- Konu Sahibi Fitbirbusra
Merhaba kızlar,bizde deniyoruz bakalım bu ay olacak mı regle son 10heyecanla bekliyorumAllah hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haziran temmuz biraz hareketli geçicek gibi ben de ağustosta mı başlasam diye düşündüm. Tuvalet eğitimi zaten seneye yaza olabilir o zamana bebeğim gelir mi bilmiyorum hayırlısı olsun Rabbim bir kolaylığını versin inşallahAslında birkaç ay daha beklesen araları tam 2 yaş olsa çok iyi olurmuş, 27 mayıs doğumlu galiba çocuğun en azından tuvalet eğitimi filan hamileyken halledersin sonra zor olabilir, yaş dolayısıyla acele ediyorsun anlıyorum haklısın zaten ama şuan daha bir yaşında çocuğu da düşünmek lazım biraz sefasını sürsün tek çocuk olmanın :) zaten korkuyorum diyorsun hemen olmayadabilir Allah bilir zamanını ama bir Ağustos bari beklesen mi ki?
Öyle canım hayırlısı, plansız olanlar büyütüyor birlikte Allah kolaylığını veriyor demekki..Haziran temmuz biraz hareketli geçicek gibi ben de ağustosta mı başlasam diye düşündüm. Tuvalet eğitimi zaten seneye yaza olabilir o zamana bebeğim gelir mi bilmiyorum hayırlısı olsun Rabbim bir kolaylığını versin inşallah
Kizlar ben de hayalet cizgi var mi? Bakar misiniz? Ara yumurtlamam olabilir diye ovulasyon testi yapacaktim. Can skintisindan yanina verdikleri erken gebeligi de yaptim kurdu dusurdum yuregime. Ama emin olamiyorum belki cizgi normalde de vardir idrarla koyulasiyordur bilemedim. Ben cok cok az da olsa.goruyorum. adet baslangicima 6 gun var gibi duruyor.
Bata 8 gün var ama bu ay biraz umutsuzum yumurtlama bayrama denk geldi bir gün sonraya yetiştik ama benim hormonlar daha düzenli değil galiba olur mu bilmiyorum, öğretmenim evet bu aylar çok iyi oluyor eylüle kadar ama böyle planlar yapmak istemiyorum çünkü dilim yandı, geçen yıl eylülde hamile kaldım mayısta doğum yapacaktım ama nasibi yokmuş bebeğimi ocak ayında kaybettim. Sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun diyorum artık..
Seni hatirliyorum canim konusmustuk bende bebegini kaybedenlerdenim seni cok iyi anliyorum Allah sabirlar versin. Allah saglikli evlatlar nasip etsin bize birdaha sinamasin insallahBata 8 gün var ama bu ay biraz umutsuzum yumurtlama bayrama denk geldi bir gün sonraya yetiştik ama benim hormonlar daha düzenli değil galiba olur mu bilmiyorum, öğretmenim evet bu aylar çok iyi oluyor eylüle kadar ama böyle planlar yapmak istemiyorum çünkü dilim yandı, geçen yıl eylülde hamile kaldım mayısta doğum yapacaktım ama nasibi yokmuş bebeğimi ocak ayında kaybettim. Sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun diyorum artık..
Evet bende seni hatırladım, amin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur. Ben kızım için çok istiyorum kardeşi olmasına hazırlamıştı kendini, ismi bile hazırdı hala soruyor ara ara..Seni hatirliyorum canim konusmustuk bende bebegini kaybedenlerdenim seni cok iyi anliyorum Allah sabirlar versin. Allah saglikli evlatlar nasip etsin bize birdaha sinamasin insallah
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin canım benimki rast gele oldu sma ben de mayısta doğum yaptım Eylül seminerden sonra ücretsiz izne ayrıldım haftaya seminerle birlikte okula dönüyorum inşallahBata 8 gün var ama bu ay biraz umutsuzum yumurtlama bayrama denk geldi bir gün sonraya yetiştik ama benim hormonlar daha düzenli değil galiba olur mu bilmiyorum, öğretmenim evet bu aylar çok iyi oluyor eylüle kadar ama böyle planlar yapmak istemiyorum çünkü dilim yandı, geçen yıl eylülde hamile kaldım mayısta doğum yapacaktım ama nasibi yokmuş bebeğimi ocak ayında kaybettim. Sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun diyorum artık..
bu ay ilk denememdi adetime 2 gun kala bugun 2.silik cizgiyi gordum 2 tane yaptim testten ikiside bu sekilde cikti
3.5 yasinda bir oglum vardi bu ay ovulasyon testi kullandim kiz bebek icin 14.gun en koyu cizgiyi gordum son iliski 12.gun oldu
hayirlisi Allah saglik hayirli evlatlar nasip etsin hepimizeEki Görüntüle 2277553
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahbu ay ilk denememdi adetime 2 gun kala bugun 2.silik cizgiyi gordum 2 tane yaptim testten ikiside bu sekilde cikti
3.5 yasinda bir oglum vardi bu ay ovulasyon testi kullandim kiz bebek icin 14.gun en koyu cizgiyi gordum son iliski 12.gun oldu
hayirlisi Allah saglik hayirli evlatlar nasip etsin hepimizeEki Görüntüle 2277553
Evet ücretsiz izin almak mantıklı ama maddi duruma göre değişiyor, mart- nisan ayları daha uygun oluyor doğum öncesi ve sonrası izinler açısından ama nasip yani ha deyince olmuyor ki :)Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin canım benimki rast gele oldu sma ben de mayısta doğum yaptım Eylül seminerden sonra ücretsiz izne ayrıldım haftaya seminerle birlikte okula dönüyorum inşallah
Cok sukur ki anneligi tatmissin canim Allah herkese tattirsin insallahEvet bende seni hatırladım, amin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur. Ben kızım için çok istiyorum kardeşi olmasına hazırlamıştı kendini, ismi bile hazırdı hala soruyor ara ara..
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun bnde 1 senedir istiyorum olmuyo adetime bugun sizin ki gibi 2 gün var sizin belirtileriniz oldu mu bnm hiç belirtim yok bu ay da olmazsa aşılama olacakbu ay ilk denememdi adetime 2 gun kala bugun 2.silik cizgiyi gordum 2 tane yaptim testten ikiside bu sekilde cikti
Amin cnm Allah isteyen herkese nasip etsin, çok güzel bir duygu..Cok sukur ki anneligi tatmissin canim Allah herkese tattirsin insallah
Ben de geçen aydan beri dusunuorm. Geçen ay güzel gidio derken erkenden adet oldum. olmayan düzensizlik çocuk düşünmeye başlayınca çıktı . Birkaç kişiden de duydum bunu. Şimdi yine basldk . 3nde adetm bitti ilk haftayı güzel degrlndrdik ama bugün şehir dışına çıkma ihtimalim var. Dünden beridir sol kasigimda sancı var sanki yumurtlama günümü geçtim galiba. Çünkü belim ağrıyordu geçti. Şimdi kasigim tek agrio. Bi umut var mıdır kızlar sizce . Bugün adetimin 15. Günü. Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Ben de geçen aydan beri dusunuorm. Geçen ay güzel gidio derken erkenden adet oldum. olmayan düzensizlik çocuk düşünmeye başlayınca çıktı . Birkaç kişiden de duydum bunu. Şimdi yine basldk . 3nde adetm bitti ilk haftayı güzel degrlndrdik ama bugün şehir dışına çıkma ihtimalim var. Dünden beridir sol kasigimda sancı var sanki yumurtlama günümü geçtim galiba. Çünkü belim ağrıyordu geçti. Şimdi kasigim tek agrio. Bi umut var mıdır kızlar sizce . Bugün adetimin 15. Günü. Biraz uzun oldu kusura bakmayın