Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım aslında normal diyorlar transferimin ilk 5 gunde cok gaz problemim vardı yıne doktora sormustum progestan fitil den oluyor demişti Bi ilac vermemişti ama bu 1 haftadır kramp giriyor bildiğin belden altım uyusuyor sancı dan sırf bu yuzden verdi cok sukur kabızlık problemim yok henuz
canim hamilemisin yoksa test gününümü bekliyorsun ?

Evet malesef benimde dün aynen böyle cıktı doktorum ilaçları bırakmamı söyledi. Bugünde telefonla görüştük iyi kalite embiryoda %60-70 başarı oranı bekleriz ancak biz olumsuz olduk dedi bizden bazı testler isticeklermii asistanı ptesi günü istenen testleri iletecek.
Neler istediklerini özelden yazabilir misiniz, neyi araştıracaklar merak ediyorum

Ama size rahatsızlık verecek yakında ben içtim çok şükür zaten doktorum onerdi şekerli su gibi çeyrek ölçü ac karnına icin rahat rahat çıkın lavobaya
Karnim cok sis cikamadigim icin zaten ben fitil degil iki kere sabah aksam progestan igne kullaniyorum oda sislik yapiyor ister istemez. Olmazsa yarin iceyim ben de sabah ac karnina bi rahatlayayim . Bende bisey olucak korkusu biraz fazla var o yüzden okadar hap igne aliyorum oda eksik kalsin dediydim kendimce .

Ben tüp mideliyim Dupholac şurup vermşti doktorum ilk 1 ay kullanmıştım mideden ameliyatlı olduğum için en zararsız bebeklere bile verilen ilaçlar veriliyordu oradan bliyorum rahatlkla içeblirsiniz inanın çok iyi gelecek :)

Sorularım hiç bitmiyor ama transfer sonrasında veya hamilelikte sakatatlar paça çorbası roka bunlar zararlı mı acana bri yerde bir bayan YaZmıs da aklıma takıldı remziye_06 remziye_06
Ben sahsi tecrübemden yola cikayim. Paca degil ama ilikli kemik suyuna yapılan corbalardan bolca ictim (tabii midemi bozmayacak sekilde) hala da iciyorum. sabahlari yesillik dengem icin bir miktar roka da tukettim. Bu tur seylerde kararinda gittim. Benim icin simdiye kadar bir sorun olmadi.

Kızlar 0,100 mü çıkmış değerim 😔
Hiç bilmiyorum canım. O değer konularını hiç araştırmadım. 0.100 den küçük diyor sanırım. Ama ilaçlarını bırakacağını söylemişsin, doktorunla görüşmeden sakın bırakma. Eğer olumsuzsa da sonuç inşallah bir sonrakinde isteğine kavuşursun🙏🧡

Kızlar aranızda 5. Gün embriyosu çift transfer olup hamile kalanlar var mı? Belirti olarak bir şeyler hissettiniz mi?
Evet baslarda sanki böyle hafif adet olucakmisim gibi bi hiss vardi bir iki gün gidip geliyordu sadece. Sonrada hic bi sekilde belirtim yoktuu ki iki tanesi tuttu . Ne bi bel agrisi ne bi kasik cekmesi hic bisey sadece transferin 8. günü kahverengi lekelenmem geldi sanki böyle gecen aydan kalma kan gibiydi . Iki gün öyle hafif akintim oldu sonra bitti. Okadar 😊 ama herkesde cok farkli ben burada okudugumda iste herkes kasik agrim var diyordu bel agrim bacaklar falan yaziyorlardi dedim tamam bende tutmadi ozaman belirti hic yoktu cünkü.

Evet baslarda sanki böyle hafif adet olucakmisim gibi bi hiss vardi bir iki gün gidip geliyordu sadece. Sonrada hic bi sekilde belirtim yoktuu ki iki tanesi tuttu . Ne bi bel agrisi ne bi kasik cekmesi hic bisey sadece transferin 8. günü kahverengi lekelenmem geldi sanki böyle gecen aydan kalma kan gibiydi . Iki gün öyle hafif akintim oldu sonra bitti. Okadar 😊 ama herkesde cok farkli ben burada okudugumda iste herkes kasik agrim var diyordu bel agrim bacaklar falan yaziyorlardi dedim tamam bende tutmadi ozaman belirti hic yoktu cünkü.
Benim 7. Günde başlayan pembe bir lekelenme var sadece, bir de regl olucak gibi alt kısımda sancı. Bugün 8. Gün bugün de hafif bir lekelenme oldu, ve sancılarım devam ediyor.

X