Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarım tekerlekli sandalyedeler
Çok akıllılar ama yaşamlarının 3 yılını hastanelerde geçirdiler doğumdan sonra 3ay boyunca kucağıma bile alamadım
Ve hala hastalıkları net değil kas hastalığı ama ne olduğunu bilmiyoruz nasıl devam edecek bilmiyoruz
Belki yargılanacağım lakin kızlarımın yaşadıklarını gördükten sonra yapamam bir evladıma daha aynısını
Allah’ın affetsin
Bir daha nasıl toparlarım bilmiyorum
Çok zor inanın çok Allah kimsenin başına vermesin
Hangi karari verirseniz verin kimse sizi yargilayamaz. Lutfen boyle dusunmeyin.

Çok akıllılar ama yaşamlarının 3 yılını hastanelerde geçirdiler doğumdan sonra 3ay boyunca kucağıma bile alamadım
Ve hala hastalıkları net değil kas hastalığı ama ne olduğunu bilmiyoruz nasıl devam edecek bilmiyoruz
Belki yargılanacağım lakin kızlarımın yaşadıklarını gördükten sonra yapamam bir evladıma daha aynısını
Allah’ın affetsin
Canım çok geçmiş olsun😔 inan ne denir bilmiyorum ama kimsenin seni böyle bir konuda yargılamaya hakkı yok.
Yine de Allah’tan ümit kesilmez. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah haftaya 🙏

Allah’ın affetsin
Çok üzgünüm inşallah çarşamba günü iyi haberler alırsınız , dualarım sizinle .
Vereceğiniz karar için sizi kimse yargılayamaz , kızlarınız için en iyisini yaptığınıza da eminim
Kendinizi yıpratmayın lütfen .. her an dua edeceğim ..

Allah’ın affetsin
Kimsenin sizi yargılama gibi bir haklı ypk yasayan siz her şeyi daha iyi biliyorsunuz ama arkadaşlarımın da dediği gibi Allahtan Ümit kesilmez yanılma olmuş olabılır mucizeler bizler icin varlar ben 15 gun önce korono olduğumda o kadar korktum ki ölecegiz sandım düşün ölüm korkusu yaşadım Aşım yoktu vücudum nasıl tepki verecek bilemedim İnan belirsizlik cok kötü ama daha net bir şey yok sizin icin de haftaya dilerim öyle güzel bir haberle gelirsiniz ki hepimize mutluluk gözyaşları dökmek nasip olur kalbimiz sizinle duamız sizinle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Allah’ın affetsin
Canım tabiki ne yaşadığını sen biliyorsun.Kızlarını görüp aynı şeyleri yeni doğan yavruya Da yaşatmak.. 😕 Kimsenin seni yargılama gibi bir durumu olamaz. Rabbim en hayırlısını nasip etsin size 🤲🏻

Allah hepinizden razı olsun
Henüz hamileliğimi kardeşim ve eşi dışında kimseye söylememiştik kızlar da bilmiyor olur ya nazar değer her şeyden emin olmak istemiştik
İnanın konuşacak kimsem yok zaten gurbetteyim kızları okula bıraktık sabah
Evde yalnızım duvarlar üstüme üstüme geliyor inanın sizi üzmek istemezdim ama kimle konuşacağım içimi dökeceğim bilemedim
Çarşamba olur mu olsa bile bir şey değişir mi inanın bilmiyorum dua ediyorum Allahım bir mucize olsun diye
5 tüp bebekten sonrası kavuştum kızlarıma sonra 9 yıl sonra kalan embriyolara genetik tanı yapıldı ikisi geri geldi ilk transferde tutu çok mutluyduk o kadar emin ilerliyorduk ki sağlıklı diye hata dünkü detaylıdan sonra amacımız herkese açıklamaktı olmadı
İnanın nasıl olacak bilmiyorum yer yarılsa içine girsem bu acı geçer mi

Henüz hamileliğimi kardeşim ve eşi dışında kimseye söylememiştik kızlar da bilmiyor olur ya nazar değer her şeyden emin olmak istemiştik
Evde yalnızım duvarlar üstüme üstüme geliyor inanın sizi üzmek istemezdim ama kimle konuşacağım içimi dökeceğim bilemedim
Çarşamba olur mu olsa bile bir şey değişir mi inanın bilmiyorum dua ediyorum Allahım bir mucize olsun diye
5 tüp bebekten sonrası kavuştum kızlarıma sonra 9 yıl sonra kalan embriyolara genetik tanı yapıldı ikisi geri geldi ilk transferde tutu çok mutluyduk o kadar emin ilerliyorduk ki sağlıklı diye hata dünkü detaylıdan sonra amacımız herkese açıklamaktı olmadı
sizi çok iyi anlıyorum, biz burada hangi teselli cümlesini kurarsak kuralım sizin yüreğinizi şimdi ferahlatmayacak. Ama ne olur merak etmeyin çarşamba olacak, belki de bir mucize olacak. İnanın yazdıklarınızı okuduğumdan beri tüm kalbimle sizi hissediyorum, acınızı paylaşıyorum.

Ne diyecegimi bilemedim sizi çok iyi anlıyorum gurbette olmak zaten zorken birde boyle olumsuzluklarla karşılaşınca yıkılıyor insan ama kendinizi bırakmayın lütfen güçlü olmaya çalışın çarşamba günü inşallah bir mucize ile karşılaşırsınız dualarım sizinle 🙏🙏🙏

İnsallah Çarşamba günü beklediğiniz mucize gerçek olur ve bu güzel habere hepimizin intihalci var insallah cok güzel umut olursunuz ve sağlıklı bir şekilde yavrunuza kavuşursunuz yürekten diliyorum duam sizinle 🤲🏻🍀

Allah’ın affetsin
Kimin yargılamaya haddi olur ki senın ayakkabılarını gıyıp şimdiye dek yurudugun yollardan yürümeden.duamız bir mucizeden yana ve ortamına kendıne en uygun kararı vermenden yana olacaktır.Çevren adına da guzel önlemler almıssın.Rabbim yar ve yardımcın olsun canım zorluklarını kolaylastıracak vesılelerı ıdrak ettırsın ınsaallah 🤲🏼

İyi akşamlar kızlar ben haziranda sizinle birlikte tüp bebeğe başlamıştım ama bazı sıkıntılardan transferim anca bugün yapıldı.bende şimdiden kabızlık sorunu yaşıyorum. Harekette edemiyorum ki lavaboya çıkayım, sizce ne yapmam gerekiyor?

İyi akşamlar kızlar ben haziranda sizinle birlikte tüp bebeğe başlamıştım ama bazı sıkıntılardan transferim anca bugün yapıldı.bende şimdiden kabızlık sorunu yaşıyorum. Harekette edemiyorum ki lavaboya çıkayım, sizce ne yapmam gerekiyor?
Neden hareket edemiyorsunuz ilk gun sonrası normal yasama dönün haaa ağır kaldırmayın ağır iş yapmayın kolunuzu cok yukarıya uzatmayın onun dışında yemeğinizi yapın bulaşık yıkayın ev süpdürme silme yapmayın hareket tam tersine iyidir rahminize kan gider hareketsiz olursanız zaten kabızlık kaçınılmaz posalı gıdalar tüketin mesela meyve posalı olanlardan elma armut mandalina vs gibi kuru incir kuru kayısı mesela kayısı hoşafı yapın sabah av karnına icin cok rahat lavobaya bıkarsınız ama üzerine bri bardak ılık su içmeyi ihmal etmeyin belli bir süre sonra kansızlık geçiyor zaten bu donemde bende cok cekmiştim bu şekilde rahat geçirdim canım hatta kutu erik de cok işe yarıyor bir de gece yatmadan içilen İlık süt o da olur

Neden hareket edemiyorsunuz ilk gun sonrası normal yasama dönün haaa ağır kaldırmayın ağır iş yapmayın kolunuzu cok yukarıya uzatmayın onun dışında yemeğinizi yapın bulaşık yıkayın ev süpdürme silme yapmayın hareket tam tersine iyidir rahminize kan gider hareketsiz olursanız zaten kabızlık kaçınılmaz posalı gıdalar tüketin mesela meyve posalı olanlardan elma armut mandalina vs gibi kuru incir kuru kayısı mesela kayısı hoşafı yapın sabah av karnına icin cok rahat lavobaya bıkarsınız ama üzerine bri bardak ılık su içmeyi ihmal etmeyin belli bir süre sonra kansızlık geçiyor zaten bu donemde bende cok cekmiştim bu şekilde rahat geçirdim canım hatta kutu erik de cok işe yarıyor bir de gece yatmadan içilen İlık süt o da olur
Bilmiyorum yaa biraz tedirgin olduğum için sadece lavaboya kalkıyorum. Gerçi normalde de ara ara kabızlık sıkıntısı yaşıyordum onuda hızlı yürüyüş yaparak hallediyordum şimdi onu yapma şansım yok. Kayısı hoşafını yapayım inşallah iyi gelir

Bilmiyorum yaa biraz tedirgin olduğum için sadece lavaboya kalkıyorum. Gerçi normalde de ara ara kabızlık sıkıntısı yaşıyordum onuda hızlı yürüyüş yaparak hallediyordum şimdi onu yapma şansım yok. Kayısı hoşafını yapayım inşallah iyi gelir
Doktorunuza sorun duphalac surup verilmisti bize, o da sakincasi yok derse aliskanlik haline getirmeden kullanin bir kac kez.

Sabah ac karna oda sicakliginda su, kuru kayisi, lifli gidalar tuketin.

Doktorunuza sorun duphalac surup verilmisti bize, o da sakincasi yok derse aliskanlik haline getirmeden kullanin bir kac kez.

Sabah ac karna oda sicakliginda su, kuru kayisi, lifli gidalar tuketin.
Doktora sordum Magnesie Calcinee Saba diye bir toz verdi suya karıştırıp içebilirmişim. Kuru kayısıyı dünden beri hem hoşafını içtim, hem kendisini yedim daha bir etkisini görmedim.

Doktora sordum Magnesie Calcinee Saba diye bir toz verdi suya karıştırıp içebilirmişim. Kuru kayısıyı dünden beri hem hoşafını içtim, hem kendisini yedim daha bir etkisini görmedim.
Magnesie normalde gebe adaylarina pek tavsiye edilmez ama hekiminiz en dogrusunu bilir. Bu kayisi filan daha cok hafif kabizlikta bir de kabizlik cozulunce bir daha olmayin diye tebdir amacli ise yarar. Eger cok ciddi bir durum varsa meyve lifli gida hemen cevap verdirmez zaten. siz su tuketiminizi arttirmayi ihmal etmeyin bence.

X