Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Benimde öyle oldu 2 gün önce, bugunde kahverengi camur gibi bi leke var. Bazilari iyiye isaret diyor. Pazartesi kan testim vsr o zmn ögrenecegim iyi mi kötü mü. Senin test ne zaman ?
Benim bugün 7. Günüm Dr. 12. Güne kan testi verdi. İnşallah seninde iyidir ama korkma çünkü yerlesme kanaması olmasi yüksek bi ihtimal

Malesef kizlar... değerim artmamis yine. sali 107 idi bugün 118 olmus:KK43: doktorla gorusucem birazdan
Canim korkma uzulme ne mucizeler var değeri az katlanıp bebeğini kucağına alanlar. Katlanma da sorun olanlar günlük baktirmalarini istiyor bazı doktorlar. Önlemi erken almak için. Bebegin hala seninle ben burdayım diyor. Kanaman olmadığı sürece uzulme

Kızlar doktorla görüştüm. e tabi doktor normal olarak umutsuz ama ilaclari birakma yine de dedi pazartesi son bi kez bakalim dedi cok küçük bi ihtimal de olsa artabilir dedi. eğer pazartesi deger düşmeye başlarsa ilaclari birakip 0 olana kadar takip etcez. muayne etti bu degerle dış gebelik olacagini sanmam görünürde de bisey yok dedi en azindan bu icimi rahatlatti.

Kizlar bogazim acimaya basladi, pazartesi opu var genel anestezi olucam hasta olursam sorun olur mu? Morelim cok bozuldu :KK43:
ben şubat ayıjnda rahmimden ameliyat oldum. hava soğuktu üşüttür gibi olmuştum sürekli hapşuruyor ve burnum akıyordu. ama yine de birşey olmaz dediler. oldum çok şükür endişelenme

Benimde öyle oldu 2 gün önce, bugunde kahverengi camur gibi bi leke var. Bazilari iyiye isaret diyor. Pazartesi kan testim vsr o zmn ögrenecegim iyi mi kötü mü. Senin test ne zaman ?
canım transferin 7 günü bendede o kahve leke gelmişti. hamileydim. tutunma lekesiydi. inşallah seninde öyledir

Kızlar doktorla görüştüm. e tabi doktor normal olarak umutsuz ama ilaclari birakma yine de dedi pazartesi son bi kez bakalim dedi cok küçük bi ihtimal de olsa artabilir dedi. eğer pazartesi deger düşmeye başlarsa ilaclari birakip 0 olana kadar takip etcez. muayne etti bu degerle dış gebelik olacagini sanmam görünürde de bisey yok dedi en azindan bu icimi rahatlatti.
Canim uzulme dr un dedigini yap bakalim insallah yukselir kuzum Allahin takdiri elden bisey gelse keşke.Rabbim insallah yüzüne bakar cnm.
Dis gebelik olmamasi iyi cnm..

Gunaydin benide listeye eklermisiniz☺
tabi eklerim bilgilerinizi verirmisiniz

canım hakkında hayırlısı olsun. dualarım seninle

günaydın arkadaşlar, bugün geç uyandım rüyamdada test yaptım negatifdi. benim test yaklaştıkça olası rüyalarım başladı

Üzülme diyoruz ama üzülmemek elde değil bende aynı durumdayım canım 10. Gün 44 olan 11. Gün 50 oldu pazartesi tekrar kan vericem umarım ikimizde pazartesi iyi haberlerle geliriz buraya
canım aynı kurumda aynı saatte yaptırdın değil mi.

X