Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Kizlar merhaba oncelikle gebe kalanlari tebrik ediyorum Allah kucaginiza almayi nasip etsin,transferi olanlarada pozitif sonuclar gormeyi nasip etsin ins.benim sizlere bir sorum olacak ozellikle gebe kalanlara embriyolarinizin kalitesi nasildi.benim embriyolarin bugun 5.gunu 1tanesi dondurulacak digerleri icin yarini bekliyoruz yarin 6.gun dondurulcaklar.bugun dondurulacak olanin kalitesi 1.kaliteymis ve 3AB dediler.sizlerinki hangi kalitete tutundu acaba ??

Beklettigim icin kusurabakmayin sabah 8 de verdim kan ama şansıma laboratuvarda sorun çıktı sonuç çok geç çıktı. değerim biraz düşük ama doktor normal gebelik var dedi :)
okurken alkışladım :) sanırım kendim gibi sevindim herkesi takip ediyorum. ben de senin gibi mutlu haber almak istiyorum. ALLAH tamamnına erdirsin inşallah :)

Su kalitede tutacak diye birsey yokki. Oju bilemezsin. Benim iki tane transfer edilmisti biri birinci biri ikinci kalitedeydi. Hangisi tutdu bilmiyorum. Birinci kalite olup tutmayani ikinci kalite olupta tutanida gördüm.

Ben de 40 la baslamistim sonun benim gibi olmasin canim. Gec tutunmustur belki :))
canim sonucu görünce ağladım bayaga mutluluktan :) 0.1 i görmekten o kadar yorulmusum ki o an aklima gelmedi. sonra düşük mu acaba diye korktum doktor normal dedi 20 üstü pozitif gebelik var dedi. tabi artmasi önemli. simdi forumda okudum test günü degeri 50-60 cikan cok var sonradan artmış hatta ikiz olanlar bile cikmis aralarindan. bunlari okumak bana moral oldu. pozitif düşünmek istiyorum:) ben daha önce kimyasal oldugunda bati 2 gün geçmişti değer 10 cikmisti sonra 20 oldu sonra 1.2. onu düşününce bu değer daha yüksek deyip pozitif oluyorum :)

Kotuyu cagirma keyfini cikar canim :))

Kizlar hepinize çok teşekkür ederim. insallah ayağımı sürümus olurum benden sonra herkes pozitif sonucunu bildirir :)
Rabbim hepimize yasatsin bu mutlulugu. Carsamba kontrolum var insallah degerin kat kat artarda bi ohhhh beee derim rahatlarim :)
Test sonucunu beklerken belim agrimaya basladi öyle korktum ki dedim heralde sonuc cikmadan adet olcam, oturdum ağladım... test sonucu 4 saatte çıktı en son artik delirmek üzereydim. sonra sonucu telefonumda görünce pat kapativerdim sanki baktikca negatif olur diye korktum eşime pozitif deyip kostum lavaboya agladim bayaga, esim de lavaboda aglamis. ayni anda ciktik sarildik agladik :)

emily07 canim yolun acik olsun bebislerinle dönersin insallah
ShinSeGi cnm ne guzel bi duygudur Rabbim isteyen herkese tattirsin saglikli hayirli hamilelikler versin.

Ya kizlar cetrodite vurdum bugün cok agridi ya kan akti baya yanlismi vurdum acaba gonal fn ignesi daha iyi ya cetrodite acitio baya

canim benim de cedrotide yi ilk yaptigimda yanma kaşıntı yapti bayaga sonra bunyem alıştı sanirim o kadar kötü olmadi. igneyi yaparken ilk igneyi saplarken etini sık ama enjekte ederken serbest birak etini. benim de bazen kanadi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…