- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
10. Gun 44 olan 11. Gun 50 olabilir bunda ne var ki canim. Aksama falan artar yarina.Üzülme diyoruz ama üzülmemek elde değil bende aynı durumdayım canım 10. Gün 44 olan 11. Gün 50 oldu pazartesi tekrar kan vericem umarım ikimizde pazartesi iyi haberlerle geliriz buraya
27 | |
28 | |
cnm inss sağlıklıysa devam etsin yoksa en sorunsuz şekilde atlatirsin inssMalesef kizlar... değerim artmamis yine. sali 107 idi bugün 118 olmusdoktorla gorusucem birazdan
Ben hala gozetlemedeyimm :) sen nasilsinnkimsenin sesi çıkmıyor nasılsınız kızlar
iyiyim canım beklemedeyim. çarşamba test günümBen hala gozetlemedeyimm :) sen nasilsinn
Can'ım inşaAllah hayırlısıysa artar değerinMalesef kizlar... değerim artmamis yine. sali 107 idi bugün 118 olmusdoktorla gorusucem birazdan
Kızlar opu ameliyat hanede mi oluyor yoksa muayene odasındamı bide yanımda götürmem gereken bişey varmı önlük mü giydiriyorlar sadece üst kalıyor mu kafamda deli sorular[/QUO
Tuanam21 Opu ameliyathanede komple soyunuyorsun ameliyat önlüğü giyiyorsun ben yanında bişey götürmedim ihtiyaç da olmadı ..
cnm ameliyat hanede oluyor tümden soyunuyorsun ustune rahat şeyler giyebilirsin bide yanına pet alırsan iyi olur cnmKızlar opu ameliyat hanede mi oluyor yoksa muayene odasındamı bide yanımda götürmem gereken bişey varmı önlük mü giydiriyorlar sadece üst kalıyor mu kafamda deli sorular
ameliyathanede oluyor önlü giyiniyorsun. üstünde ne varsa çıkarıyorsun. pet götürsen iyi olur. başka birşeye ihtiyacın yokKızlar opu ameliyat hanede mi oluyor yoksa muayene odasındamı bide yanımda götürmem gereken bişey varmı önlük mü giydiriyorlar sadece üst kalıyor mu kafamda deli sorular
Ooo az kalmis insallah guzel haberler alirsin canimiyiyim canım beklemedeyim. çarşamba test günüm
evet az kaldı bakalım ne olacakOoo az kalmis insallah guzel haberler alirsin canim
Yarin yapacagim ben bi test bakalim daha erken ama catliyorum:))evet az kaldı bakalım ne olacak
yok ben ya p.tesi ya salı yapcam daha erken benceYarin yapacagim ben bi test bakalim daha erken ama catliyorum:))
Sabredemiyorum resmen :)yok ben ya p.tesi ya salı yapcam daha erken bence