- 4 Temmuz 2021
- 468
- 809
- 31
Valla canım ben bir saniye beklemedim. Tüp bebek doktorun o an sana mudehale edemez mecbur acile gitmen lazım. Sonuçta bebeğinin canı tehlikede de olabilir erken müdahale her zaman çok önemli.Bana ne bişey ekledi nede eksiltti aynı şekilde devam diyoryaticaksin diyor
Kullandigim ilaçlar ecoporin.prednol.proluton ampul.enox estrofem. Progestan fitil.suan kesildi sayılır kanamam aklım bi yandan acile gitmekte bi yandan kalkma yat doktorun yat başka bişey yapma diyor kafam çorba oldu yarın kontrolüm var kendi doktorumda acile gidip yanlış bir müdahaleye sebep olmaktan korkuyorum
İnsallah insallah o günler de gelsinAminnn canımmm hepimizeee inşallahhepimiz güzelce atlatalim bu günleri sonrada minik bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım o günleri de konuşalım burada inşallah
Oyle yapıcam artık canım tesekkur ederim tavsiyelerim için yarın Baska bir doktora gidicemHamilelikte çokça oluyormus kuzum önemli olan önlemini Almak dikkat etmek pamuklu çamaşır giy ütüleyerek giy derler bir de asla günlük ped falan kullanma direkt pamuklu çamaşır giy ve cok sık değiştir
Canım dusuk okadar kolay bisey degil pıhtı geldi dustu diye dusunme kanama alanın biraz fazla oldugu için gelmiş olabilir dusuk tahmin edildiğinden de zor birsey cok agrı ve sancılı benım cok agrım oluyordu doktorum yerleri tırmalatcak kadar agrun olmuyorsa problem yok demişti işallah kanaman azalır doktorunun destekleyici ilaclar vermesi lazım evet biz transferdrn itibaren gunde bir progestan igne gunde 3 progestan fitil gunde 3 estrofem gunde 1 coraspirin kullanıyorum 10 haftada ilacları degiştiricegini soylediAmin canım aminnn cumlemizin
Agri yoksa dusukten korkmamak mi lazım benimde şuan kanamam oldu ama baya kanama oldu pihtilarda geldi proluton iğne vuruldum ama.icin rahat etmedi acile gitmek istiyorum sizinde olmusmuydu kanamanizCanım dusuk okadar kolay bisey degil pıhtı geldi dustu diye dusunme kanama alanın biraz fazla oldugu için gelmiş olabilir dusuk tahmin edildiğinden de zor birsey cok agrı ve sancılı benım cok agrım oluyordu doktorum yerleri tırmalatcak kadar agrun olmuyorsa problem yok demişti işallah kanaman azalır doktorunun destekleyici ilaclar vermesi lazım evet biz transferdrn itibaren gunde bir progestan igne gunde 3 progestan fitil gunde 3 estrofem gunde 1 coraspirin kullanıyorum 10 haftada ilacları degiştiricegini soyledi
Şuan kesildi kanamam 5 6 saat sürdü kanamam.saat 9da enox kan sulandırıcı iğnem var doktor kes demedi ama yapmaya korkuyorum kanamam kesilmisken yapmasammi acabaCanım dusuk okadar kolay bisey degil pıhtı geldi dustu diye dusunme kanama alanın biraz fazla oldugu için gelmiş olabilir dusuk tahmin edildiğinden de zor birsey cok agrı ve sancılı benım cok agrım oluyordu doktorum yerleri tırmalatcak kadar agrun olmuyorsa problem yok demişti işallah kanaman azalır doktorunun destekleyici ilaclar vermesi lazım evet biz transferdrn itibaren gunde bir progestan igne gunde 3 progestan fitil gunde 3 estrofem gunde 1 coraspirin kullanıyorum 10 haftada ilacları degiştiricegini soyledi
Doktorun ne dedi canım geçmiş olsun benimde sabah 11den beru devam ediyor kırmızı az önce kesildi sayilirKızlar dünden beri kahverengi lekelenmem vardı, şimdi kırmızıya döndü, reglim başladı, galiba olamadı bu defa…
Fitili bağırsakdan koy.birde bence hemen ultrasona gitBenim fitil den sonra tekrar kanamam başladıdoktoruma hbr verdim acile gideyimmi diye kan sulandırıcı kullanıyorsun sadece yat demiş bu nasıl iş anlamadım ya baya kıpkırmızı ve cok az pintili
Canın benim ilaç içiyodum kan sulandırıcı.kahver rengi lekenmem oldu.domtor hemen kes dedi.bence sen kes şimdilikŞuan kesildi kanamam 5 6 saat sürdü kanamam.saat 9da enox kan sulandırıcı iğnem var doktor kes demedi ama yapmaya korkuyorum kanamam kesilmisken yapmasammi acaba
Bağırsaktan nasıl koycamFitili bağırsakdan koy.birde bence hemen ultrasona git
Valla bana kes demedi ama saat 9da enox kan sulandırıcı iğnem vardı yapmadım valla kanamam durmusken yaparsam tekrar baslar korkusuna yapmadim vallaCanın benim ilaç içiyodum kan sulandırıcı.kahver rengi lekenmem oldu.domtor hemen kes dedi.bence sen kes şimdilik
Doktoruma kahverengi olunca yazdım, o da yani daha ilaçlara devam et dedi, eğer çoğalırsa ve kırmızı olursa, fitili iptal et, başka ilaca başla dedi, ve 1 tane daha ilaç dedi, onlar regli düzene sokan ilaçlarmış. Bende hala kahverengi, 2 kere kırmızı oldu, bazen koyu kırmızı oluyor, diğer türlü kahverengi, yarın kan vericemDoktorun ne dedi canım geçmiş olsun benimde sabah 11den beru devam ediyor kırmızı az önce kesildi sayilir
Canim ya Rabbim yardimcimiz olsun benimde yarin ultrason gunum inşallah yavrularımız bizimledirDoktoruma kahverengi olunca yazdım, o da yani daha ilaçlara devam et dedi, eğer çoğalırsa ve kırmızı olursa, fitili iptal et, başka ilaca başla dedi, ve 1 tane daha ilaç dedi, onlar regli düzene sokan ilaçlarmış. Bende hala kahverengi, 2 kere kırmızı oldu, bazen koyu kırmızı oluyor, diğer türlü kahverengi, yarın kan vericem
AminCanim ya Rabbim yardimcimiz olsun benimde yarin ultrason gunum inşallah yavrularımız bizimledir
Fitil hangisi progestan mıDoktoruma kahverengi olunca yazdım, o da yani daha ilaçlara devam et dedi, eğer çoğalırsa ve kırmızı olursa, fitili iptal et, başka ilaca başla dedi, ve 1 tane daha ilaç dedi, onlar regli düzene sokan ilaçlarmış. Bende hala kahverengi, 2 kere kırmızı oldu, bazen koyu kırmızı oluyor, diğer türlü kahverengi, yarın kan vericem
Tamam kuzum hbr ver muhakkak hayırlı haberler veririz insallahAminHayırlısı.. haberleşiriz, ben de yarın kan tahlili vericem
Yani burda utrogestan diye geçiyor evet progesteronFitil hangisi progestan mı
Amin İnşallah canımTamam kuzum hbr ver muhakkak hayırlı haberler veririz insallah
Yani burda utrogestan diye geçiyor evet progesteron
Progestan fitil düşüğü engellemek icin kullanılıyor neden onu kestirdi acaba .başka ilaç dediginiz belki protestondan daha kuvvetli bi ilaçtır hayırlısı olsun insalalhYani burda utrogestan diye geçiyor evet progesteron