Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken yapmissin cnm biraz daha bekleDondurulmuş embriyo 3. Gün
bahsettiğin belirtiler gebelik belirtileride bilemezsin. aplıyarak negatifi getiriyorsun. sakin ol ve doktorunu dinle erken test yıpratmaktan başka birşey getirmiyor. hakkında hayırlısı olsunDünden beri hiçkira hickjra Ağlıyorum adet belirtileri var çünkü vajinal kuruluk karin agrisi dedik bugün bari yaptiriyim varsa da 1-2 bişey çıkar üzmem kendimi şimdi daha çok umutsuzluğa kapıldım
3. Gun embryosuysa kesinlikle sansin var. catlatma ignesi de yok su anda sansin kesinlikle var yeni yukseliyordur deger. Dayanamayip bi test daha yaparsan ayni yerde yaptir laboratuvarlar farkeder.Dondurulmuş embriyo 3. Gün
Canim uzme kendini hep olumlu düşün. .Dünden beri hiçkira hickjra Ağlıyorum adet belirtileri var çünkü vajinal kuruluk karin agrisi dedik bugün bari yaptiriyim varsa da 1-2 bişey çıkar üzmem kendimi şimdi daha çok umutsuzluğa kapıldım
3. Gun embryosu konunca 3 gunde kabugundan cikma islemi olur, 3 gun de tutunma. En erken kanda 10. Gun gorursun. Seninki erken bile artmaya baslamis bence umutlan ve aglayip da cocugun tutunmasini engelleme. Sakin ol.Dondurulmuş embriyo 3. Gün
İnşallah allah isteyen herkese versinCanim uzme kendini hep olumlu düşün. .
Dr un dedigi zamanda yap bence.Rabbim insallah yollamistir bebeğini
Bizim dondurulmus embryoydu canim. Ben her gun Coraspin, Elevit, Inofolic, Estrofem ictim. Bi sure sonra bi sureligine Prednol ictim. Sonra bir kez Proluton Depot igne vuruldum.
canım bana estrofem coraspin crinone jel forbiol verdi. opudan sonra birde 4 gün tetrodox prednol kullandım birde transferden 2 gün önce pruloton iğne vuruldum 1 tane
ağlayarak kendini yıpratarak tutanacak olan bebeğide tutunmasını engellersin erken yapmışsın zaten embriyo 3-4 gün bölünüyor onun tutunması hormon salgılaması 10 günü buluyor. nasıl erkenden sonuç çıkmasını bekliyorsunki. bence sakin ol ve bekle bebeğin tutunuyorİnşallah allah isteyen herkese versin
fitille jel aynı canım. fitil kullandığın için jel vermemiş.Herkes ne kadar çok ilaç kullanmış ben sadece estrofem ve progesteron fitil kullaniyorum öyle jel iğne falan vermedi doktor
Amin cnm lutfen kendini daha fazla yipratma test yaptrdigini dr una soyledinmiİnşallah allah isteyen herkese versin
opudan sonra başlıyorsun gebelik gerçekleşirse 2. ayına kadar devam ediyorsun canımCanim benimde opudan sonra transfer olmyck dr diger adeti beklyck.
Bu dedgn ilaclar opudan sonrami transferden sonrami
Anladim cnm baya ilac varmis desene tetrodox ne için verildi cnm ignemicanım bana estrofem coraspin crinone jel forbiol verdi. opudan sonra birde 4 gün tetrodox prednol kullandım birde transferden 2 gün önce pruloton iğne vuruldum 1 tane
26.06.2016 Opu tarihimdi,Canim benimde opudan sonra transfer olmyck dr diger adeti beklyck.
Bu dedgn ilaclar opudan sonrami transferden sonrami
yok antibiyotık opudan sonra 4 gün birde transferden önce 4 gün verdi enfeksiyon kapmamak için galibaAnladim cnm baya ilac varmis desene tetrodox ne için verildi cnm ignemi
Antibiyotik tetradox.Anladim cnm baya ilac varmis desene tetrodox ne için verildi cnm ignemi