Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Hakkı'mızda hayırlısı olsun inşallah.benimde ilk denemem şuan transferim oldu beklemedeyim.tedavinizi nerede yaptırdınız sorun neydi sizde.ve kaçıncı gün embriyo transferi olmuştu
Allah hayirlisini versin canim. Sorun sperm hareketsizliği. Iki tüp bebek denemesinide ankara momerialda yaptirdim. 3.gün embiriyosu transfer etmişlerdi. Ilkinde tuttu ancak pozitifi gormemle 3 gun sonra kaybetmem bir oldu. Ikincisi tutmadi. Hastaneye ve dr aygül demirol güvenim tamamen bitti.
Boşa dememisler her yuze guleni dost sanmamak lazim.

Aynen hayırlısı inşallah Can'ım.memoriali bende çok duydum çok iyi bi hastaneymiş

Bizde de aynı problem var ilk denemem ve korkuyorum olmayacak diye.bizim gibi problemlerde genelde ilk deneme de tutmamış galiba
Gercekten mi Rabbimin izniyle ins olur cok fazla kafana takma bende ayni sekilde olmazsa diye cok korkuyorum ama cevremde tup bebek yaptiranlar once rahat olmamiz gerektigini soyluyo senin ne zamn basliyo tedavinz

Kizlar merhaba bende yeni uyeyim ve kismet olursa bu ay baslayacagiz tedaviye genetik testinin sonucunu bekliyoruz istanbul tup bebek merkezinde yaptiracagim

Gercekten mi Rabbimin izniyle ins olur cok fazla kafana takma bende ayni sekilde olmazsa diye cok korkuyorum ama cevremde tup bebek yaptiranlar once rahat olmamiz gerektigini soyluyo senin ne zamn basliyo tedavinz
Ben geçen ay başlamıştım Can'ım.embriyolar donduruldu bu ay transferim oldu. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. İlk denemem

Bugun doktora gittim :) tedavim basliyorum, hayirlisi olsun insallah. Allah'im hicbirimizin kucagini bos birakmasin..

N

Hakkı'nda hayırlısı olsun. Insallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

Kızlar bugün bende iğnelere başladım. Gonaf-f ve menopur vuruldum. Çarşamba kontrol. Hayırlısı olsun

Kizlar yarin yumurta toplamaya gidecegz 10 bucuk gibi gelince ins size haber veririm bide simdi hastanenin gmailime attihi rapor sonuclaerina bakiyodum recetenin ustunde kadinda inferlitesi yaziyo doktorum bana boyle misey demedi sizce ne olabilir

Bende iğnelerin 7. Günündeyim gonalf,Luveris ve Cetrotide iğne yapıyorum salı günü kontrolüm var inşallah herşey yolunda gider hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar inşallah pozitif leri hep birlikte görürüz sonra da doguma gün sayarız

Kizlar yarin yumurta toplamaya gidecegz 10 bucuk gibi gelince ins size haber veririm bide simdi hastanenin gmailime attihi rapor sonuclaerina bakiyodum recetenin ustunde kadinda inferlitesi yaziyo doktorum bana boyle misey demedi sizce ne olabilir
İnşallah çok sayıda sağlıklı yumurtan toplanır Can'ım. Onu istersen doktoruna sor. Benimde belirsiz infertelite yazıyor. Sizin rahatsızlığını varmıydu

İnşallah Can'ım. Benimde bugün iğnelerin ikinci günü gonaf ve menopur iğne vuruluyorum. Çarşamba kontrolüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…