Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Can'ım 10 12 hücreli olması mükemmel olduklarını gösterir. Bence hiç kaygılanma bu konuda ama bu kadar rahatsız olman ilaçlardan da olabilir ya da gazdan dediğin gibi. Olmayacak diye düşünme sakın arkadaşım. Olumsuzluğa kapılma.
Perşembe günü e2 testi istedi doktorum senden de istendi mi ?

Ben çok tereddüt de kaldım 10 12 nasıl olur diye. Transferden sonra Dr. Resmini verince sordum kaç hücreli diye doktorum söyledi. 11 yum. 8 i dollenmisti 2. Gun aradim 3. Gun yapalim transferi dedi. 3. Güne 3 tane kalmış. Transfer zamanı doktorum anlattı bana bugün 3 tane kaldı 2 tanesi oldukça güzel dün seçmiştik dedi. 1 tane kalıyor geriye onuda dondurmaya değmez dedi. Yani 3 taneden 2 sini seçmişler. Diğer yavrularım gelişemediler :KK43:
Can'ım yine de bak çok kaliteli iki embriyon oldu ben de amh düşğklüğü var benim zaten 3 yumurtam döllendi iki embriyom oldu. Ne güzel bak senin yımurta sayın çok iyi. Can'ım siz de sorun neydi?

Can'ım yine de bak çok kaliteli iki embriyon oldu ben de amh düşğklüğü var benim zaten 3 yumurtam döllendi iki embriyom oldu. Ne güzel bak senin yımurta sayın çok iyi. Can'ım siz de sorun neydi?
Eşim de ileri hız problemi var. Benimle birlikte transfer olan bir kişiden de 5 yum. Toplamoslardi 1 tane 3. Gün koydular. Senin de yine ne güzel 2 embriyon var gobisinde

yok Can'ım benden istemediler. Niye istediler ki?
Canim bu e2 testi bebeğin tutunmasi içinmis değere göre iğne vericem dedi. Çok önemli aslında bu e2 çok yüksek çıkınca bebek tutunsada düşüyor. Önlemek için. İste her doktor baktirmiyor onemsemiyorlar. Diğer Formlar a baktım e2 isteyen doktorlarda var. Transferin 5. Günü genelde bakiliyirmus

Canim bu e2 testi bebeğin tutunmasi içinmis değere göre iğne vericem dedi. Çok önemli aslında bu e2 çok yüksek çıkınca bebek tutunsada düşüyor. Önlemek için. İste her doktor baktirmiyor onemsemiyorlar. Diğer Formlar a baktım e2 isteyen doktorlarda var. Transferin 5. Günü genelde bakiliyirmus
Benden istemedi Can'ım sen ne zaman yaptıracaksın yarın mı? Bu arada hangi ilaçları kullanıyorsun Can'ım? Bi de nerde yaptırdınız ben İzmir irenbede yaptırdım. İlaçlarım sabah Crinıne jel, climare forte bant, prednol, ecopirin,b12, vagifem fitil, progrestan fitil kullanıyorum

Benden istemedi Can'ım sen ne zaman yaptıracaksın yarın mı? Bu arada hangi ilaçları kullanıyorsun Can'ım? Bi de nerde yaptırdınız ben İzmir irenbede yaptırdım. İlaçlarım sabah Crinıne jel, climare forte bant, prednol, ecopirin,b12, vagifem fitil, progrestan fitil kullanıyorum
Canim ankara hrs hastanesinde yaptırdım. Folik asit. Progestan. Coraspirin. Bunları kullanıyorum. Testi perşembe günü yaptırcam.

evet ben kendisi ile görüştüm konaklamada hariç
Çok pahalı sadece orası icin değil neden bu kadar pahalı anlamıyorum. İnsanların caresizliklerini kullanıyorlar. Başka caremız yok biliyorlar. :KK43: hersey dahil 2 milyar felan olsa keşke ne kadar insan senelerce bu parayı biriktirmek için uğraşıyor

Canim istanbul diye zaten bulent tras icin dedim oraya giderim diye ama 10.000 tl yi duyunca bianda vazgectim tutma garantisini veriyo mu acaba bu paraya biraz insafya millet o paraya kac sene calisiyo
O garantiyi kimse vermez oranlarla konuşuyorlar genelde. Çok iyi doktorlar var türkiyede ama insaf biraz. Sektör olarak oldukça pahali maalesef.

Kızlar tabi bu durumda maddi olarak gözümüze gelmiyor olsun da milyarlar gitsin hiç önemli değil. Ben sadece sektörün çok ama çok pahalı olduğu kanatindeyim. Bu olmazsa 2 ay sonra tekrar denerim. Ben sırf para yüzünden yaptiramayanlara üzülüyorum.

Kızlar merhaba, bi sorum olucaktı ben 6 gündür Puregon iğne vuruyorum yrn kontrolüm var ama çok ağrım var bugün kasıklarımda, içimde sanki iğneler batıyo gibi bir his, sizin başınıza geldi mi böyle birşey? Umarım bir terslik yoktur :KK43:

hem jel hem fitilini neden aynı anda kullanıyorsun ikiside aynı işi görmüyormu

Çok pahalı sadece orası icin değil neden bu kadar pahalı anlamıyorum. İnsanların caresizliklerini kullanıyorlar. Başka caremız yok biliyorlar. :KK43: hersey dahil 2 milyar felan olsa keşke ne kadar insan senelerce bu parayı biriktirmek için uğraşıyor
rapor çıkartırsan 3500tl civarı oluyor

Canim istanbul diye zaten bulent tras icin dedim oraya giderim diye ama 10.000 tl yi duyunca bianda vazgectim tutma garantisini veriyo mu acaba bu paraya biraz insafya millet o paraya kac sene calisiyo
garantiyi kimse veremez canı verecek allah. tutunmasıda 3 de 2 si tutar diyorlar.

Kızlar tabi bu durumda maddi olarak gözümüze gelmiyor olsun da milyarlar gitsin hiç önemli değil. Ben sadece sektörün çok ama çok pahalı olduğu kanatindeyim. Bu olmazsa 2 ay sonra tekrar denerim. Ben sırf para yüzünden yaptiramayanlara üzülüyorum.
para önemli değil canım ama her hastane aynı işlemi aynı ilacı kullandırıyor hemen hemen. biri 5000 derken diğeri 10.000 diyorsa ben onda şüphe duyarım. 10.000tl ne demek. aşırı bence o paraya 2 kez yaptırırım.

Kızlar merhaba, bi sorum olucaktı ben 6 gündür Puregon iğne vuruyorum yrn kontrolüm var ama çok ağrım var bugün kasıklarımda, içimde sanki iğneler batıyo gibi bir his, sizin başınıza geldi mi böyle birşey? Umarım bir terslik yoktur :KK43:
canım yumurtalar büyüdüğü için olabilir. yarın doktoruna mutlaka ağrından bahset

X