- 21 Mart 2018
- 3.725
- 13.852
Hadi bismillah transfer olurken dua oku bol bol . Embriyo ne kalitede şuan ne durumda biliyolarmı11.20 burda olun dediler canm buçukta falan olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bismillah transfer olurken dua oku bol bol . Embriyo ne kalitede şuan ne durumda biliyolarmı11.20 burda olun dediler canm buçukta falan olabilir
Yarin öğreniriz sorcamHadi bismillah transfer olurken dua oku bol bol . Embriyo ne kalitede şuan ne durumda biliyolarmı
İlaçları kullanırken nasıl kanamanız oluyor rwgl olamazki yerleşme kanaması olmasın o ?Bugün transferimin 5. günü,cumartesi transfer olmuştum ve ne yazık ki akıntımın rengi yavaştan kahverengiye dönüyor, hafif de kırmızı gibi. Geçen negatif iki denememde de benzeri olduğu için sizlere yine çok erken veda ediyorum sanırım. İlaçları bıraktığım an adet olcam gibi, ilaçları kullanmaya sabredecem bakalım. Dualarım sizlerle…
Benim negatif çıktı canım inşallah sizinki tutunup sağlıkla doğarYarin öğreniriz sorcam
Kan mi verdin kacinci gun ??Benim negatif çıktı canım inşallah sizinki tutunup sağlıkla doğar
Senin benim S Saturnyildizi n yarin transferimizKızlarr yarın 10:00da transferim heyecandan uyuyamıyorum dua edin lütfennn
Kacinci gun embriyosu ?Kızlarr yarın 10:00da transferim heyecandan uyuyamıyorum dua edin lütfennn
aa kaçırmışım ben sizi bilmiyordum çok güzell birlikte gün sayacağız demekki 5.gğn embriyosu benim cnm senin ?Senin benim S Saturnyildizi n yarin transferimiz
Tek yumurtam olduğu icin 3. Gun canm bende heycanliyim zerre uykum uokaa kaçırmışım ben sizi bilmiyordum çok güzell birlikte gün sayacağız demekki 5.gğn embriyosu benim cnm senin ?
olsun kuzum moralini yüksek tut zaten tek yumurta yeterli oluyor gebelik için inşşş pozitif olucak ikimizin de inanıyorum moralinizi bozup stres yaparsan olmaz Alşaha dua edip bekleyeceğiz elimizden geleni yaptıkTek yumurtam olduğu icin 3. Gun canm bende heycanliyim zerre uykum uok
Polyannacilik oynamamiz lazmmm bundan sonra beni mutlu edecek şeylere odaklanıcamolsun kuzum moralini yüksek tut zaten tek yumurta yeterli oluyor gebelik için inşşş pozitif olucak ikimizin de inanıyorum moralinizi bozup stres yaparsan olmaz Alşaha dua edip bekleyeceğiz elimizden geleni yaptık
aynen canım ben çişimi nasıl tutucam onu düşünüyorum ilkinde de zorlanmıştım inş hayırlısıyla atlatırız şu transferi yaPolyannacilik oynamamiz lazmmm bundan sonra beni mutlu edecek şeylere odaklanıcam
hadı guzel haberler vermek te nasıp olaun canımKızlar merhaba bu sabah transfer oldum işlem esnasında hepinize dua ettim inş hepimiz sağlık hayırlı evlatlar kucaklarımıza alırız
Hayırlarla ıslemın gerceklesıp tutunmasını nasıp etsın yaradanım Bende 2 de nasipse olacagım transferımıTransfer için aradılar yarın 9 30 da tarnsferin dualarınızı bekliyorum canlarim
Ya bana bisey denemedi ama bende tutup gidecegim sabah tuvaletine cikip mi gideceksin ? Gidene kadarda bol icmemiz lazmaynen canım ben çişimi nasıl tutucam onu düşünüyorum ilkinde de zorlanmıştım inş hayırlısıyla atlatırız şu transferi ya
sabah girmemeye çalışıcam zaten 7buçukta kalkıcam 9da orda olucaz inşYa bana bisey denemedi ama bende tutup gidecegim sabah tuvaletine cikip mi gideceksin ? Gidene kadarda bol icmemiz lazm
Canım ben hıstereskopıden sonra 3 ay kullanmıstım ama bu surecte kullanıldıgını bılmıodum sanırım rahım tamiri için ama ben Adet sokturucu olarak da bılıyorum onuSanirim. Hap bu gunde 3 kez ağızdan alincak dusuk riski icin endometriozis icin vs yaziyo prospektufte bi sorayim belki kullnan vardır diye dedim.
Benim 11 buçukta olcak ayarlarim artk ona goresabah girmemeye çalışıcam zaten 7buçukta kalkıcam 9da orda olucaz inş