- 16 Nisan 2021
- 788
- 1.080
Muhtemelen canım inşallah büyük olan çatlamaz.Bakalim inşallah sayıya takılmıyorum bana evlat olan çıksın Yeter inşallahHimm anladim canim benim 12, 12.7 cm duydum sayi olarak bilmiyorum kac taneydi ama cm böyleydi bana ertesi gun başlattı senin demek daha cm olarak büyümesini istiyor canim simdi verirse belki büyümezler die biraz daha beklemiş
Hayırlısı kuzum sağlıklı olsunlar bir iki üç fark etmez sağlıklı hayırlı olsunlar inşallah aminEvet canım 1 tane olsun sağlıklı olsun.belki sen de ikizdir.embirionun bölünmesini duymuşdum
Evet gordum cok şükür kuzum darısı sana ve tüm isteyenlere olsunnN Nisanesintisi01 Kuzum bugün randevun vardı kese için. Her şey güzel gitti mi? İnşallah görmüşsündür miniğin kesesini
Gözünaydın canımEvet gordum cok şükür kuzum darısı sana ve tüm isteyenlere olsunn
Amiin kuzum. Ben de gördüm bugün keseyi. Daha kalp atışları için erkenmiş ama kese orda:)Evet gordum cok şükür kuzum darısı sana ve tüm isteyenlere olsunn
Insallah canim insallah ikimiz de güzel haberlerimizi birbirimize veririzMuhtemelen canım inşallah büyük olan çatlamaz.Bakalim inşallah sayıya takılmıyorum bana evlat olan çıksın Yeter inşallah
eger umut vaad ediyorsa devam eder, bazen gec olabiliyor digerleri arkadan geliyor.Merhaba kizlar dün yumurta toplamam vardı 17 yumurta isleme başlamış bugün aradılar 2 tanesi yarım dollenmis. Diğerlerinde de gelişme olur mu sizce yoksa sadece 2si mi dollenmeye devam eder
Kac haftalık oldun senAmiin kuzum. Ben de gördüm bugün keseyi. Daha kalp atışları için erkenmiş ama kese orda:)
Aminnn Allah razı olsun kuzumGözünaydın canımdarısı kalp atışına
6. Hafta oldu.Kac haftalık oldun sen
Masallah kuzum Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın insallah6. Hafta oldu.
Amiiin kuzumm inşallah, Allah cümlemizin yüzünü güldürsün inşallahMasallah kuzum Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın insallah
bence henuz erken. Bir kac gun beklemelisinizKızlar iyi akşamlar, bende 1 tane taze transfer 4.gün embriyosunun transferinin 7.günüydü. Gece 5te 10 hassasiyyetli testte tek çizgi çıktı,şimdi 15 hassasiyyette yaptım,yine tek çıktı. Erken mi yoksa artık bir şey yok demek mi?
Aminnnnnnnn cok aminnnAmiiin kuzumm inşallah, Allah cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah
Yarın sabah yine yapıcambence henuz erken. Bir kac gun beklemelisiniz
Canim günaydın MAX yazan yerin sağında bir hayalet çizgi var ama normal kırmızı çizgiye çok uzak sen testi açmışsın ya anlamadım yani kapalı iken görünmesi gereken yer dediğim yer ise var gibiKızlar günaydın, siz burda bir şey görüyor musunuz? Benim gözüm çoookk hafif görüyor, telefonda daha kötü görünüyor, 4gün embriyosunun transferinin 8.günü, erken gebelik testi bu arada, 10 hassasiyetli