- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
Ankara'daysanız tüm tarım kredi kooperatifi marketlerinde taze sıkılmış nar suyu var. Temin edebilirsiniz.Sağol canım yasöylediğin yerlere bakacağım yarın bulurum inşaAllah Allah razı olsun hayırlısıyla hepimiz kavuşalım bebelerimize
Allah razı olsun umarım hepimizin istediği olur hayırlısıylaRica ederim canım benim ins bulursun ve hersey istediğin gibi olur hayirlisiyla
Teşekkür ederim, Ankara da değilim malesef, doğu AnadoludayımAnkara'daysanız tüm tarım kredi kooperatifi marketlerinde taze sıkılmış nar suyu var. Temin edebilirsiniz.
Amin canim jnsallah sizi test oldu mu ne zaman yada test gununuzEvet 6 Gun boyunca gayet sakin ve mdtanetliydim umutluydum 7 ve ozellikle 8 Gun hunharca agladım eziyet ettim kendime yapmasaydım keşke diyorum tabikide duygu gecişlere yasıyoruz bu yaşadıklarımız hic kolay degil rabbim dogru zamanda hepimizi mukafatlandırıcak içinizi ferah tutun
işte ona fırsatım olmuyor çalıştığım için vurulup hemen kalkıp yürüyerek işe geçiyorum.İğneden sonra, buzdolabınızda tuttuğunuz soğuk 80 derece kolonyayı pamuğa dökün, bayağı dökün, sonra enjeksiyon yerine koyun, pamuktaki tüm kolonya uçana kadar, ilaç dağılır, enjeksiyon yeriniz hafifler.
Bunu akşam eve gittiğinizde de uygulayabilirsiniz. Hemen o anda uygulamanız gerekmez. Bir çok kimse hastanede vurulmak zorunda kalıyor.işte ona fırsatım olmuyor çalıştığım için vurulup hemen kalkıp yürüyerek işe geçiyorum.dayanıcaz artıkk
teşekkür ederim öyle yaparım ozaman :)Bunu akşam eve gittiğinizde de uygulayabilirsiniz. Hemen o anda uygulamanız gerekmez. Bir çok kimse hastanede vurulmak zorunda kalıyor.
5. Gun embriyosu ise ihtimal var canım. Ama test gunune yakın yapman daha iyitranfer gününü saymazsak 6.gün 3 Temmuz transfer günüm ne düşünüyosun peki sence var mı hayalet çizgi
Bugün evdeydim uzanıyorum kalkıp biraz ev isi geri yatıyorum
Dun 8. Gunumdu kan verdim pozitif cok sukurAmin canim jnsallah sizi test oldu mu ne zaman yada test gununuz
Bu nar suyunu ne zamana kadar içtinizAnkara'daysanız tüm tarım kredi kooperatifi marketlerinde taze sıkılmış nar suyu var. Temin edebilirsiniz.
Geçmiş olsun canım benimBen dün gece biraz rahatsızdım canım ya tansiyonum düştü heralde aşırı bi baş dönmesi oldu tuzlu ayran içtim biraz iyi geldi şuanda hafif baş dönmesi var
Çıkmadıııı
Kabul etmeyin..ilk 3-4 gunun cok onemli oldugunu bilmiyor mu caba kendisi?Sinirden olecem aramış benim avanak kocam eve misafir ağırmış 2 tane küçük çocuklu misafir hemde ben transfer olalı 3. Günüm daha adama bak ne destek oluyor ne yanımda oluyor ne bir şey salak herif yaptığı işe bak aradim geri ben merdivenden düştün musait değilim dedim yaa
Saol canım benimGeçmiş olsun canım benim
Ne kadar uzun sürmüş heycanla bekliyoruzÇıkmadıııı