- 21 Haziran 2021
- 772
- 1.277
- 38
inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana canım benim.Transfer için aradılar yarın 9 30 da tarnsferin dualarınızı bekliyorum canlarim
Insallh canım hepimizin hamile olduğunu görürüzinşallah bebişin sımsıkı tutunur sana canım benim.
Ben kullaniyorum. Progesteron ignemle beraber.Kizlar doktor bunu aldirdi aranizda kulanan varmi ?
Allah razı olsun. İnşallah sende çok güzel haberler alKızlar merhaba bu sabah transfer oldum işlem esnasında hepinize dua ettim inş hepimiz sağlık hayırlı evlatlar kucaklarımıza alırız
Sifa olsun inşallah canmBen kullaniyorum. Progesteron ignemle beraber.
Bhcg testleri e devlete pozitif dustugunde aile hekiminize de duser ve sonra aile hekiminiz gebelik durumu icin sizi arar. Bazi kimseler gebelik durumlarinin mahremiyetine ozen gostermek istedigi icin bhcg tahlillerinde hastaneler farkli politikalar izliyorlar. Kisi bekar olabilir bosanma arifesinde olabilir.Bunu bilmiyordum.
Aslinda progesteronu disaridan aldigimizda hormon dengemiz uyumlansin diye veriliyor. Endise etmeyin. Nasil ki agizdan ya da jel.olarak estrogen alıyoruz bu sefer o ostrojen ile uyumlu progesteron seviyemizi ayarlıyorlar ki kanamamiz olmasin durduk yere.Sanirim. Hap bu gunde 3 kez ağızdan alincak dusuk riski icin endometriozis icin vs yaziyo prospektufte bi sorayim belki kullnan vardır diye dedim.
Anladim canm tsk ederimAslinda progesteronu disaridan aldigimizda hormon dengemiz uyumlansin diye veriliyor. Endise etmeyin. Nasil ki agizdan ya da jel.olarak estrogen alıyoruz bu sefer o ostrojen ile uyumlu progesteron seviyemizi ayarlıyorlar ki kanamamiz olmasin durduk yere.
Tabi ki sukrediyorum canim ama işte insan yoruluyor yipraniyor. Rabbim sizede bizede tez vakitte evlat nasip etsin inşallah. Tüm dualarim bu yolda cabalayan herkese.İnşallah canmm
İnşallah canm benim
Hayirlisinne ise olsun canm elden bisey gelmiyor
Kan degerlerime gore hersey normaldi. Folikuller boşmuş biri tek doluymus bende endometriozis var sebebi bu buyuk ihtimal
Sukretmelisin benim ultrasonda 7 yumurta gorunurken toplamada 1 tane Tek çıktı
Bayağı makul bir sebepmiş canım. Sayende birşey daha öğrenmiş oldum. Çok sağol.Bhcg testleri e devlete pozitif dustugunde aile hekiminize de duser ve sonra aile hekiminiz gebelik durumu icin sizi arar. Bazi kimseler gebelik durumlarinin mahremiyetine ozen gostermek istedigi icin bhcg tahlillerinde hastaneler farkli politikalar izliyorlar. Kisi bekar olabilir bosanma arifesinde olabilir.
Hepsi saglikli yumurtalar olsun inşallah ❤Merhaba kızlarbugun basladım İğnelere, yüksek dozla girdik, sonra düşürürüz dedi doktor duruma göre.. Sızım sızım sızlıyor yumurtalıklarım suan
Aminn canımHepsi saglikli yumurtalar olsun inşallah ❤
Sağlıkla büyüsünler canımMerhaba kızlarbugun basladım İğnelere, yüksek dozla girdik, sonra düşürürüz dedi doktor duruma göre.. Sızım sızım sızlıyor yumurtalıklarım suan
Hadi hayırlı olsun inşallah kaliteli kaliteli yumişler olsunlarMerhaba kızlarbugun basladım İğnelere, yüksek dozla girdik, sonra düşürürüz dedi doktor duruma göre.. Sızım sızım sızlıyor yumurtalıklarım suan
hadi hayırlısıyla sağlıklı kaliteli yumurtaların olsun inşallah. bende de akşam iğneleri yaptıktan sonra bi hareketler oluyordu hep.Merhaba kızlarbugun basladım İğnelere, yüksek dozla girdik, sonra düşürürüz dedi doktor duruma göre.. Sızım sızım sızlıyor yumurtalıklarım suan
Sağlıkla büyüsünler canımhayırlı olsun
Teşekkürler kızlarHadi hayırlı olsun inşallah kaliteli kaliteli yumişler olsunlar
İnsallah canımhadi hayırlısıyla sağlıklı kaliteli yumurtaların olsun inşallah. bende de akşam iğneleri yaptıktan sonra bi hareketler oluyordu hep.
11.20 burda olun dediler canm buçukta falan olabilir