- 17 Mayıs 2016
- 839
- 1.526
bende çok korkmuştum döllenmez diye. hastaneden aradıklarında havalara uçmuştum. inşallah tüm sürecin çok güzel geçsin.❤
Dollenme ihtimali bile bu denli mutli ettiyse geriisni dusunemiyorm
İnşallah hepimizinbende çok korkmuştum döllenmez diye. hastaneden aradıklarında havalara uçmuştum. inşallah tüm sürecin çok güzel geçsin.
Ayy öyle ağlamalı görünce yanlış yazdı heralde dedim, üzüldüm bi anDollenmis canm inanamıyorum halen
Canım benim normalde yumurtaların takip edilirken gidiyorsun ya hani doktora o zaman sana her gidişinde kan testi yapıyorlar ve E2 ve P4 değerlerine bakılıyor.E2 değerin kaç adet sağlıklı yumurtanın toplanabileceğini gösteriyor aslında.Diğer testlerle karıştırdın sanırım canımİnşallah canmm
İnşallah canm benim
Hayirlisinne ise olsun canm elden bisey gelmiyor
Kan degerlerime gore hersey normaldi. Folikuller boşmuş biri tek doluymus bende endometriozis var sebebi bu buyuk ihtimal
Sukretmelisin benim ultrasonda 7 yumurta gorunurken toplamada 1 tane Tek çıktı
Turkiyede degilim ben burda öyle değil pazartesi kan alındı degerlere bakildi sadece carsamba da opu yapıldı turkiyede islem nasil bilmiyorm almanyadayim benCanım benim normalde yumurtaların takip edilirken gidiyorsun ya hani doktora o zaman sana her gidişinde kan testi yapıyorlar ve E2 ve P4 değerlerine bakılıyor.E2 değerin kaç adet sağlıklı yumurtanın toplanabileceğini gösteriyor aslında.Diğer testlerle karıştırdın sanırım canım
Mutluluk gozyaslariydiAyy öyle ağlamalı görünce yanlış yazdı heralde dedim, üzüldüm bi angüzel güzel emojişer koy artık lütfen
Mükemmel bir cevapBana böyle bir yorum yapan akrabaya, sanirim biz nasil yapiliyor bilmiyoruz bir dahakine kocanla yaparken bizi de cagir iyice bakip ogrenelim demistim. Adim deliye cikti. Bir daha yaklasmiyor yanima
Düşüyor canımKızlar özel hastanede yapılan tahlillerde e devlete düşüyor mu
Anladım canım.Bak benimde tek yumurtam çıktı ve döllenip gelişti.İnan seninki de öyle olacak.Önemli olan çok olması değil ki kaliteli olması.İnşallah güzelce döllenip annesine tutunur minnoşunTurkiyede degilim ben burda öyle değil pazartesi kan alındı degerlere bakildi sadece carsamba da opu yapıldı turkiyede islem nasil bilmiyorm almanyadayim ben
Mutluluk gozyaslariydi
Teşekkür ederim canım. Devlet memuru olmama rağmen e devlete hiç girmem. İnşallah becerebilirimDüşüyor canım
E nabız üyeliğin var mı canım. Oraya düşüyor hepsiKızlar özel hastanede yapılan tahlillerde e devlete düşüyor mu
Olur olur e devlet şifren varsa direk e nabızı açıp ordan e devlet şifresi ile devam edebilirsinTeşekkür ederim canım. Devlet memuru olmama rağmen e devlete hiç girmem. İnşallah becerebilirim
Kan mı verdinnnTeşekkür ederim canım. Devlet memuru olmama rağmen e devlete hiç girmem. İnşallah becerebilirim
Oradan da e nabıza giriliyor canım. Ayrıca üye olmasan da olurYok canım. E devlet üyeliği yeterli olmuyor mu
Ya sorma,verecektim vazgeçmiştim biliyorsun. Sonra hastenenin önünden geçiyordum,hadi yaptırayım dedim. Aslında sonuç çoktan çıkmıştır. 2,3 saat oldu. Çok rahattım,umursamiyordum,kanı verince iş değişti. Arayıp öğrenmek istemiyorumKan mı verdinnn
Hadi bakalım inşallah müjdeli haberler verirsinYa sorma,verecektim vazgeçmiştim biliyorsun. Sonra hastenenin önünden geçiyordum,hadi yaptırayım dedim. Aslında sonuç çoktan çıkmıştır. 2,3 saat oldu. Çok rahattım,umursamiyordum,kanı verince iş değişti. Arayıp öğrenmek istemiyorumdedim e devletten bakayım yazı olarak