Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tarihi gecmis ilaclar konusunda endisw etmekte haklisiniz ama tarihlerin uzatilmasi firmalara danisilarak yapılıyor. Biz de her daim biliriz ki uzerindeki tarih aslinda biraz one alinmistir. Yine de icinize sinmiyor ise kullanmayin. Onemli olan sozin iradeniz. Takviyelere gelince MUTLAKA MUTLAKA UYARMAM GEREK SİTOKİN FIRTINASINA YOL ACACAK TAKVIYELER VE BITKISEL SEYLERDEN UZAK DURALIM. Mesela immunex immunol umca sambucol, karamurver gibi destekler ekinazya ihlamur kiscayi bomba cayi atom cayi ayaga kaldiran cayi isimli caylar. Gelelim neler alinabilir meselesine.Mutlaka ve mutlaka c vitamini mumkunse lipozomal c 1000 mg kadar, d vitamini d3 k2 formunda olursa iyi olur artik kilonuza bakmadan 10 damla kadar. Bir de Hulya Hanim var eczaci kendisinin flymix diye kendi urettigi bir karisimi var o da tikanan nefes yollarini acmada ve koku kaybını geri getirmede iyidir, hulya kayhan sayfasina bakarsaniz bulursunuz. Yuzustu mumkunse sok pozisyonunda yatiniz. Cok gecmis olsun. Kisa zamanda sihhatinize kavusmanizi dilerim
Tesekkurederim çok saol Allah kimseye yaşatmasın kimin ne derdi varsa derman versin şifa versin 🙇‍♀️ evde b12 dil altım ve devit3 damlam var kullansam olurmu onlari

Tesekkurederim çok saol Allah kimseye yaşatmasın kimin ne derdi varsa derman versin şifa versin 🙇‍♀️ evde b12 dil altım ve devit3 damlam var kullansam olurmu onlari
Bu arda kekik çay gibi demiyo eşim süzüp içiyoruz ıyi geliyo diye duymuş birde taze zeytin yaprakları sıcak su ekliyor demlenmesini bekliyor iciyoz valla arastiriyo ne ıyi deniyorsa yapmaya çalışıyo yanlismi yapıyoruz bilmiyorum

Canım inşallah negatif olur sonucun aynı belirtilerle başladı benimde dün sonucum için aradılar mağlesef pozitif çıktım 14gun karantina başladı. Eşim bi odada ben ni odada valla kürtaj sonrası buda üstüne tuz biber oldu ama hafif geçiriyorum şimdilik ne kullanmalıyım bilmiyorum bol bol su içiyorum.ilac getirdiler dün akşam bir tane suya atılan oda tarihi gecik çıktı remziye_06 remziye_06 kendim takviye olarak ne kullanmalıyım
Cok geçmiş olsun.allah şifa versin.asi olmuş muydun.

Tarihi gecmis ilaclar konusunda endisw etmekte haklisiniz ama tarihlerin uzatilmasi firmalara danisilarak yapılıyor. Biz de her daim biliriz ki uzerindeki tarih aslinda biraz one alinmistir. Yine de icinize sinmiyor ise kullanmayin. Onemli olan sozin iradeniz. Takviyelere gelince MUTLAKA MUTLAKA UYARMAM GEREK SİTOKİN FIRTINASINA YOL ACACAK TAKVIYELER VE BITKISEL SEYLERDEN UZAK DURALIM. Mesela immunex immunol umca sambucol, karamurver gibi destekler ekinazya ihlamur kiscayi bomba cayi atom cayi ayaga kaldiran cayi isimli caylar. Gelelim neler alinabilir meselesine.Mutlaka ve mutlaka c vitamini mumkunse lipozomal c 1000 mg kadar, d vitamini d3 k2 formunda olursa iyi olur artik kilonuza bakmadan 10 damla kadar. Bir de Hulya Hanim var eczaci kendisinin flymix diye kendi urettigi bir karisimi var o da tikanan nefes yollarini acmada ve koku kaybını geri getirmede iyidir, hulya kayhan sayfasina bakarsaniz bulursunuz. Yuzustu mumkunse sok pozisyonunda yatiniz. Cok gecmis olsun. Kisa zamanda sihhatinize kavusmanizi dilerim
remziye_06 remziye_06 hanım bişey daha sorucam vitamine bakıyorum lipozomal hem şurup hem kapsül varmış hangini almalıyım

b12 guzel bir takviye ancak covid doneminde size ayrica yardimi olmaz. Ben devit 3 damla konusunda biraz mesafeliyim. Simdiye dek kullanip d vitaminini guzel yukselten goremedim. Onlarda bir BPA problemi de var.

D3 k2 f
b12 guzel bir takviye ancak covid doneminde size ayrica yardimi olmaz. Ben devit 3 damla konusunda biraz mesafeliyim. Simdiye dek kullanip d vitaminini guzel yukselten goremedim. Onlarda bir BPA problemi de var.
Eczaneye dvitamini k2 formunda dersek bilirler diymi

Eklentiler

• Screenshot_20210921-085527.png
    Screenshot_20210921-085527.png
    303,8 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20210921-085423.png
    Screenshot_20210921-085423.png
    341,2 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba bende Ankarada aşılama icin iyi bir kadın doğum uzmanı araştırıyorum da siz bulabildiniz mi memnun kaldiniz mi acaba yardımcı olur musunuz

Merhaba canim evet yaptirdim ikili tarama test istedi ve perinatoloji uzmanina yonlendirdi oda ayrintili ultrasonla karindan organ gelisimine burun kemigi ense kalinligina bakildi.Baska test istemedi.İkili testin sonucuna gore yonlendiriyolar.
Benim ikili test riskli çıktı. 14 haftanın içindeyim diğer detaylı ultroson da ense ve burun kemiği bakılsa geç mi olur çünkü 18-24 hafta arası yapılıyor dendi 11-14 haftasını geçtik 😓

X