Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu bilmiyordum.
Bhcg testleri e devlete pozitif dustugunde aile hekiminize de duser ve sonra aile hekiminiz gebelik durumu icin sizi arar. Bazi kimseler gebelik durumlarinin mahremiyetine ozen gostermek istedigi icin bhcg tahlillerinde hastaneler farkli politikalar izliyorlar. Kisi bekar olabilir bosanma arifesinde olabilir.

Sanirim. Hap bu gunde 3 kez ağızdan alincak dusuk riski icin endometriozis icin vs yaziyo prospektufte bi sorayim belki kullnan vardır diye dedim.
Aslinda progesteronu disaridan aldigimizda hormon dengemiz uyumlansin diye veriliyor. Endise etmeyin. Nasil ki agizdan ya da jel.olarak estrogen alıyoruz bu sefer o ostrojen ile uyumlu progesteron seviyemizi ayarlıyorlar ki kanamamiz olmasin durduk yere.

Anladim canm tsk ederim

Tabi ki sukrediyorum canim ama işte insan yoruluyor yipraniyor. Rabbim sizede bizede tez vakitte evlat nasip etsin inşallah. Tüm dualarim bu yolda cabalayan herkese.

Bayağı makul bir sebepmiş canım. Sayende birşey daha öğrenmiş oldum. Çok sağol.Test gününü beklemekle en iyisini sen yaptın canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Merhaba kızlar bugun basladım İğnelere, yüksek dozla girdik, sonra düşürürüz dedi doktor duruma göre.. Sızım sızım sızlıyor yumurtalıklarım suan
hadi hayırlısıyla sağlıklı kaliteli yumurtaların olsun inşallah. bende de akşam iğneleri yaptıktan sonra bi hareketler oluyordu hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…