Slm bilgilerim 29 yasindayim sebepsiz olmuyor 3.denemem bahceci umutta yaptiriyorum yumurta takibindeyim.ilgine teşekkürlerkimsenin sesi çıkmıyor nasılsınız kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm bilgilerim 29 yasindayim sebepsiz olmuyor 3.denemem bahceci umutta yaptiriyorum yumurta takibindeyim.ilgine teşekkürlerkimsenin sesi çıkmıyor nasılsınız kızlar
Gecmis olsun canim. Umuyorum hakkinda en hayirlisi olur.Merhaba. Sabah kahverengi olan akintim gün icind normal kanamaya döndü. Her wcye cikisimda bi iki damla kan oluyor zerre kdr umudum kalmadi, hayirlisi buymus demekten baska carem kalmadi. Kötüsü karnim cok agriyor, rgl döneminde hic böyle agrimazdi. Hic rahatim yok, bütün gün yatiyorum. Saliya kdr raporum var ondan sonra nasl calisacagim bilmiyorum. Is fln yok hic gözümde.
Gecmis olsun. Iyi tedaviler dilerim. Insallah bu kez olur.Slm bilgilerim 29 yasindayim sebepsiz olmuyor 3.denemem bahceci umutta yaptiriyorum yumurta takibindeyim.ilgine teşekkürler
Gecmis olsun canim. Umuyorum hakkinda en hayirlisi olur.
Ben hala yatmaca, dinlenmece. Bi degisiklik yok.Saol cnm, hepimiz icin hayirlisi olsun. Sen nasilsin bugun ?
canım negatif çıkarsa üzülürsünSabredemiyorum resmen :)
emily07 Themodernmumma kizlar hadi guzel haberlerinizi bekliyoruz..umut olun bize..
inşallah canım
hayırlı olsun canımKizlar merkezden aradilar şimdi 4 olgun yumurta varmis 4 ude dollenmis ptesi tekrar arycklarmis kalanlari dondurcklarmis
rica ederim canım biz hep buradayız istediğin zaman sorabilirsin kafana takılanıSlm bilgilerim 29 yasindayim sebepsiz olmuyor 3.denemem bahceci umutta yaptiriyorum yumurta takibindeyim.ilgine teşekkürler
geçmiş olsun canım,hakkında hayırlısı olsunMerhaba. Sabah kahverengi olan akintim gün icind normal kanamaya döndü. Her wcye cikisimda bi iki damla kan oluyor zerre kdr umudum kalmadi, hayirlisi buymus demekten baska carem kalmadi. Kötüsü karnim cok agriyor, rgl döneminde hic böyle agrimazdi. Hic rahatim yok, bütün gün yatiyorum. Saliya kdr raporum var ondan sonra nasl calisacagim bilmiyorum. Is fln yok hic gözümde.
27 | |
28 | |
Amin insallah hepimizin yuzu gulerGecmis olsun. Iyi tedaviler dilerim. Insallah bu kez olur.
Cnm inss hakkında hayırlısı olsunMerhaba. Sabah kahverengi olan akintim gün icind normal kanamaya döndü. Her wcye cikisimda bi iki damla kan oluyor zerre kdr umudum kalmadi, hayirlisi buymus demekten baska carem kalmadi. Kötüsü karnim cok agriyor, rgl döneminde hic böyle agrimazdi. Hic rahatim yok, bütün gün yatiyorum. Saliya kdr raporum var ondan sonra nasl calisacagim bilmiyorum. Is fln yok hic gözümde.
canım gebelik takvimini neden sildinGecmis olsun. Iyi tedaviler dilerim. Insallah bu kez olur.
ben burdayim canim. ama hafta sonu mu diye bilmiyorum kimseden ses cikmiyohu hu kimse yokmu
Canim aklima geldi gecen kez koydum ugursuz geldi de ondan kaldirdim. Bi de tutarsa nazar etmeyeyim diye.canım gebelik takvimini neden sildin
olabilir yada herkes yatıyorben burdayim canim. ama hafta sonu mu diye bilmiyorum kimseden ses cikmiyo
varmı ağrın sızınCanim aklima geldi gecen kez koydum ugursuz geldi de ondan kaldirdim. Bi de tutarsa nazar etmeyeyim diye.
Var canim cogaldi. Senin ?varmı ağrın sızın
yok bende ağrı falan rahatım yani. benim geçen seferde olmamıştıVar canim cogaldi. Senin ?
Benim olmustu yine ayni canim. Hayirlisi.yok bende ağrı falan rahatım yani. benim geçen seferde olmamıştı