- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
Canım ben görüyorum var orada ikinci çizgi kaçıncı günündü
Canım tranfer günüm 3 Temmuz o günü saymazsak 6.günüm dün de yaptım onda da aşırı dikkatli bakınca var gibiydi bugün çok az daha belirgin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben görüyorum var orada ikinci çizgi kaçıncı günündü
Canım bence her gün değilde araya iki gün koy farkı daha net anlarsın ilk denemen miydi ?Canım tranfer günüm 3 Temmuz o günü saymazsak 6.günüm dün de yaptım onda da aşırı dikkatli bakınca var gibiydi bugün çok az daha belirgin
Canım bence her gün değilde araya iki gün koy farkı daha net anlarsın ilk denemen miydi ?
Merhaba. Ben de dondurulmuş embriyo transferi oldum ve bugün 9. günüm. 7. ve 8. gün idrar testinde negatif çıktı ve çok üzüldüm. Ama doktorum 14. Günden önce test yapmamamı çünkü dondurulmuşlarda tutunmanın geç olabileceğini söyledi. Bence sen de kan vermeden umudunu kaybetme. Umarım seninledirler ve de benimleBugün benim transferimin 10. Günü. 5. Gün dönmüş embriyo transferi oldum ancak az önce idrar testinde negatif gördüm çok üzgünüm. İkinci transferim de başarısız oldu
Benim 9. Günüm hala test yapmadım çok korkuyorum:)))) Hayır 2014 yılında tüp bebek yaptırdım bir kızım var 6 yaşında ilk denemede tuttu Allahın izniyle 2015 doğumlu aslına bakarsan ilk denemede daha bilinçli davrandımmm testi en azında test günüme daha yakın tarihte yaptırmıştım ama nedense bu sefer deneyimli olmama rağmen 5.günden test yaptırdım doğru mu asla ama işte şu merak duygusu ve heyecan
Umarım öyle olur teşekkür ederim. Çok zor bir süreçMerhaba. Ben de dondurulmuş embriyo transferi oldum ve bugün 9. günüm. 7. ve 8. gün idrar testinde negatif çıktı ve çok üzüldüm. Ama doktorum 14. Günden önce test yapmamamı çünkü dondurulmuşlarda tutunmanın geç olabileceğini söyledi. Bence sen de kan vermeden umudunu kaybetme. Umarım seninledirler ve de benimle
Benim 9. Günüm hala test yapmadım çok korkuyorum
benim dondurulmuş. bi ay rahim dinlendirme sonrasında adet görünce bilgilendiriyosunuz rahim kalınlaşması için bi ilaç veriyolar onu kullanıyosununz kontrole gidiyosunuz kan ve ultrasonda rahim kalınlığına bakıyolar yaklaşık bi hafta sonraya da transfer günü veriyolar.Merhaba kizlar 2. Denememiz bizim 15 haziranda yumurtam toplandi 5 tane 5.gun ebriyom genetige gitti ngs yapildi 4 tanesi iyi geldi cok sukur.agustos ayinda transfer olacagiz.
*aranizda dondurulmus embriyo transferedilen varmi transferde surec nasil oluyor ?
*Birde konyada tedavi gorrn varmi?
Hepimiz allah yardimcisi olsun hayirlisyla tedavilerimizin sonunda yuzlerimizi guldursun insallah
Ilaclarinizi doktorunuzla gorusene dek birakmamalisiniz. 12. gunde kan testi diyorsa lutfen bekleyin.12. Günü yap demişti. Ama ilkinde de böyle oldu yine aynı maalesef. Kan testi yaptırsam sonuç değişir mi bilmiyorum ilaçlarımı bile almadım bugün moralim bozulduğu için.
Haklısınız. Ne yapacağımı şaşırdım artıkIlaclarinizi doktorunuzla gorusene dek birakmamalisiniz. 12. gunde kan testi diyorsa lutfen bekleyin.
Yok canım dayanacagim dediğin gibi 3 gün kaldı, Allah tekrardan negatif göstermesin bize gerçekten çok zor ve çok yıpratıcıYapma canım sen bana bakma ben sadece o günü o heyecanı kaldıramam diye ön hazırlık yapıyorum alıştırıyorum kendimi yoksa çok erken çok gereksiz yapılması diyorum işte tüp bebek anneleri olarak bunu sadece bizler anlayabiliriz... Hiç korkma zaten az kalmış test gününe
Hayırlısı olsun inşaallah, normalde test gününüz değil hayalet çizgiler koyılaşsın inşaallah5.gün embriyosu 4ab 4bb 2 tane transfer edildi
Buranın narcısı benim :)) migros sanal marketten alabilirsin, M-life organik nar suyu.. dün dolabı doldurdum :))Kızlar selam. Burda okuyorum hep Rahim kalınlığı için nar suyu tüketiliyormuş, ama bütün marketlere baktım nar yada nar suyu bulamadım, temin edebileceğim bi internet sitesi yada başka bişey var mı, bu konuda bilgisi olan cvp bekliyorum
Rica ederim canım benim ins bulursun ve hersey istediğin gibi olur hayirlisiylaÇok teşekkür ederim canım. Migros varda bulamadım orda,yarın da yolculuk var petrol marketlerine bakayım bi
İğneden sonra, buzdolabınızda tuttuğunuz soğuk 80 derece kolonyayı pamuğa dökün, bayağı dökün, sonra enjeksiyon yerine koyun, pamuktaki tüm kolonya uçana kadar, ilaç dağılır, enjeksiyon yeriniz hafifler.progresten iğne ve fitil, coraspin, tetradox, estrofem, prednol bu ilaçları kullanıyorum. ya bi tanesini kullanınca ateş basıyor bi tanesini kullanınca da vücudum kaşınmaya başlıyor. iğneden sonra kalçam kütük gibi oluyor.yan etkileri çok fazla bu ilaçların inşallah faydasını da görüyoruzdur akşama da halim kalmıyor uyku basıyor
Bayram sonrası ikinci bir bayram daha yaşamanızı dilerim. Herşeyin olması gerektiği gibi yolunda ilerlemesine çok sevindim.Evet, beklenen reglim bugun geldi. Yarın musait olmayacağım için bugunden doktora gittim, siklusun 15. günü ayın 23üne geldiği için kapıda hemşire bayram vb. mırın kırın etti. Bende sen bi boşver ben doktoru göreyim dedim.
Muayenem yapıldı, çok iyi görünüyor herşey, takılma dedi bugunden tedaviye başladı.
4 gün tek estrofem sonra 4 gün 1 adet prednol ile sabah akşam estrofem. ayın 16sında ilk kontrol, herşey yolundaysa 26sına kadar (olası yeni ilaçlarla) devam. 29unda transfer planlıyor. Hazırlık 20 gün sürecek yani...
Bebelerin üçü de tek kapta dondurulmuş, üçü de ayrılmaya başlamış blastlarmış. Sorunsuz bir şekilde üçü de çözülür, başlarına birşey gelmez ise en iyi ikisi 2 transfer, 3.sü ayrılma tamamlanınca yeniden dondurulacak. Zayıflama görülürse üçü de transfer edilecek, vb. vb. sonsuz olasılıklar :))
Ya Nasip, ya Sabır...
Vitamine devam, tuz yok, bol su var, yürüyüş önerdi transfere kadar.
Sağol canım ya söylediğin yerlere bakacağım yarın bulurum inşaAllah Allah razı olsun hayırlısıyla hepimiz kavuşalım bebelerimizeBuranın narcısı benim :)) migros sanal marketten alabilirsin, M-life organik nar suyu.. dün dolabı doldurdum :))
Bulamazsan shell'in marketinde sandwichlerin oralarda oluyor (bio organicti sanırım markası), orada da yoksa petrol ofisinde m-life oluyor, hatta bunun bir de yaban mersini nar karışığı var o da iş görür.
Ankaradaysan güvenparkta belediye sıkardı (üniversite yıllarımdan, gençlik anılarımda var öyle birşeyler)
Tatil beldelerine yakınsan pembe nar çıkmıştır, o olabilir..
Bi tutsun şu bebe, nar ve zeytinyağında incir işine gireceğim :))