Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben üniversite yapıyorum tüp bebek. Ekim 2020 eşimle geldik,dosya açtık. Ben 2 aşılama yaptım.sebepsiz infertilite. Sonra çıktık özel tüp bebek merkezi gittik orda da konuştuk. Orda ki doktor daha 1 sene verdi dedi sizden hiçbirşey yok. Neyse ben yazına kadar mola verdim. Sonra nisan-mayıs aşı oldum . 14 Haziran adetleyken üniversitesi geldim dedim biz yapacağız.tamam dediler.dosya bulmuşlar, kan verdim, ultrason ve hemen ilaçları yazdırdılar ama opu kadar rapor yok. Yani biz önce parayla herşey aldık 3000tuttu. Opu günde rapor verdiler ve o gün sadece opu parası ödedik 1800tl. Sonra eczane döndük ilaç fark parası aldık. Yanı raporlu ilaçları sadece 700tl tuttu.şuan bu kadar. Şimdi transfer bekliyorum.ağustosta olursa o zaman o gün 3400tl ödecegız.bizim üniversitesi kuralları böyle. Tüp para ödemiyoruz ve bence bu doğru

Ben üniversite yapıyorum tüp bebek. Ekim 2020 eşimle geldik,dosya açtık. Ben 2 aşılama yaptım.sebepsiz infertilite. Sonra çıktık özel tüp bebek merkezi gittik orda da konuştuk. Orda ki doktor daha 1 sene verdi dedi sizden hiçbirşey yok. Neyse ben yazına kadar mola verdim. Sonra nisan-mayıs aşı oldum . 14 Haziran adetleyken üniversitesi geldim dedim biz yapacağız.tamam dediler.dosya bulmuşlar, kan verdim, ultrason ve hemen ilaçları yazdırdılar ama opu kadar rapor yok. Yani biz önce parayla herşey aldık 3000tuttu. Opu günde rapor verdiler ve o gün sadece opu parası ödedik 1800tl. Sonra eczane döndük ilaç fark parası aldık. Yanı raporlu ilaçları sadece 700tl tuttu.şuan bu kadar. Şimdi transfer bekliyorum.ağustosta olursa o zaman o gün 3400tl ödecegız.bizim üniversitesi kuralları böyle. Tüp para ödemiyoruz ve bence bu doğru
Opu ya kadar olan ilaçlar normal koşulda 3000 tuttuysa yine iyiymiş sizin ben çoktan o paraları geçtim ve daha opu olmadı, tüp para ödemiyoruz demişsin onu anlamadım nasıl oluyor

Opu ya kadar olan ilaçlar normal koşulda 3000 tuttuysa yine iyiymiş sizin ben çoktan o paraları geçtim ve daha opu olmadı, tüp para ödemiyoruz demişsin onu anlamadım nasıl oluyor
Yani opu olunca o gün yatırıyoz.şimdi transfer olacak aynı o gün sadece para ödecegız

Benim 2 kutu klomen,2 kutu tarlusal ,16 kutu 150 merional ve 2 kutu 75 merional ve gonapyptel 1 kutu

Benim 2 kutu klomen,2 kutu tarlusal ,16 kutu 150 merional ve 2 kutu 75 merional ve gonapyptel 1 kutu
Benim şuan ganol f toplamda 2100 ml, menepour 1200 ml ve 8 tane de cetrotide var, vitaminlee ve diğer ilaçlar da var, daha devam ediyor bakalım

Cd 56 testi
Degerler ile cok ilgisi var. Hastanin E2 degeri transfer oncesi progesteron degeri ve oncesinde kullanilan ostrojen degeri kisiye transfer sonrasi verilen progesteron hormonunu etkiler.
tam bilmiyorum ama bahsettiği testler rahmin embriyoyu kabul etmemesi ile alakalı bişey sanırım. progestron e2 bunlara her muayenede bakıldı normaldi. rahim kalınlığı normal değerlerdeydi. genetik bir testten bahsetti

bana da yarın öğleden sonra saat 3 gibi transfer yapılacağını söylediler, 5. gün olacak. 3 yumurta döllenmişti, dün 3 embriyonun da gelişimi devam ediyor demişlerdi, opudan önce doktor döllenirse iki embriyo transfer edebiliriz demişti, bakalım ne olacak hepsi gelişti mi acaba.. çok heyecanlıyım.
Kaç yumurtanızdan 3 u dollenmisti acaba inşallah sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza

Merhaba kızlar bende temmuzun 2 sinde başlıcaktım ancak yine kist göründü adet olmadığımdan mı bilmiyorum ama eve gelince adet oldum. Doktorum temmuz 25 te gel dedi. Yine doğum kontrol hapı verdi. Ne yapacağım bilmiyorum neden böyle oluyor. Doktoru mu değiştirmeliyim. Yoksa sabredip beklemeli miyim? 🤷
Doktorun kim canım

X