- 4 Ekim 2015
- 1.052
- 884
Heyecan doruktaSabredemiyorum resmen :)
Bazen gec haber verebiliyorlar canim. Insallah yoktur bir sikinti.emily07 Themodernmumma kizlar hadi guzel haberlerinizi bekliyoruz..umut olun bize..
Ya kizlar biliyosunuz opu oldum dün bugun arycklrdi daha aramadilar.
Sizi ertesi gün aradilarmi bilgi vermek icin
Cnm kacinci gun embriyosuydu.7. Günüm gebelik testi yaptım oncomed marka negatif çıktı.
Insallah cnm bi sıkınti mi var acabaBazen gec haber verebiliyorlar canim. Insallah yoktur bir sikinti.
3. Gün embriyosu Can'ım 7. Günde çıkanları duyunca hem yumurtlama hem gebelik testinde denedim. Yumurtlama testleri erken gebelik gösteriyor diye onla da denedim yok. HayırlısıCnm kacinci gun embriyosuydu.
Daha erken degilmi..
Cnm test gunune 5 gun var sanirim..umarim guzel haberler verirsin. . Gebelik testleri hatali olabiliyo bazen3. Gün embriyosu Can'ım 7. Günde çıkanları duyunca hem yumurtlama hem gebelik testinde denedim. Yumurtlama testleri erken gebelik gösteriyor diye onla da denedim yok. Hayırlısı
Can'ım bana 10. Güne kan testi verdiler yani ayın 9 ü yapacağım 3 gün var hayırlısı bakalım yoruldum unut etmekten ama hayırlısı.Bence erken cnm ama hayirlisi bekle test tarihinde ya
Cnm test gunune 5 gun var sanirim..umarim guzel haberler verirsin. . Gebelik testleri hatali olabiliyo bazen
3. Gun mu, canim daha cok erken. Sen en erken 9. Gunde yapmalisin.3. Gün embriyosu Can'ım 7. Günde çıkanları duyunca hem yumurtlama hem gebelik testinde denedim. Yumurtlama testleri erken gebelik gösteriyor diye onla da denedim yok. Hayırlısı
Can'ım 7. Günde çıkanları duyunca ben de yaptım. İnşallah dediğin gibidir.3. Gun mu, canim daha cok erken. Sen en erken 9. Gunde yapmalisin.
Embronun kabugundan cikma hizi ve yerlesme hizi herkeste farkli bence yapmaya devam et sen.Can'ım 7. Günde çıkanları duyunca ben de yaptım. İnşallah dediğin gibidir.
Sağol Can'ım bakalım yarın da yaparım olmadı.Embronun kabugundan cikma hizi ve yerlesme hizi herkeste farkli bence yapmaya devam et sen.
Bir umut yapiyoruz iste, verecek olan Allah.. Hakkimizda hayirlisi.Sağol Can'ım bakalım yarın da yaparım olmadı.
Hayirli olsun canim.Kizlar merkezden aradilar şimdi 4 olgun yumurta varmis 4 ude dollenmis ptesi tekrar arycklarmis kalanlari dondurcklarmis
Sagol cnm senin nasildi cnmHayirli olsun canim.
8 olgundu 3 u 5. Gunu gordu canim.Sagol cnm senin nasildi cnm
cnm hayırlı olsun inşallahKizlar merkezden aradilar şimdi 4 olgun yumurta varmis 4 ude dollenmis ptesi tekrar arycklarmis kalanlari dondurcklarmis
Anladim cnm dollenen az gibi ama 3.gunde dondrcklr sanirim..8 olgundu 3 u 5. Gunu gordu canim.
Sağol canim amin.cnm hayırlı olsun inşallah
Neden 3. Gun donduruyorlar ? 5. Gunu gormeleri iyi olmaz miydi ?Anladim cnm dollenen az gibi ama 3.gunde dondrcklr sanirim..
Rabbimin izniyle dollenirler insallah