Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 mayısta ilk transferim oldu ve negatif sonuçlandı bu ay hiç Aralık vermeden yeniden transfer olmasını istedim ve salı günü transfer olucak ama 2 haftadır adetim devam ediyor doktorum sıkıntı olacak birşey değil dedi ama yinede içim husursuz böyle bir durum yaşayan var mı?
Adetim devam ediyor derken, çok bir kanama mı yoksa lekelenme mi? Doktorunuz sıkıntı olacak bir şey değil demiş, vardır bir bildiği ama keşke sebebini de söyleseymiş.

Adetim devam ediyor derken, çok bir kanama mı yoksa lekelenme mi? Doktorunuz sıkıntı olacak bir şey değil demiş, vardır bir bildiği ama keşke sebebini de söyleseymiş.
Akıntıyla olan bişi ilk hafta normal adetti sonra adetin 4 günü bant verdi karnıma yapıştırdık ve akıntıya döndü ve hala devam ediyor. Doktora sordum olabilir dedi ama yarın tekrar arayacağım salı günü transfer var ve hala devam ediyor.

Akıntıyla olan bişi ilk hafta normal adetti sonra adetin 4 günü bant verdi karnıma yapıştırdık ve akıntıya döndü ve hala devam ediyor. Doktora sordum olabilir dedi ama yarın tekrar arayacağım salı günü transfer var ve hala devam ediyor.
Bir sebebi olsa gerek. Bence de doktorunuzu arayıp sorun içiniz rahat eder. Kötü bir şey olduğunu sanmıyorum, olsa müdahale ederdi. Salı günü için de inşallah her şey güzel geçer ve bebeğinize kavuşursunuz🧿

Canım bende 10 gün önce opu oldum. Sonrasında ağrım olur sanıyordum ama olmadı çok şükür. Hafif ağrım oldu o kadar. Korkma yani basit işlem. Uyutuyorlar anlamıyorsun bile. 2 adet sonra olacak transferim o da muhtemelen Temmuz a denk geliyor. Çok güzel olsun herşey inşalahhh
İnşallah canm. Benimde tahmini temmuz da olcak transfer hakkimizda hayirlisi olsun

Arkadaşlar elimde crinone jel ilacı(içerisinde 14 adet mevcut) kaldı , isteyene yollayacağım ilgilenenler mesajla ulaşabilir. Sadece kargo ücretini karşılamanız yeterli ilaç için ücret istemiyorum.

Eklentiler

• 54479B11-C70B-4C08-BF33-D06E44AE4ED5.jpeg
    54479B11-C70B-4C08-BF33-D06E44AE4ED5.jpeg
    119,2 KB · Görüntüleme: 29
Öyle canım tabi inşallah bu sefer güzel olacak herşey ❤️Evet canım Rahime hem prp hemde çizik yapacağız dedi doktor.Onun dışında sorun varsa düzeltilecek.Bakalim artık ne gerekiyorsa yapsınlar da bir ton para vereceğim Histereskopiye 🙄
Lavaj ve cızık ıslemı ne ıcın kızlar ? Benimde bu ay ilk denemem olacak hepimizin inşallaah hakkında hayırlısı olsun 😍

🍀Merhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.

🍀Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum. 🤗

🍀Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir. :KK5:

🌺 Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. 🥰 Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde 🥲

🌺Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek :KK22:
Eki Görüntüle 2863420

🌺Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.

🌺Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.

🍀Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin🤲🏼

🍀Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah 🤲🏼
Merhabaaa🌸 Hayırlısıyla hayırlısıysa kucağımıza almak ümidiyle hepimiz için dua edeceğim. Bu ay benim ilk tüp bebek denemem olacak benim için çok ani oldu. daha önce bir kaç dr a gittim fakat yumurta sayımın az olduğunu söylemediler :KK43: taki cuma gününe kadar..
spontane olur diye bekliyorduk 2 yıldır deniyoruz bir sorun yok sanıyorduk 👶🏻 Cuma günü Adetimin 2. Günü 6 adet yumurta izlendi. Cuma günü ani bir kararla denemeye karar verdik yumurta sayımın dusuk olması bızı cok korkuttu. Gonal f 450 300 doz günde ve sabah akşam femera kullanıyorum.. salı günü kontrolum var neler olacağı hk bilgim yok süreci öğreneceğim burdan ve yaşayarak😅 birbirimize dua edelim güzel haberler almak dileğiyle.

Merhabaaa🌸 Hayırlısıyla hayırlısıysa kucağımıza almak ümidiyle hepimiz için dua edeceğim. Bu ay benim ilk tüp bebek denemem olacak benim için çok ani oldu. daha önce bir kaç dr a gittim fakat yumurta sayımın az olduğunu söylemediler :KK43: taki cuma gününe kadar..
spontane olur diye bekliyorduk 2 yıldır deniyoruz bir sorun yok sanıyorduk 👶🏻 Cuma günü Adetimin 2. Günü 6 adet yumurta izlendi. Cuma günü ani bir kararla denemeye karar verdik yumurta sayımın dusuk olması bızı cok korkuttu. Gonal f 450 300 doz günde ve sabah akşam femera kullanıyorum.. salı günü kontrolum var neler olacağı hk bilgim yok süreci öğreneceğim burdan ve yaşayarak😅 birbirimize dua edelim güzel haberler almak dileğiyle.
Hayırlısı olsun. İnşallah çok güzel haberlerle bitirisin bu seneyi🧡

Merhaba kızlar🧡 Bugün benim iğnelere başladıktan sonra ilk randevum😳 Biraz tedirginim acaba iğneler güzel etki ediyor mu diye, çok da heyecanlıyım. Kalktım sabahın köründe duş aldım. Hazırlandım. Peki saat kaçta randevum? 12.50😬
Güzel haberlerle dön canım, geç kalmış olmayasın :KK70:

Hayırlı olsun sürecin canım. 1 yumurta, 1 sperm yetiyor. Sayıya çok takılma. Kaliteli olsun yeterli

Merhaba kızlar🧡 Bugün benim iğnelere başladıktan sonra ilk randevum😳 Biraz tedirginim acaba iğneler güzel etki ediyor mu diye, çok da heyecanlıyım. Kalktım sabahın köründe duş aldım. Hazırlandım. Peki saat kaçta randevum? 12.50😬
Benimde 4 de sinavim var saat 9.30 uyandim :KK70: :KK70:

Yumurta sayisina takilma stres vermekten baska bisey yapmıyor . Ilaclarini kullan ve iyi düşün Rabbimin izni ile olacak hayirlisi ile🤲🏼

X