Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim günaydın MAX yazan yerin sağında bir hayalet çizgi var ama normal kırmızı çizgiye çok uzak sen testi açmışsın ya anlamadım yani kapalı iken görünmesi gereken yer dediğim yer ise var gibi 😁😁
Yok testin kendisi böyle,çubuk test 🤣 Yok ben işarelediğim yeri diyordum, ben orda görüyorum çünkü 😅yanında attığım örnek, maalesef benimki değil daha

Eklentiler

• ECB9D326-4558-41A6-B1B1-E2250ACF764E.jpeg
    ECB9D326-4558-41A6-B1B1-E2250ACF764E.jpeg
    33,8 KB · Görüntüleme: 79
  • 48A0CDF7-E359-4CA2-BE6D-84E93BEF8C89.jpeg
    48A0CDF7-E359-4CA2-BE6D-84E93BEF8C89.jpeg
    49,6 KB · Görüntüleme: 76
Yok testin kendisi böyle,çubuk test 🤣 Yok ben işarelediğim yeri diyordum, ben orda görüyorum çünkü 😅yanında attığım örnek, maalesef benimki değil daha
Var ikinci çizgi daha aşırı silik kıl gibi benim de 5..gun embriyosu tranferin 6.gunu negatif çıktı sonra lekelenme başladı dün 7.gundu erken gebelik testi yaptım aşırı silik kıl gibi incecik ikinci çizgiyi gördüm daha yeni salgılanmaya başladı demek rabbim kanda güzel sonuç almayı nasip etsin inşallah 🤗ben pazartesi kan vercem sen ne zaman vereceksin

Var ikinci çizgi daha aşırı silik kıl gibi benim de 5..gun embriyosu tranferin 6.gunu negatif çıktı sonra lekelenme başladı dün 7.gundu erken gebelik testi yaptım aşırı silik kıl gibi incecik ikinci çizgiyi gördüm daha yeni salgılanmaya başladı demek rabbim kanda güzel sonuç almayı nasip etsin inşallah 🤗ben pazartesi kan vercem sen ne zaman vereceksin
İnşallah 🙏🏻♥️ Evet 5.gün embriyosu olarak hesaplarsan bugün 7.gün sayılıyor, ben bilmiyorum, 13 ağustos test günüm,ama dayanamıyorum, birazdan gidip versem mi diye düşünüyorum, evimizin altında var özel klinik

günaydın kızlar. test günüme 3 gün kaldı. sizler transferden sonra adet olacakmış gibi ağrılar hissettiniz mi? benim ara ara öyle bir hissiyat geliyor sonra geçiyor

günaydın kızlar. test günüme 3 gün kaldı. sizler transferden sonra adet olacakmış gibi ağrılar hissettiniz mi? benim ara ara öyle bir hissiyat geliyor sonra geçiyor
Benim arkadasında hemen başlamış transfer sonrası sürekli adet olacak gibi kasık agrısı olmuş ve suan ikizlere hamile ama bende belirti asla olmadı hiçbir şekilde

Benim arkadasında hemen başlamış transfer sonrası sürekli adet olacak gibi kasık agrısı olmuş ve suan ikizlere hamile ama bende belirti asla olmadı hiçbir şekilde
hadi inşallah benim tek transfer yapıldı 7.güne kadar negatif gördüm sonra bir daha da test yapmadım kendim. kan için de salı gününü bekliyorum. sizce erken mi 7.günde idrarda çıkmaması

Kızlar kan vermeye gitmeden bir duş alayım dedim çok kötü oldum duşta. Bayılacak gibi oldum gözüm karardı. Midemin bulantısından birşey de yiyemedim. Zar zor geldim hastaneye kan ver progestan iğne ol derken daha da kötü oldum. Sonuç serum bağlandı yatıyorum şuan 🤦‍♀️

Kızlar kan vermeye gitmeden bir duş alayım dedim çok kötü oldum duşta. Bayılacak gibi oldum gözüm karardı. Midemin bulantısından birşey de yiyemedim. Zar zor geldim hastaneye kan ver progestan iğne ol derken daha da kötü oldum. Sonuç serum bağlandı yatıyorum şuan 🤦‍♀️
Gecmis olsun doktor ne dedi

M mariaa_ sonucunuz nedir ? Surekli etiketliyorum cevap yok ona gore guncelleme yapacağım.
balkupu balkupu Sizde durum nedir?
İnşallah pozitif gormussunuzdur bilgi verirseniz sevinirim

Ay çok geçmiş olsun kuzum
İnşallah bebek habercisidir kuzum

İnşallah 🙏🏻♥️ Evet 5.gün embriyosu olarak hesaplarsan bugün 7.gün sayılıyor, ben bilmiyorum, 13 ağustos test günüm,ama dayanamıyorum, birazdan gidip versem mi diye düşünüyorum, evimizin altında var özel klinik
Valla evimin altında özel klinik olsa hiç duramazdim sanırım ama sen dayanabikdigin kadar dayan çünkü düşük değer çıkacak moralin bozulacak sonra sürekli testi tekrar edeceksin kolllarin harap olacak çok sabırsızız ama sık dişini bana 11 ağustos dediler 12.gun oluyor ama 5.gun embriyosu daha önce 10.gun test istemişlerdi o yüzden 9 ağustos yapacağım testi o günü özellikle bekliyorum çünkü eşimin doğum günü inşallah hayatının en büyük hediyesini vermek nasip olur🤗🤗🤗🤗😍😍

X