- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
Saglıkla kucağınıza alın insallahAz evvel bebegimizin cinsiyetinin erkek olacagi kesinlesti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglıkla kucağınıza alın insallahAz evvel bebegimizin cinsiyetinin erkek olacagi kesinlesti
Benim 12. haftamda kiza benziyor dedi, 15. haftamin ilk gününde şüphe goturmeksizin erkek dendi.Remziye hanım tam olarak kacıncı haftada kesinlesti sanırım tahmin yapılmıştı erkek diye daha önce bende cinsiyet icin o haftada gideyim diyorum bana da kız dedi perinatolog emin değilim dedi ama
Doktoruma güveniyorum cocuklar da haftalariyla uyumlu görünüyorlar. Eğer onerirse aynı hastanede perinatolog var değerlendirmesini isteyebilirim. Ayrica radyologtan randevu alıp ayrıntılı usg için özel bir inceleme yaptıracağım.Siz düşünüyor musunuz perinatolaga gitmeyi ikili testimiz yas tan dolayı risk verecek zaten insallah dileğim saglıklı olsunlar
Canımm gebeliğinin sağlıkla ilerlemesine cok sevındım benımde suan 14/1 gorunuyor ikili tarama sonucum cıkmadı ama ihtimaller erkek yönünde devam ediyor ne zaman netleşir bılemıyorum rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsın inşaallah tekrar başlayacak arkadaslarımıza da hem ruhen hem bedenen şifalar ve pozitif olacak tedavıler nasip olsun ınsaallahKızlarrr haftalar sonra ancak girebildim napıyosunuzz nasıl gidiyorr negatif olanlar da bir gelişme var mı 2. denemeyi yaptınız mı herkesi çok merak ediyorumm beni sorarsanız 12+5 büyük ihtimalle de kız bebişşş 2li testi ben yaptırmak istemedim şuanlık herşey yolunda sizler napıyorsunuzz cinsiyeti belli olan var mı??? X xnobodyx @Alyamalis @Alvaro morte @Bebegmgelecek S Saturnyildizi nilnec remziye_06 N Nisanesintisi01 @Hayalim11 şuanda aklımda kalan isimleri etiketledim arkadaşlar baya zaman oldu unuttuğum varsa kusura bakmasın merakla hepinizin cevaplarını bekliyorum
Bizim aynrırnılı ultrasyon yapıldı 22.haftada tekrar çağırdı yine ayrıntılı ultrasyon yapılacak Allah izin verirse insallah canım ikili test yapılmayacak bize cinsiyetleri belli oldu muDoktoruma güveniyorum cocuklar da haftalariyla uyumlu görünüyorlar. Eğer onerirse aynı hastanede perinatolog var değerlendirmesini isteyebilirim. Ayrica radyologtan randevu alıp ayrıntılı usg için özel bir inceleme yaptıracağım.
Ozel lablarda covid testi yaptırabilirsiniz ancak gebeliginiz nedeniyle bildigim kadariyla ilac kullanamazsiniz. Covidseniz bile en hafif sekilde atlatmanizi dilerim. Cok gecmis olsunArkadaşlar selam ben transfer sürecimden önce 2 doz bıontech aşımı yaptırmıştım. Dün gece hafif boğaz yanması ve burun akıntısı ile uyudum. Gece 3 gibi uyandım baktım baya kötüyüm. Burnum çok akıyor boğazım çok fena tahriş olmuş gibi. Benim durumumda olan var mı? Ne yapmalıyım? Kovid testi yaptırmalı mıyım sizce? Hastanelerin ve test merkezlerinin de çok kalabalık olduğunu söylüyorlar. Kovid değilsem bile kapmaktan korkuyorum bir yandan
Ay çok güzel gözünüz AydınAz evvel bebegimizin cinsiyetinin erkek olacagi kesinlesti
Az evvel test yaptırdım Remziye hanım, pozitifsem umarım bebeklerime bir şey olmazOzel lablarda covid testi yaptırabilirsiniz ancak gebeliginiz nedeniyle bildigim kadariyla ilac kullanamazsiniz. Covidseniz bile en hafif sekilde atlatmanizi dilerim. Cok gecmis olsun
Asi olmus olmanizin bir faydasi da antikorlarinizin bebeklere de gecmis olmasi. Yenidoganlarla yapilan calismalarda artik kesinlesti. Onlar da sayemizde antikor gelistiriyorlar. Asilisiniz, eminim ki olabilecek en hafif sekilde anlatacaksınız, bebekleriniz de oyle. Hekiminize de danisarak 500mg lipozomal c vitamini ve d vitamini takviyesi alabilirsiniz cok rahatlatir. Bu surecte bitki caylarindan lutfen uzak durun, limonlu veya zencefilli caylar gebeler icin guvenli kabul ediliyor.Az evvel test yaptırdım Remziye hanım, pozitifsem umarım bebeklerime bir şey olmaz
Sağolun Remziye hanım Umarım çok hafif şekilde atlatırız. Tavsiyelerinize uyacağım, iyi ki varsınızAsi olmus olmanizin bir faydasi da antikorlarinizin bebeklere de gecmis olmasi. Yenidoganlarla yapilan calismalarda artik kesinlesti. Onlar da sayemizde antikor gelistiriyorlar. Asilisiniz, eminim ki olabilecek en hafif sekilde anlatacaksınız, bebekleriniz de oyle. Hekiminize de danisarak 500mg lipozomal c vitamini ve d vitamini takviyesi alabilirsiniz cok rahatlatir. Bu surecte bitki caylarindan lutfen uzak durun, limonlu veya zencefilli caylar gebeler icin guvenli kabul ediliyor.
Eger erken randevu alamadiysaniz ve cok endiseliyseniz dedigim gibi ozel genetik tani merkezleri var, başvurabilirsiniz.
İnşallah bizim için de öyledir teşekkür ediyorum paylaşımınız için.Merhaba, bizde de aynı uyarı vardı ama doktorumuz genel olarak böyle yazıldığını söylemişti. Ben de endişe etmiştim sizin gibi, sonuç olarak ikimizde de sorun yoktu
Ben varım ve hala öyleyim doktorum yeterince gıda alamadığım için ekstra vitamin verdi12.haftadan sonra bulantım daha da arttı ayrıca halsizlik herseyden tiksiniyorum tatlı seyler kesinlikle yiyemiyorum ağzımda tat kaybı var her şey cok farklı kötü bir tat veriyor benim gibi tat kaybı yaşayan var mı Sudan bile tiksiniyorum ama içiyorum tabi ki bu haftaları zor geçiren var mı neden böyle oldum bilmiyorum
Evet ya insallah geçer kuzum hayırlısıyla 12 13.haftadan sonra geçiyor diyor herkes ama ben bana bakıyorum gittikçe tiksindiğim seyrele arttı kan sekerim mi düşüyor tansiyonum mu düşüyor sadece tuzlu acı ve eksi biraz yıyorum şekerli ne varsa görmek dahi istemiyorumBen varım ve hala öyleyim doktorum yeterince gıda alamadığım için ekstra vitamin verdi
Aşırı mide bulantısı kusma ve koku hassasiyeti var doktorum genelde 3. Ayın sonunda geçtiğini ama bazı gebelerde nadiren doğuma dek sürebiliyor dedi
İnşallah bir an önce geçer artık halim kalmadı
Canım nezamandır aklımdasın ben de sana yazıcaktım nasılsın diye iyi olmana çok sevindim benim ikincisi de negatif olmuştu biliyosun histeroskopi oldum genetik testlerimi yaptırdım bi iki tanesinin sonucu kaldı çıkmayan bugün yarın çıkar artık. Bu arada da aşılarımı olayım dedim aşı olunca doktorum aşının üstünden bi ay geçsin dedi bizde o arada tatil yapalım kafamızı dağıtalım dedik şuan adetim bi sonraki adetle en baştan yumurta toplamayla başlıcaz inşKızlarrr haftalar sonra ancak girebildim napıyosunuzz nasıl gidiyorr negatif olanlar da bir gelişme var mı 2. denemeyi yaptınız mı herkesi çok merak ediyorumm beni sorarsanız 12+5 büyük ihtimalle de kız bebişşş 2li testi ben yaptırmak istemedim şuanlık herşey yolunda sizler napıyorsunuzz cinsiyeti belli olan var mı??? X xnobodyx @Alyamalis @Alvaro morte @Bebegmgelecek S Saturnyildizi nilnec remziye_06 N Nisanesintisi01 @Hayalim11 şuanda aklımda kalan isimleri etiketledim arkadaşlar baya zaman oldu unuttuğum varsa kusura bakmasın merakla hepinizin cevaplarını bekliyorum
Canım inşallah negatif olur sonucun aynı belirtilerle başladı benimde dün sonucum için aradılar mağlesef pozitif çıktım 14gun karantina başladı. Eşim bi odada ben ni odada valla kürtaj sonrası buda üstüne tuz biber oldu ama hafif geçiriyorum şimdilik ne kullanmalıyım bilmiyorum bol bol su içiyorum.ilac getirdiler dün akşam bir tane suya atılan oda tarihi gecik çıktı remziye_06 kendim takviye olarak ne kullanmalıyımArkadaşlar selam ben transfer sürecimden önce 2 doz bıontech aşımı yaptırmıştım. Dün gece hafif boğaz yanması ve burun akıntısı ile uyudum. Gece 3 gibi uyandım baktım baya kötüyüm. Burnum çok akıyor boğazım çok fena tahriş olmuş gibi. Benim durumumda olan var mı? Ne yapmalıyım? Kovid testi yaptırmalı mıyım sizce? Hastanelerin ve test merkezlerinin de çok kalabalık olduğunu söylüyorlar. Kovid değilsem bile kapmaktan korkuyorum bir yandan
Tarihi gecmis ilaclar konusunda endisw etmekte haklisiniz ama tarihlerin uzatilmasi firmalara danisilarak yapılıyor. Biz de her daim biliriz ki uzerindeki tarih aslinda biraz one alinmistir. Yine de icinize sinmiyor ise kullanmayin. Onemli olan sozin iradeniz. Takviyelere gelince MUTLAKA MUTLAKA UYARMAM GEREK SİTOKİN FIRTINASINA YOL ACACAK TAKVIYELER VE BITKISEL SEYLERDEN UZAK DURALIM. Mesela immunex immunol umca sambucol, karamurver gibi destekler ekinazya ihlamur kiscayi bomba cayi atom cayi ayaga kaldiran cayi isimli caylar. Gelelim neler alinabilir meselesine.Mutlaka ve mutlaka c vitamini mumkunse lipozomal c 1000 mg kadar, d vitamini d3 k2 formunda olursa iyi olur artik kilonuza bakmadan 10 damla kadar. Bir de Hulya Hanim var eczaci kendisinin flymix diye kendi urettigi bir karisimi var o da tikanan nefes yollarini acmada ve koku kaybını geri getirmede iyidir, hulya kayhan sayfasina bakarsaniz bulursunuz. Yuzustu mumkunse sok pozisyonunda yatiniz. Cok gecmis olsun. Kisa zamanda sihhatinize kavusmanizi dilerimCanım inşallah negatif olur sonucun aynı belirtilerle başladı benimde dün sonucum için aradılar mağlesef pozitif çıktım 14gun karantina başladı. Eşim bi odada ben ni odada valla kürtaj sonrası buda üstüne tuz biber oldu ama hafif geçiriyorum şimdilik ne kullanmalıyım bilmiyorum bol bol su içiyorum.ilac getirdiler dün akşam bir tane suya atılan oda tarihi gecik çıktı remziye_06 kendim takviye olarak ne kullanmalıyım