Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüp bebek doktorum 22 temmuz dedi, kese ve atışları beraber görmek ve meşgul takvimini ona göre ayarlamış olmak istiyor ama öyle sanıyorum ki bir diğer jinekoloğuma bu tarihten evvel, makul bir zaman aralığında (5,5 hafta gibi) giderim. O zamana dek evde test yapıp duruyorum :) :)
Benim doktorumda salı günü kese için çağırdı keseden iki hafta snrada kalp atışı için çağırcam dedi ☺️ bende bidaha yapayım test bari 🤭

Kızlar bugün transferimin 3. Günü progestan fitilin neredeyse tamamı dışarı çıkıyor:KK43: daha önce böyle olmuyordu bu kötü bir şey mi?

Ya bilmez olur mu iste kiminin esi ailesi tam destek benm kimsesiz gibi kaldım burda ne destek ne bise hayirbdestek değil bare köstek olmasa aptal
Hiç canınızı sıkmayın lütfen, bu ara sinir stres yasak bize la havle çekin, rabbim inşirah ferahlığı versin gönlünüze

Arkadaşlar ne olur bana yardımcı olun transferi olan arkadaşlar ilk günler neler yaptınız neler yediniz banyo kaçıncı gun yaptınız sabunlandınız mı eğildiniz mi hani sabunalnırken en cok duş olayı beni düşündürüyor ben kopuk kopuk her yerimi kopukleyen biriyim o bölgeye değmeyecek mi aydınlatın beni bir de raftan uzanmadan az bitmesi elimizi kaldırabilir miyiz ayrıca yemek yaptınız mı benim gibi tek basına kalmak zorunda olan arkaslarım yazarsanız sevinirim cevaplarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum 2 kaldı transfere Allah nasip ederse 🤲🏻🤲🏻🥰

Merhaba sevgili hanımlar. Nezaman’dır sizi takip ediyorum ama katılmak bugüne nasip oldu.Hepimize bol şanslar inşallah bu sefer hepimizdin yüzü güler. Yaşım 38 pkoluyum Temmuzun 5de opu oldum 21 yumurtadan 9u döllendi 4 adet 3 günlük embriyo donduruldu diğer 5 adet 5 ci güne kadar bekletiliyor ,yarın belli olur kaç tanesi kalır. Allah’ın izniyle bu adetimde transfer olucam.Bu benim ikinci denemem.

X