Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün transferimin 5. günü,cumartesi transfer olmuştum ve ne yazık ki akıntımın rengi yavaştan kahverengiye dönüyor, hafif de kırmızı gibi. Geçen negatif iki denememde de benzeri olduğu için sizlere yine çok erken veda ediyorum sanırım. İlaçları bıraktığım an adet olcam gibi, ilaçları kullanmaya sabredecem bakalım. Dualarım sizlerle…

Bugün transferimin 5. günü,cumartesi transfer olmuştum ve ne yazık ki akıntımın rengi yavaştan kahverengiye dönüyor, hafif de kırmızı gibi. Geçen negatif iki denememde de benzeri olduğu için sizlere yine çok erken veda ediyorum sanırım. İlaçları bıraktığım an adet olcam gibi, ilaçları kullanmaya sabredecem bakalım. Dualarım sizlerle…
İlaçları kullanırken nasıl kanamanız oluyor rwgl olamazki yerleşme kanaması olmasın o ?

Tek yumurtam olduğu icin 3. Gun canm bende heycanliyim zerre uykum uok🥲
olsun kuzum moralini yüksek tut zaten tek yumurta yeterli oluyor gebelik için inşşş pozitif olucak ikimizin de inanıyorum moralinizi bozup stres yaparsan olmaz Alşaha dua edip bekleyeceğiz elimizden geleni yaptık

olsun kuzum moralini yüksek tut zaten tek yumurta yeterli oluyor gebelik için inşşş pozitif olucak ikimizin de inanıyorum moralinizi bozup stres yaparsan olmaz Alşaha dua edip bekleyeceğiz elimizden geleni yaptık
Polyannacilik oynamamiz lazmmm bundan sonra 😅 beni mutlu edecek şeylere odaklanıcam 🥰

Kızlar merhaba bu sabah transfer oldum işlem esnasında hepinize dua ettim inş hepimiz sağlık hayırlı evlatlar kucaklarımıza alırız🤩🤲
hadı guzel haberler vermek te nasıp olaun canım 🤲🏼
Transfer için aradılar yarın 9 30 da tarnsferin dualarınızı bekliyorum canlarim😍
Hayırlarla ıslemın gerceklesıp tutunmasını nasıp etsın yaradanım 🤲🏼 Bende 2 de nasipse olacagım transferımı

aynen canım ben çişimi nasıl tutucam onu düşünüyorum 🤣 ilkinde de zorlanmıştım inş hayırlısıyla atlatırız şu transferi ya
Ya bana bisey denemedi ama bende tutup gidecegim sabah tuvaletine cikip mi gideceksin ? Gidene kadarda bol icmemiz lazm🤪

Sanirim. Hap bu gunde 3 kez ağızdan alincak dusuk riski icin endometriozis icin vs yaziyo prospektufte bi sorayim belki kullnan vardır diye dedim.
Canım ben hıstereskopıden sonra 3 ay kullanmıstım ama bu surecte kullanıldıgını bılmıodum sanırım rahım tamiri için ama ben Adet sokturucu olarak da bılıyorum onu 🙄

X