- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım inşallahCanim seninde hayirli olsun tedavin en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz insallah
Bence böyle düşünme. Herzaman hayırlısını iste. Keşke herşey tutmasiyla bitseydi. Benim ikinci denemem tutdu. 9. Haftada gelişimi durdu ve kürtaj oldum. Hep kendime sordum tutmasaydi bu kadar uzulurmuydum bu kadar canım yanarmiydi. Rabbim nasip edecek. Doktorlar elinden geleni yapıyor canı verecek rabbim. Genetik testler düşük olunca yapılıyor. Benim arkadaşımın 11. Denemede bebeğine kavustu. Bir baska arkadasim Memorial de yaptırdı suan 19 haftalık hamile. Emin olki tum merkezler de aynı şeyler yasaniyor. Birincide tutanda var 10. Denemede tutanda. O yüzden hayırlısı de üzülme ve pes etme derim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Bizde o umutla gittik ama boşa çıktı umutlar. Negatif olmasından ziyade tavir davranış çok moralimi bozmustu. Ilkinde çok sıcaklik gösterdiler o yuzden ikinciyide orda denedik. Ama yine ayni kanama olunca aradim gittim hic bisi yapmadilar. Kanamanin üçüncü günü devam edince düşük önleyici vurdular ama nafile gitti bi kere. Sonrasinda ise doktorla görüşmek istedim uzattikca uzattilar. Neyse görüştüm bana dedigi biDe bilemedik tutmasi gerekiyordu neden oldugunu anlamadik. Ama 3. Denemeye gel yapmadigimiz iki test var onlari yapalim dedi. Ben hic seslenmedim ama şoka girdim.
Tup bebek icin gidiyorsun ve sana en başta yapilmasi gereken tahlilleri yapmiyor. Sebebi de şu. Iki kere basarisizlikla sonuçlanmadan yapmiyorlarmis. Yani ben iki denemede verdigim 15binlira onlar icin az gelmis demekki ben bunu anladim. Aonra 3. Deneme icin ikibay sonra baska doktora arattirdilar. Uyaza kadar düşünmüyoruz dedim. Cok sinir bozucu ya. Ticarete döndürmüşler.
Transfer oldumu senin olduysa kaçıncı günKızlar benim ara ara kahverengi lekelerim geliyor doğru düzgün adet olmadım kan testi yaptım negativ . geç döllenme dedikleri şey olabilirmi ? Hiç birşey anlamadım birde ben hiç böyle olmazdım
Benim tranferin 7.gununde kahve leke geldi ama çok degil. Iki defa az miktarda akıntı gibi. Korkmustum ama yerlesme kanamasiymis. 11. Gün idrarda çift çizgiyi gördüm. Inşallah seninde yerlesme kanamasidir.Kızlar benim ara ara kahverengi lekelerim geliyor doğru düzgün adet olmadım kan testi yaptım negativ . geç döllenme dedikleri şey olabilirmi ? Hiç birşey anlamadım birde ben hiç böyle olmazdım
Yok canım transfer olmadim benBenim tranferin 7.gununde kahve leke geldi ama çok degil. Iki defa az miktarda akıntı gibi. Korkmustum ama yerlesme kanamasiymis. 11. Gün idrarda çift çizgiyi gördüm. Inşallah seninde yerlesme kanamasidir.
Sen nerede tedavi görüyordun Can'ım hayırlı olsun
Sagol canim ben izmirde tedavi goruyorum kent hastanesi sen nerde goruyordum canimSen nerede tedavi görüyordun Can'ım hayırlı olsun
Gözün aydın canım çok güzel haber. Inşallah en kisa zamanda bebeğine kavusursunKizlar hastaneden aradilar simdi dunden 9 tane donlenmis emriyomuz vardi sayida eksilme olmamis hepsi 1.kaliteymis cok sukur cuma gunu transfer olacak yani 5.gun emriyosu kizlar dua edin
Canim cok sevindim insallah hersey guzel olacak dualarim seninleKizlar hastaneden aradilar simdi dunden 9 tane donlenmis emriyomuz vardi sayida eksilme olmamis hepsi 1.kaliteymis cok sukur cuma gunu transfer olacak yani 5.gun emriyosu kizlar dua edin
Ins canm sen nasilsin catlatma ignesini vurundun muCanim cok sevindim insallah hersey guzel olacak dualarim seninle
Ins canm Rabbimin izniyle hepimiz kavusuruz insGözün aydın canım çok güzel haber. Inşallah en kisa zamanda bebeğine kavusursun
Vurdum canim dun 23.00de vurdum yarin sabah 8.30da toplancak hayirlisiyla bakalim kac tane olacak benim kiIns canm sen nasilsin catlatma ignesini vurundun mu
Canm 10 dk falan suruyomus biz sorduk ama asagida uyanmani bekliyolar ondan sonra odaya cikariyolar kendine gelene kadar kendini iyi hissetigin zaman cikabiliyosun ben biraz fazla durdum agrim cok oldu bide tansiyonum dusuk cikti ama merak etme hemen agri kesici serum falan takdilar bna serumdan sonra hemen kaktim ustumu falan giyip ciktik ins yumurtan cok olur 12 den sonra bisey yeme doktorun soylemistir gerciYumurta toplama islemi nekadar surer ki acaba cok tutuyorlar mi hastande tecrubeli arkadaslar bilgi verirse sevinirim :)
Evet 12den sonra yemek yasak dedi insallah cok agrim olmaz benimde bakalim yarin neler olacak yazarim kendime gelince :Canm 10 dk falan suruyomus biz sorduk ama asagida uyanmani bekliyolar ondan sonra odaya cikariyolar kendine gelene kadar kendini iyi hissetigin zaman cikabiliyosun ben biraz fazla durdum agrim cok oldu bide tansiyonum dusuk cikti ama merak etme hemen agri kesici serum falan takdilar bna serumdan sonra hemen kaktim ustumu falan giyip ciktik ins yumurtan cok olur 12 den sonra bisey yeme doktorun soylemistir gerci
Benim ağrım olmadıEvet 12den sonra yemek yasak dedi insallah cok agrim olmaz benimde bakalim yarin neler olacak yazarim kendime gelince :
Korkma canım. Hiçbirşey hissetmiyorsun. Ağrı olsa bile adet ağrısı kadar bile değil.Evet 12den sonra yemek yasak dedi insallah cok agrim olmaz benimde bakalim yarin neler olacak yazarim kendime gelince :
Cok sevindim canim kac tane toplandiBenim ağrım olmadı