Canim baya toplanmis masallah insallah hepsi birinci kalite dollenir canim nasil oldun agrin gecti miKizlar 12 tane toplandi da hastanedyiz kasiklarim acayip agriyo
Aynen canım şişlik oluyor tokluk hissi gibi hiç yemek yemesem aklıma gelmiycekSlm kizlar birsey sormak istiyorum. Tedaviye yeni basladim bugun 2.gunum. İgneler sizde de gaz hissi yapiyor mu? Gazim varmis gibi hissediyorum ama gaz da cikmiyor. İgnelerden mi oluyor anlamadim. Ayni problemi yasayan var mi?
Kasiklarim cok fazla agriyo yurudukce egildikce bakitiyo ins canim ya Rabbim su mubarek ayda bizlerin yardimcisi olsun cokCanim baya toplanmis masallah insallah hepsi birinci kalite dollenir canim nasil oldun agrin gecti mi
Sen nasilsin yarin kontorolun var demi igneler karnini moratti miCanim baya toplanmis masallah insallah hepsi birinci kalite dollenir canim nasil oldun agrin gecti mi
Evet canim benim igneler bitti yarin son kontrol var carsamba toplanacak benimde yumurtalar morartti ya 3-4 yerini yarin catlama ignesi vericek sanirim o nasil yakiyor muSen nasilsin yarin kontorolun var demi igneler karnini moratti mi
Ilk vurusta biraz agritiyo ama sonrageciyo bnim oda morardi ins senin yumurtalarinda coktur cnmEvet canim benim igneler bitti yarin son kontrol var carsamba toplanacak benimde yumurtalar morartti ya 3-4 yerini yarin catlama ignesi vericek sanirim o nasil yakiyor mu
hem kızarmış hem kaşıntı yapmıştı o ilaç bende.
Naptin canm kontorolden geldin miEvet canim benim igneler bitti yarin son kontrol var carsamba toplanacak benimde yumurtalar morartti ya 3-4 yerini yarin catlama ignesi vericek sanirim o nasil yakiyor mu
Simdi dönüyoruz canim gayet iyiymis yumoşlar çarşamba günü saat 9.30da hasteneye gidicez toplanacaklar hayirlisiyla bakalim 16 tane falan saydi doktor kactanesi toplanabilcek bakalim senin nasil döllenmeler ne durumda haner veriyorlar miNaptin canm kontorolden geldin mi
Ins cnm hepsi toplanir ewet cnm bizide aradilar 12 taneydi 10 tanesi tutmus dunden bugune de 9 tanesi kalmis bakalim yarin ne olacakSimdi dönüyoruz canim gayet iyiymis yumoşlar çarşamba günü saat 9.30da hasteneye gidicez toplanacaklar hayirlisiyla bakalim 16 tane falan saydi doktor kactanesi toplanabilcek bakalim senin nasil döllenmeler ne durumda haner veriyorlar mi
Insallah kalanlar hep 1. Kalite olur canim hayirlisyla guzel olur transfer olacakmi hemen senin adet beklicekmi bir ayIns cnm hepsi toplanir ewet cnm bizide aradilar 12 taneydi 10 tanesi tutmus dunden bugune de 9 tanesi kalmis bakalim yarin ne olacak
Yok cnm hemen olacak emriyolarin gidisine gore ya carsamba yada cuma gunu olacak senin de ilk demiInsallah kalanlar hep 1. Kalite olur canim hayirlisyla guzel olur transfer olacakmi hemen senin adet beklicekmi bir ay
Beni de ilk ama doktor diğer aya birakabilirim dedi toplayalim bi rahmin durumuna bakalim dedi insallah kucagimiza aliriz saglicakli hayirlisiyla evlatlarimiz dileyen herkese nasip etsin RabbimYok cnm hemen olacak emriyolarin gidisine gore ya carsamba yada cuma gunu olacak senin de ilk demi
Bizde o umutla gittik ama boşa çıktı umutlar. Negatif olmasından ziyade tavir davranış çok moralimi bozmustu. Ilkinde çok sıcaklik gösterdiler o yuzden ikinciyide orda denedik. Ama yine ayni kanama olunca aradim gittim hic bisi yapmadilar. Kanamanin üçüncü günü devam edince düşük önleyici vurdular ama nafile gitti bi kere. Sonrasinda ise doktorla görüşmek istedim uzattikca uzattilar. Neyse görüştüm bana dedigi biDe bilemedik tutmasi gerekiyordu neden oldugunu anlamadik. Ama 3. Denemeye gel yapmadigimiz iki test var onlari yapalim dedi. Ben hic seslenmedim ama şoka girdim.Aynen hayırlısı inşallah Can'ım.memoriali bende çok duydum çok iyi bi hastaneymiş
Negatif almana çok üzüldüm Can'ım.benimde transferin 4.günü bekliyorum.bahçeci umut tüp bebekte tedavi oldum oradan çok memnun kaldım doktorum Selen hanım çok tatlı bir bayan.şunu söylemek istiyorum.memorial de labaratuvarı çok iyi bir hastane diyorlar ben gitmedim.orda dedikleri gibi duydum bende başarısız deneme olmadan malesef hiç bir araştırma yapılmıyor.benim ilk denemem bizzat gördüm ki ancak başarısız denemelerden sonra bir takım testler yapılıyormuş.maddi manevi yıkılan biz oluyoruz tabiki ama demekki her yerde böyle.umarım bidaki denemen son olur ve bebeğine kavuşursun kavuşuruz hep birlikteBizde o umutla gittik ama boşa çıktı umutlar. Negatif olmasından ziyade tavir davranış çok moralimi bozmustu. Ilkinde çok sıcaklik gösterdiler o yuzden ikinciyide orda denedik. Ama yine ayni kanama olunca aradim gittim hic bisi yapmadilar. Kanamanin üçüncü günü devam edince düşük önleyici vurdular ama nafile gitti bi kere. Sonrasinda ise doktorla görüşmek istedim uzattikca uzattilar. Neyse görüştüm bana dedigi biDe bilemedik tutmasi gerekiyordu neden oldugunu anlamadik. Ama 3. Denemeye gel yapmadigimiz iki test var onlari yapalim dedi. Ben hic seslenmedim ama şoka girdim.
Tup bebek icin gidiyorsun ve sana en başta yapilmasi gereken tahlilleri yapmiyor. Sebebi de şu. Iki kere basarisizlikla sonuçlanmadan yapmiyorlarmis. Yani ben iki denemede verdigim 15binlira onlar icin az gelmis demekki ben bunu anladim. Aonra 3. Deneme icin ikibay sonra baska doktora arattirdilar. Uyaza kadar düşünmüyoruz dedim. Cok sinir bozucu ya. Ticarete döndürmüşler.
Her yerde boyle değil canim ama gittiğimiz hastaneler boyle sanirim.Negatif almana çok üzüldüm Can'ım.benimde transferin 4.günü bekliyorum.bahçeci umut tüp bebekte tedavi oldum oradan çok memnun kaldım doktorum Selen hanım çok tatlı bir bayan.şunu söylemek istiyorum.memorial de labaratuvarı çok iyi bir hastane diyorlar ben gitmedim.orda dedikleri gibi duydum bende başarısız deneme olmadan malesef hiç bir araştırma yapılmıyor.benim ilk denemem bizzat gördüm ki ancak başarısız denemelerden sonra bir takım testler yapılıyormuş.maddi manevi yıkılan biz oluyoruz tabiki ama demekki her yerde böyle.umarım bidaki denemen son olur ve bebeğine kavuşursun kavuşuruz hep birlikte
Bahçeci memorial ve acıbadem İstanbul'un en güzel labaratuvarlarına sahip klinikleri diye biliyorum Can'ım.ben de bir hafta sonra test yaptıracağım ilk denemem ve iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Baya stresliyimHer yerde boyle değil canim ama gittiğimiz hastaneler boyle sanirim.
Hayirlisi insallah bizler icin hayirlisi olur.
Sen nerede tedavi görüyordun Can'ım hayırlı olsunEvet canim
Beni de ilk ama doktor diğer aya birakabilirim dedi toplayalim bi rahmin durumuna bakalim dedi insallah kucagimiza aliriz saglicakli hayirlisiyla evlatlarimiz dileyen herkese nasip etsin Rabbim