- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progestan folik coraspirin iki ilaç daha var ama onlar yarın bitiyorCnm hangi ilaçlari kullanıyorsun simdi
İnşallah sırayla hepimiz duyarız :)hayırlısı ile ikinci pozitifi senden duyarız inşallah
Kuzum oyle yapiyorum ama batirirken cok acidi sanirim damara batirdim ödüm koptu kani goruncecanim benim de cedrotide yi ilk yaptigimda yanma kaşıntı yapti bayaga sonra bunyem alıştı sanirim o kadar kötü olmadi. igneyi yaparken ilk igneyi saplarken etini sık ama enjekte ederken serbest birak etini. benim de bazen kanadi malesef
Amin cnm inşallah sira sende hadi guzel haberlerİnşallah sırayla hepimiz duyarız :)
Estrofem vermedi mi cnmProgestan folik coraspirin iki ilaç daha var ama onlar yarın bitiyor
Cnm şimdi senin duyguların karışık normal yani hissettiklerin inss sımsıkı tutunsunlar bebislerinTransfer oldum ama sanki içim de hiç bişey yok gibi bi tuhaf hissediyorum sanki çoktan gitti embriyolar
bende hep öyle hissettim cok umutsuzdum hic belirtim de yoktu ama bak pozitif oldu annesi bizim embriyolar uslu o yüzden sessiz sessiz duruyorlar yerinde. benim bugün başladı ağrılarTransfer oldum ama sanki içim de hiç bişey yok gibi bi tuhaf hissediyorum sanki çoktan gitti embriyolar
Canim benim 7 gunum bnde bisey hisetmiyorum carsamba tes gunum normalde ama bn sali yapacagim ignem pazartesi bitiyo ona gore igneye devam ederim yada keserimTrNsferim 5. Günü bende hiç birşey hissetmiyorum
benimde son günlere kadar hic bi belirtim filan olmadi cnm. 8. gün bas ağrısı, istahsizlik oldu. 9. gun yani dün karnim şişti ama sabaha indi ( adet geliyo heralde dedim), bugun de yani 10. gün belim agrimaya başladı ayni adet ağrısı gibiTrNsferim 5. Günü bende hiç birşey hissetmiyorum
Teşekkür ederim canım
Benide aglattin sizi o kadar iyi anlıyorum kiKizlar hepinize çok teşekkür ederim. insallah ayağımı sürümus olurum benden sonra herkes pozitif sonucunu bildirir :)
Rabbim hepimize yasatsin bu mutlulugu. Carsamba kontrolum var insallah degerin kat kat artarda bi ohhhh beee derim rahatlarim :)
Test sonucunu beklerken belim agrimaya basladi öyle korktum ki dedim heralde sonuc cikmadan adet olcam, oturdum ağladım... test sonucu 4 saatte çıktı en son artik delirmek üzereydim. sonra sonucu telefonumda görünce pat kapativerdim sanki baktikca negatif olur diye korktum eşime pozitif deyip kostum lavaboya agladim bayaga, esim de lavaboda aglamis. ayni anda ciktik sarildik agladik :)
Yok canım vermediEstrofem vermedi mi cnm
Sağol cnm banada vermedide kafama takılmıştı cnmYok canım vermedi
Sağol cnm banada vermedide kafama takılmıştı cnm
Canım estrofemi genelde dondurulmus embriyolarda veriyorlarSağol cnm banada vermedide kafama takılmıştı cnm
Ay ama bende okurken agladim ( Allahım hic kimseyi uzmesin insallahhhKizlar hepinize çok teşekkür ederim. insallah ayağımı sürümus olurum benden sonra herkes pozitif sonucunu bildirir :)
Rabbim hepimize yasatsin bu mutlulugu. Carsamba kontrolum var insallah degerin kat kat artarda bi ohhhh beee derim rahatlarim :)
Test sonucunu beklerken belim agrimaya basladi öyle korktum ki dedim heralde sonuc cikmadan adet olcam, oturdum ağladım... test sonucu 4 saatte çıktı en son artik delirmek üzereydim. sonra sonucu telefonumda görünce pat kapativerdim sanki baktikca negatif olur diye korktum eşime pozitif deyip kostum lavaboya agladim bayaga, esim de lavaboda aglamis. ayni anda ciktik sarildik agladik :)