Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

canim benim de cedrotide yi ilk yaptigimda yanma kaşıntı yapti bayaga sonra bunyem alıştı sanirim o kadar kötü olmadi. igneyi yaparken ilk igneyi saplarken etini sık ama enjekte ederken serbest birak etini. benim de bazen kanadi malesef
Kuzum oyle yapiyorum ama batirirken cok acidi sanirim damara batirdim ödüm koptu kani gorunce

Transfer oldum ama sanki içim de hiç bişey yok gibi bi tuhaf hissediyorum sanki çoktan gitti embriyolar
bende hep öyle hissettim cok umutsuzdum hic belirtim de yoktu ama bak pozitif oldu :KK66: annesi bizim embriyolar uslu o yüzden sessiz sessiz duruyorlar yerinde. benim bugün başladı ağrılar

TrNsferim 5. Günü bende hiç birşey hissetmiyorum
benimde son günlere kadar hic bi belirtim filan olmadi cnm. 8. gün bas ağrısı, istahsizlik oldu. 9. gun yani dün karnim şişti ama sabaha indi ( adet geliyo heralde dedim), bugun de yani 10. gün belim agrimaya başladı ayni adet ağrısı gibi

emily07 emily07 canim yolun acik olsun bebislerinle dönersin insallah
ShinSeGi ShinSeGi cnm ne guzel bi duygudur Rabbim isteyen herkese tattirsin saglikli hayirli hamilelikler versin.

Ya kizlar cetrodite vurdum bugün cok agridi ya kan akti baya yanlismi vurdum acaba gonal fn ignesi daha iyi ya cetrodite acitio baya
Teşekkür ederim canım

Kizlar hepinize çok teşekkür ederim. insallah ayağımı sürümus olurum benden sonra herkes pozitif sonucunu bildirir :)
Rabbim hepimize yasatsin bu mutlulugu. Carsamba kontrolum var insallah degerin kat kat artarda bi ohhhh beee derim rahatlarim :)
Test sonucunu beklerken belim agrimaya basladi öyle korktum ki dedim heralde sonuc cikmadan adet olcam, oturdum ağladım... test sonucu 4 saatte çıktı en son artik delirmek üzereydim. sonra sonucu telefonumda görünce pat kapativerdim sanki baktikca negatif olur diye korktum :KK70: eşime pozitif deyip kostum lavaboya agladim bayaga, esim de lavaboda aglamis. ayni anda ciktik sarildik agladik :)
Benide aglattin sizi o kadar iyi anlıyorum ki

Kizlar hepinize çok teşekkür ederim. insallah ayağımı sürümus olurum benden sonra herkes pozitif sonucunu bildirir :)
Rabbim hepimize yasatsin bu mutlulugu. Carsamba kontrolum var insallah degerin kat kat artarda bi ohhhh beee derim rahatlarim :)
Test sonucunu beklerken belim agrimaya basladi öyle korktum ki dedim heralde sonuc cikmadan adet olcam, oturdum ağladım... test sonucu 4 saatte çıktı en son artik delirmek üzereydim. sonra sonucu telefonumda görünce pat kapativerdim sanki baktikca negatif olur diye korktum :KK70: eşime pozitif deyip kostum lavaboya agladim bayaga, esim de lavaboda aglamis. ayni anda ciktik sarildik agladik :)
Ay ama bende okurken agladim :KK43:( Allahım hic kimseyi uzmesin insallahhh

X