Selam kızlar
Yine biraz uzun olacak ama şimdiden kusura bakmayın
Bende bugün işler karıştı biraz. Perinatolog randevum vardı gittim rahmimde yapışıklık gördü. Histeroskopiden sonra oluşmuş olabilir dedi. Sonrasını sordum takip etmek lazım dedi. En kötü senaryo rahmin yeterince büyüyememesine bağlı kayıp veya erken doğum riski dedi
Bir de kendi doktorumun şimdiye kadar söylememesine takıldım. Baktım ondaki eski ultrasonlarımda da görünüyor aslında geçen haftakinde falan. Önemsememiş olabilir dedi. Dinlenmemi söyledi
Hatta çalışıyor olsaydım rapor vereceğini belirtti.
Güzel haberler de verdi. Detaylı tarama yaptı. Haftasıyla uyumlu. Çok şükür beyni, kalp odacıkları, midesi, mesanesi, kolları bacakları herşey yerli yerindeydi. Bir de pipimsi bir çıkıntı gördü ama kesin diyemem 13. hafta tahmini diyelim dedi
Sonra çıktım kendi doktoruma gittim 2-3 mm bir yapışıklık önem arzeden birşey değil dedi. İkili test sonucum da iyi çıkmış çok şükür. Ama bu adamın rahatlığı beni öldürüyor. Kalbi duran ikizde de böyle rahattı kalbi durduktan sonra zaten şöyleydi böyleydi diye döküldü. Korkuyorum şimdi. Bir de yine en geç iki hafta sonra çağırdı. niye böyle erken çağırıyor ikizken tamamdı da artık tek gebelik yani
Ultrasonu da koydum. Baya rahmim ikiye bölünmüş gibi