Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Himm anladim canim benim 12, 12.7 cm duydum sayi olarak bilmiyorum kac taneydi ama cm böyleydi bana ertesi gun başlattı senin demek daha cm olarak büyümesini istiyor canim simdi verirse belki büyümezler die biraz daha beklemiş
Muhtemelen canım inşallah büyük olan çatlamaz.Bakalim inşallah sayıya takılmıyorum bana evlat olan çıksın Yeter inşallah

Kızlar iyi akşamlar, bende 1 tane taze transfer 4.gün embriyosunun transferinin 7.günüydü. Gece 5te 10 hassasiyyetli testte tek çizgi çıktı,şimdi 15 hassasiyyette yaptım,yine tek çıktı. Erken mi yoksa artık bir şey yok demek mi?

Kızlar günaydın, siz burda bir şey görüyor musunuz? Benim gözüm çoookk hafif görüyor, telefonda daha kötü görünüyor, 4gün embriyosunun transferinin 8.günü, erken gebelik testi bu arada, 10 hassasiyetli

Eklentiler

• DFC38BED-2C18-4BB1-AD74-9170B82358F0.jpeg
    28,1 KB · Görüntüleme: 84
Canim günaydın MAX yazan yerin sağında bir hayalet çizgi var ama normal kırmızı çizgiye çok uzak sen testi açmışsın ya anlamadım yani kapalı iken görünmesi gereken yer dediğim yer ise var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…