Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Beklettigim icin kusurabakmayin sabah 8 de verdim kan ama şansıma laboratuvarda sorun çıktı sonuç çok geç çıktı. değerim biraz düşük ama doktor normal gebelik var dedi :)

Beklettigim icin kusurabakmayin sabah 8 de verdim kan ama şansıma laboratuvarda sorun çıktı sonuç çok geç çıktı. değerim biraz düşük ama doktor normal gebelik var dedi :)
Ayy valla bayilcamm.. balimmmm gozlerim doldu okurken. Bize uğur getir insallah. Rabbim sorunsuz sıkıntısız gebelik saglikli evlat nasip etsin. Allahimmm bekleyen herkese bu mutlulugu yasatsin. Seviyoruuuz seniii ve minicik bebeginiiiiii.

canımmm ben demiştimmm sana tutacak diye hadi bakalım sıra sende dualarr bizer gönder gelsinn kendim öğrenecek gibi sabahtan buyana meraktayım yaa

Kızlar doktor transferin 4. Günü e2 ve progesteron istedi e2 670 progesteron 40 in üstü çıktı başka yaptıran var mi tahlili

X