- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.127
transferden 1 gun oncesine kadar ictimBu nar suyunu ne zamana kadar içtiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
transferden 1 gun oncesine kadar ictimBu nar suyunu ne zamana kadar içtiniz
Birden fazla embriyo mu transfer edilmisti?Dun 8. Gunumdu kan verdim pozitif cok sukur
Benim doktorumda salı günü kese için çağırdı keseden iki hafta snrada kalp atışı için çağırcam dedi bende bidaha yapayım test bariTüp bebek doktorum 22 temmuz dedi, kese ve atışları beraber görmek ve meşgul takvimini ona göre ayarlamış olmak istiyor ama öyle sanıyorum ki bir diğer jinekoloğuma bu tarihten evvel, makul bir zaman aralığında (5,5 hafta gibi) giderim. O zamana dek evde test yapıp duruyorum :) :)
Ben tabii boyle biraz takintiliyim dogru bir sey yapmiyorum. En guzeli boyle olmamak ama ,)Benim doktorumda salı günü kese için çağırdı keseden iki hafta snrada kalp atışı için çağırcam dedi bende bidaha yapayım test bari
Ama insan hem heyecan hem korku değişik duygular içinde oluyoBen tabii boyle biraz takintiliyim dogru bir sey yapmiyorum. En guzeli boyle olmamak ama ,)
Ya bilmez olur mu iste kiminin esi ailesi tam destek benm kimsesiz gibi kaldım burda ne destek ne bise hayirbdestek değil bare köstek olmasa aptalKabul etmeyin..ilk 3-4 gunun cok onemli oldugunu bilmiyor mu caba kendisi?
Belirtisi olmayanlarda hamile kakıyor kuzum benim 5.gunden sonra başlayıp da hamile olan cok var 3.gun bugun bakalım sabırla heyecanla bekliyorum seni de İnanInsallah tutunmustur ama ne göğüs ne bel ne kasik agrim yok yaa
Hiç canınızı sıkmayın lütfen, bu ara sinir stres yasak bize la havle çekin, rabbim inşirah ferahlığı versin gönlünüzeYa bilmez olur mu iste kiminin esi ailesi tam destek benm kimsesiz gibi kaldım burda ne destek ne bise hayirbdestek değil bare köstek olmasa aptal
Tam itelediğinden emin misin yarım saat uzan iyice itele içeri girsin kuzumKızlar bugün transferimin 3. Günü progestan fitilin neredeyse tamamı dışarı çıkıyor daha önce böyle olmuyordu bu kötü bir şey mi?
Tam itiyorum daha önce gelmiyordu böyle acaba gebelik oluşmadığından mı geeri geliyorTam itelediğinden emin misin yarım saat uzan iyice itele içeri girsin kuzum
Bundan sonra tuzu sifirlarsaniz cok rahat edersiniz.
Aksilik olmazsa benim de opu pazartesi.Yarin kontrolüm var umarım bol bol sağlıklı yumoslarimiz olurAa opularımız da aynı gün büyük ihtimalle bana da pazartesi dedi yarın yine kontrolüm var bakalım yarın kesinleşir artık günü
Doktora dışa çıkıyor dedim alacagini aliyor fazlasıni atiyor dert etme dedi.. geri gelmesinin gebelikle alakasi olmazTam itiyorum daha önce gelmiyordu böyle acaba gebelik oluşmadığından mı geeri geliyor
İnşaallahDoktora dışa çıkıyor dedim alacagini aliyor fazlasıni atiyor dert etme dedi.. geri gelmesinin gebelikle alakasi olmaz
Kızlar beklemeyın saglık ocagından sonuc cıkmadı hftasonu gırdiğinden e nabza da duşmeyebılır ilk defa bole bır sey basıma geldı vardır bunda da bi hayır zumramirzaNe kadar uzun sürmüş heycanla bekliyoruz
Saglik ocaklarinda verilen testlerin sonucu zaten ertesi gun çıkıyor..haftasonuna denk gelince sizinki artik ptesiye kalir.Kızlar beklemeyın saglık ocagından sonuc cıkmadı hftasonu gırdiğinden e nabza da duşmeyebılır ilk defa bole bır sey basıma geldı vardır bunda da bi hayır zumramirza
Hadi inşallahAksilik olmazsa benim de opu pazartesi.Yarin kontrolüm var umarım bol bol sağlıklı yumoslarimiz olur
Tüh kötü olmuş canım verdiğine değmemişKızlar beklemeyın saglık ocagından sonuc cıkmadı hftasonu gırdiğinden e nabza da duşmeyebılır ilk defa bole bır sey basıma geldı vardır bunda da bi hayır zumramirza