Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok sağolun kızlar
Biraz daha iyiyim şimdi. Perinatoloğun kendinin takip etmek istememesi yani şuan için gerek görmemesi ki gerçekten çok ilgili bir doktordu sağolsun, iyi kötü takibimi yapan doktorun da önemli bir yapışıklık değil demesi en büyük tesellilerim şuan
Anneniz gibi hikayeleri de çok okudum, okudukça kendime geldim biraz daha

Haftaya bir prof a randevu aldım. Bir de ona danışacağız bakalım. İnşallah o da biraz daha su serper yüreğime

Bugün 10.gun test sonucum hala pozitif geçmeyecek mi acaba ya korkmaya baslaıdm
Canım çok şükür ağır geçirmiyorsun iyi yanından bak. Nisan annelerinden bir arkadaş kusma ishal ağrı şikayetleriyle gece acillik olmuş
Sen iyi ol da
Bir kaç gün daha beklenir artık‍♀

Canım çok şükür ağır geçirmiyorsun iyi yanından bak. Nisan annelerinden bir arkadaş kusma ishal ağrı şikayetleriyle gece acillik olmuş
Sen iyi ol da
Bir kaç gün daha beklenir artık‍♀
Çok şükür İnsallah ya sabır kuzum karantinadan cok bebeğime baktıramıyorum onu merak ediyorum en cok onun icin endişem suan

Canım çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Endişe ve korkuyu bir kenara bırak, tadını çıkar bu günlerin. Değerlerin çok güzel, bebişin seninle insAllah

Kuzum doplerle ebe gelemiyor mu?
Bizim burda ebeler özel giysiler ile evlere gelip gebelerin ve bebeğin sağlığını kontrol ediyorlar
remziye_06 var mı böyle bir uygulama Türkiye’de
Hiç duymadım canım sanırım Türkiye de yok güzel uygulamaymış gerçekten söyle olabılırdi ambulans çağırıyorsun burda endişe ettiğini agrıların oldıgunu söylüyorsun ancak öyle bende öyle brş şey yapmam evet merqk ediyorum ama karşı tarafı kandırmak dpgru değil yoksa geleceklerini sanmıyorum başka türlü

Canım çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Endişe ve korkuyu bir kenara bırak, tadını çıkar bu günlerin. Değerlerin çok güzel, bebişin seninle insAllah
Merhaba Lady.Umarım senin yeni transferin olumlu olmuştur.Hatırlıyorum konuştuğumuzu, kalbi durmuştu değil mi bir öncekinde bebişin Oldun mu yeni transferi?Ngs ya da pgt yaptırdın mı?İnşallah herşey yolunda gider arkadaşım da alırız kucağımıza bebişleri

Bitanem benim biliyorsun son tedavim iyi gitmemişti, çok geç cevap verdim ignelere ve sonunda beşinci güne tek bir embriyom gelebildi, o da Ngs den geçemedi. Ben Ekim sonunda yeniden tedaviye başlayacağım. Hatta bu sefer havuz yapacağız. Senin güzel haberin bana da umut oldu, senin adına da çok sevindim, bana umut olduğun için de ayrı sevindim. Ne kadar mücadele verdiğini biliyorum, sonunda karşılığını alman çok mutlu etti beni. Sen biraz yol al, arkandan geliyorum insAllah, bana da tecrübelerini aktarirsin, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Canım benim çok uğraştık ve hala uğraşıyoruz.Ben havuz yapınca ,ilaçların etkisini 2. Ay çok gördüm.Hep 2 embriyom oluşuyordu ,4. Denemede havuz yapınca,havuzun 2. Ayında 4 tane daha oluştu.Ancak ben bu NGS ve PGT işlerini havuzdan sonrası embriyolar dondurulduktan sonra öğrendim.Yani bu son 5. Denememde tutan NGS yada PGT’li değil.O yüzden korkum devam edip etmemesi. Bizler gibi ileri yaşlara, düşük ve çoklu tutunmama deneyimi olanlara tavsiye ediyorlar NGS veya pgt’yi ama ben bu doktoruma 4. denememde gitmeme rağmen önermedi.Sadece havuz yapıp çok embriyo elde edelim ve birden fazla transfer ederek Olasılığı artıralım dedi.O yüzden ben de şuan NGS ya da pgt yapmadığım için zaman kaybediyormuşum gibi geliyor, sanki bebeğin önümüzdeki haftalarda kalbi duracakmış gibi geliyor.Bu korkuları atamıyorum ama başa gelirse de yapacak birşey yok.Dediğin gibi bir umutla ayağa kalkıp yeniden başlayacağım.Bu kez ben de denerim pgt veya NGS ‘yi.
Canım eminim olacak , ben inanıyorum , senin bu emeklerini karşılıksız bırakmayacak Rabbim Sağlıkla güzel yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin

Canım benim endişelerini anlıyorum ama bunlarla bu güzel günleri heba etme, birçok insan bu testleri yaptırmadan hamile kalıyor ve sağlıkla doğuyor bebisler. Senin de öyle olacak insAllah . Endişelerini gidermek için en erken ne zaman yapilabiliyorsa Nifty testi yaptırırsın. Kandan bakılan bir test, bebeğe de riski yok. Doktorum örnekler verdi kırk yaş üstü hastalarından , hepsi sağlıkla doğurdu bu örneklerin. Güzel düşün, güzel olacak Ben de arkandan geleceğim insAllah, burda güzel haberler paylaşacağız.

Kuzum doplerle ebe gelemiyor mu?
Bizim burda ebeler özel giysiler ile evlere gelip gebelerin ve bebeğin sağlığını kontrol ediyorlar
remziye_06 var mı böyle bir uygulama Türkiye’de
Hayir Türkiye'de boyle bir uygulama yok. Annemin hemsirelil zamaninda koylere gebe taramalarina gidilirmis ama o da saglik hizmetlerine erisimi olmayanlar icin, 80lerde uygulanmis.
Covidli gebe ise agri, kanama vs durumunda ambulans cagirabilir ya da filiasyon ekibine haber vererek tum önlemleri almak suretiyle kontrole gidebilir. Ancak bu durumda karşıdaki saglik kurumunu da bilgilendirmesi gerekir.

Amin canım inşallah Bizim de yüzümüz güler umarım Duymamıştım bu testi, teşekkürler canım.Baktıracağım.Sevgiyle kal, birlikte sevinelim

Amin canım inşallah Bizim de yüzümüz güler umarım Duymamıştım bu testi, teşekkürler canım.Baktıracağım.Sevgiyle kal, birlikte sevinelim
Bende 40 yaşındayım Nifty yaptırmadım ne pgt ne diğer hiçbir test yapılmadı canım o bebek doğacaksa her turlu doğacak dünyaya gelecek bebegin seninle keyfini çıkar en güzel günlerin sonrası bulantılar falanla geçiyor en güzel günlerin tadını çıkar

3 gun daha sabredeceğim artık hayırlısıyla çabucak geçer insallah ya sabır

Canım inşallah şeninde mi ilk gebeliğin?Kaçıncı haftadasın?Allah tamamına erdirsin Bekleyen herkesin kucağı sağlıklı bebelerle dolsun

remziye_06 hanım birsey sormak istiyorum canım cok cektiğim için surfle yedim sonradan aklıma geldi içinin biraz çig oldugu ve yumurtada katılıyor ya içerisine Bi sorun olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…