- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
maşallah cnm hayırlı olsun inş Allah tamamına erdirsinKIZLAR COK ŞÜKÜR DEĞER 56 POZİTİF
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah cnm hayırlı olsun inş Allah tamamına erdirsinKIZLAR COK ŞÜKÜR DEĞER 56 POZİTİF
Olsun cnm inş kat kat artacak degerin hamilesin sonuçtaBeklettigim icin kusurabakmayin sabah 8 de verdim kan ama şansıma laboratuvarda sorun çıktı sonuç çok geç çıktı. değerim biraz düşük ama doktor normal gebelik var dedi :)
Ayy valla bayilcamm.. balimmmm gozlerim doldu okurken. Bize uğur getir insallah. Rabbim sorunsuz sıkıntısız gebelik saglikli evlat nasip etsin. Allahimmm bekleyen herkese bu mutlulugu yasatsin. Seviyoruuuz seniii ve minicik bebeginiiiiii.Beklettigim icin kusurabakmayin sabah 8 de verdim kan ama şansıma laboratuvarda sorun çıktı sonuç çok geç çıktı. değerim biraz düşük ama doktor normal gebelik var dedi :)
Sağlıkla kucağına al inşallah cnm yaa meraktan catladikKIZLAR COK ŞÜKÜR DEĞER 56 POZİTİF
Hayirli olsun kizzz , cok sevindimmm ! Normal miymis deger ? Tek herhalde ?KIZLAR COK ŞÜKÜR DEĞER 56 POZİTİF
Ben de 40 la baslamistim sonun benim gibi olmasin canim. Gec tutunmustur belki :))Beklettigim icin kusurabakmayin sabah 8 de verdim kan ama şansıma laboratuvarda sorun çıktı sonuç çok geç çıktı. değerim biraz düşük ama doktor normal gebelik var dedi :)
canım benimm çokk sağol düşğndüğün için eşim ecZacı o yüzden rahat olyr ilçalar
canımmm ben demiştimmm sana tutacak diye hadi bakalım sıra sende dualarr bizer gönder gelsinn kendim öğrenecek gibi sabahtan buyana meraktayım yaaBeklettigim icin kusurabakmayin sabah 8 de verdim kan ama şansıma laboratuvarda sorun çıktı sonuç çok geç çıktı. değerim biraz düşük ama doktor normal gebelik var dedi :)
Hayırlı olsun çok sevindim darısı bizim basimizaBeklettigim icin kusurabakmayin sabah 8 de verdim kan ama şansıma laboratuvarda sorun çıktı sonuç çok geç çıktı. değerim biraz düşük ama doktor normal gebelik var dedi :)
Super hissetmistim sende var diye hadi Allah tamamina erdirsin cok sevindim darisi bizim basimizaKIZLAR COK ŞÜKÜR DEĞER 56 POZİTİF
Canım çok sevindim :) :) darısı bizlere bende transfer oldum bugün.
cnm hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsunlar bebislerin cnm8-10 hücreli iki tane koydu doktorum
Cnm hangi ilaçlari kullanıyorsun simdiCanım çok sevindim :) :) darısı bizlere bende transfer oldum bugün.
hayırlısı olsun canım.Kızlar günaydın 5 yumiden 3 döllenmis çok şükür
çok sevindim canım gözün aydın.KIZLAR COK ŞÜKÜR DEĞER 56 POZİTİF
KIZLAR COK ŞÜKÜR DEĞER 56 POZİTİF