama test yaptırmadım yaptırmayacağım yani kuzum insallah dönmüştür kendim iyiyim cok şükür yarın dpktor randevum var bebeğimde iyidir insallah
Cok cok cok şükürCok gecmis olsun. Bebeginiz ve sizin saglikli haberlerini bekliyoruz.
Çok şükür canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yorma kendinii dinlen yeni atlattın hastalığıBebegim iyiymiş kız olacakmış cok sevindim iyi olmasına her şeyine baktı doktor iyi görünüyor dedi kendini Fazla yorma dedi
Evet iş yapma dedi doktor kuzum bende evi kadın çağırdım o temizlesin diye ben cok eğilip kalkıyorum iş yaparken yoruluyorum bir de hastalıktan yeni çıktımÇok şükür canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yorma kendinii dinlen yeni atlattın hastalığı
Cok teşekkür iler Remziye hanım cok guzel acıklama yapmıssınızBu miktardan endise etmeniz gerekmez. Kaynagini bilmediginiz cig sutten, cig sutten yapilan bazi peynirlerden (internetten cig sutten yapilan peynirler diye arayip bulabilirsiniz) uzak durmalısınız. Toksoplazma testiniz negatif ciktiysa ozellikle iyi yikanmamis yesillikten uzak durmalisiniz.
Cig et tuketmemeli, parazit riskine karşı cig et ve sakadatin her turlusune yikarken hatta dograrken de eldivenle temas edin. Etleri iyi pismis tuketin.
Suflenizdeki yumurta firinda yuksek isiya maruz birakilir, akiskan da olsa cig olmasindan korkmayiz.
Bunlari hekiminiz de soylemistir ama ben kisaca hatirlatayim dedim.
İyi yapmışsın canım mecbur yapacak bişey yokEvet iş yapma dedi doktor kuzum bende evi kadın çağırdım o temizlesin diye ben cok eğilip kalkıyorum iş yaparken yoruluyorum bir de hastalıktan yeni çıktım
canım çok üzüldüm. perinatolog aracılığıyla mı öğrendin sağlık sorunları olduğunu? hatırladığım kadarıyla nifty testin sonuçları iyi gelmişti. Tek bir doktora gidiyorsan muhakkak başka bir uzman ile de görüş bence ve zor biliyorum ama kendini fazla yıpratmamaya çalış lütfen. dualarım seninleBugün bebeğimizde cidi sağlık sorunları olduğunu öğrendik çok kötüyüm
Çarşamba yeniden randevu verildi
Allah kimsenin başına vermesin hiç iyi değilim hiç
Bugün detaylıda öğrendim maalesef evet nifty iyiydi.canım çok üzüldüm. perinatolog aracılığıyla mı öğrendin sağlık sorunları olduğunu? hatırladığım kadarıyla nifty testin sonuçları iyi gelmişti. Tek bir doktora gidiyorsan muhakkak başka bir uzman ile de görüş bence ve zor biliyorum ama kendini fazla yıpratmamaya çalış lütfen. dualarım seninle
Ayaklarda deformasyonlar varcanim_ca cok üzüldüm. Organ gelisimiyle ilgili sorunlar mi olusmus? Eger aciklamak paylaşmak isterseniz buradayiz.
Canım inşallah yanlış değerlendirme yapmışlardırBugün detaylıda öğrendim maalesef evet nifty iyiydi.
Ayaklarda deformasyonlar var
Genetik tanı yapılmıştı embriyoya çünkü kızlarım kas hastası
Büyük ihtimalle bebekte aynı hastalık var dediler
Buda genetiğin kızların hastalığı üzerinde tanı hatası yaptığı anlamına geliyor
Çarşamba tekrar detaylıya gireceğim genetik doktorlarıda olacak
Çok üzgünüm çok
Keşke bir mucize olsaCanım inşallah yanlış değerlendirme yapmışlardırKalbini ferah tutmaya çalış. Rabbim inşallah sağlıklı bir evlat olmasını nasip etsin
Insallah insallah bir mucize vardir. Kizlarinizin rahatsizligini bilmiyordum. Onlar icin de hayatlarini guzel ve dolu dolu yasayacaklari careleri vardir insallah.Keşke bir mucize olsa
Durduramıyorum göz yaşlarımı
Kimsenin endişelenmesini istemedim yeni hamilesinizInsallah insallah bir mucize vardir. Kizlarinizin rahatsizligini bilmiyordum. Onlar icin de hayatlarini guzel ve dolu dolu yasayacaklari careleri vardir insallah.
Canım lütfen kendini şimdiden yıpratma. Rabbimin hikmetinden mucizesinden Ümit kesmeyelimKimsenin endişelenmesini istemedim yeni hamilesiniz
Kızlarım çok acı çektiler çok çaba sarf ettik
Halada öyle terapiler doktorlar kesin tanı konulamamıştı 9 yıl boyunca en son %90 eminiz bu hastalık dediler yoksa kalkışmazdık kim ister ki
Çok canım yanıyor içim acıyor
Haftaya kadar bir mucize olsa
Kızlarım tekerlekli sandalyedelerCanım lütfen kendini şimdiden yıpratma. Rabbimin hikmetinden mucizesinden Ümit kesmeyelimRahatsızlığı pek bilmiyorum ama yaşamla bağdaşmayan bir rahatsızlık değilse belki dünyaya getirmek istersiniz. Rabbim hayırlı sonuçlar göstersin canım dualarım seninle